![erkenboşalangarson](/data/avatars/l/68/68631.jpg?1725984854)
erkenboşalangarson
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
knka pahalıymıs amazondan alJfl emojisi atmayın sikerim
Kullanmazsam çevirme ihtimalleri daha fazla olmazmıBunu kullan taşşak oğlanına çevirirler
zaten 3-5-7 cm olarak ayarlanabiliyormus5/7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanamazsın,3 cm rahat ve iyi sorun etmiyor
Fark edildiğin anda üniversitede değişebiliyorsan sıkıntı etmene gerek yok En az bir ayda fark edilir zatenKullanmazsam çevirme ihtimalleri daha fazla olmazmı
knka pahalıymıs amazondan al
Daha uzun sürmezmi gelmesiknka pahalıymıs amazondan al
cahıl mısın aq amazonun cogu satıcısı turk ankara ıstanbuldaysan 1 gunde gelıyorDaha uzun sürmezmi gelmesi
nasıl fark edilcek laFark edildiğin anda üniversitede değişebiliyorsan sıkıntı etmene gerek yok En az bir ayda fark edilir zaten
sen kullanıyon munasıl fark edilcek la
evetcahıl mısın aq amazonun cogu satıcısı turk ankara ıstanbuldaysan 1 gunde gelıyor
Ben 7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanıyom valla çorap çok üstte duruyor belli oluyor ama ayağıma dikkatlice kimse bakmadığı için fark etmedi kimse5/7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanamazsın,3 cm rahat ve iyi sorun etmiyor
mirin low inb amk ben 5 cm ye götüm yemedi belli olur da rezil oluruz diyeBen 7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanıyom valla çorap çok üstte duruyor belli oluyor ama ayağıma dikkatlice kimse bakmadığı için fark etmedi kimse
Büyük ihtimal ayakabbısız bir ortama girdiğinde farkedilir harici bi senaryo gelmiyo aklımanasıl fark edilcek la
7cm bilekli ayakkabi olmadan nasil kullaniyon lan af1 bile girmez o kadar taban acil acikla cok lazim bir arkadas soruyorBen 7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanıyom valla çorap çok üstte duruyor belli oluyor ama ayağıma dikkatlice kimse bakmadığı için fark etmedi kimse
evet 3 cm olanı kullanıyom,daha büyüğünü alacaksanız bol pantolon falan giyin ayağınızı saklasın yoksa belli oluyo aqsen kullanıyon mu
5cm dedigin seye basinca zaten 2cm bisey veriyor aq ya 7cm ya olummirin low inb amk ben 5 cm ye götüm yemedi belli olur da rezil oluruz diye
ebesinin amı 1-0,5 cm etkiliyor5cm dedigin seye basinca zaten 2cm bisey veriyor aq ya 7cm ya olum
bende 3 cm alcam lınk atsanaevet 3 cm olanı kullanıyom,daha büyüğünü alacaksanız bol pantolon falan giyin ayağınızı saklasın yoksa belli oluyo aq
üstüne bastığın için zaten 1 2 cm gidiyor amk ilk giydiğinde ayakkabıyı çok uzun hissetcen ve rahat edemicen. Önce 5 cm koy 2 3 gün gez sonra 7 cm koy alışırsın.7cm bilekli ayakkabi olmadan nasil kullaniyon lan af1 bile girmez o kadar taban acil acikla cok lazim bir arkadas soruyor
3 cm alıcam kac cm yukseltır 2 mıüstüne bastığın için zaten 1 2 cm gidiyor amk ilk giydiğinde ayakkabıyı çok uzun hissetcen ve rahat edemicen. Önce 5 cm koy 2 3 gün gez sonra 7 cm koy alışırsın.
Direkt 7 cm giyince ayağın dışarda kalmış gibi hissediyon nasıl yürücem amk diyon üstüne bassan yürüsen bi 2 3 dk anlıcan
1 1.5 fln3 cm alıcam kac cm yukseltır 2 mı
ayakkabi modeli ne gidip alip deniyecem bide bunu baggy giyip yapiyorsun demiüstüne bastığın için zaten 1 2 cm gidiyor amk ilk giydiğinde ayakkabıyı çok uzun hissetcen ve rahat edemicen. Önce 5 cm koy 2 3 gün gez sonra 7 cm koy alışırsın.
Direkt 7 cm giyince ayağın dışarda kalmış gibi hissediyon nasıl yürücem amk diyon üstüne bassan yürüsen bi 2 3 dk anlıcan
dm dm dm1 1.5 fln![]()
No kimse ayağına bakmıyo yolda amq ama okula gitsem bilekli ayakkabı alırdım net ben skechers la yapıyomayakkabi modeli ne gidip alip deniyecem bide bunu baggy giyip yapiyorsun demi
5 de bellı eder degıl mı normal reebok ayakkabılarda1 1.5 fln![]()
atsana bıraz ayakkabı bende bıleklı blazerle converse chuck var olur mu onlarlaNo kimse ayağına bakmıyo yolda amq ama okula gitsem bilekli ayakkabı alırdım net ben skechers la yapıyom
kandırıldım 1.5 ne amkdm dm dm
harbi mirin low inhib amkNo kimse ayağına bakmıyo yolda amq ama okula gitsem bilekli ayakkabı alırdım net ben skechers la yapıyom
allah bereket versin1 1.5 fln![]()
rahat oluyor mu bariBilekli ayakkabı alsam 9 cm fraudlardım rahat ama üşeniyom
Olmuyor ama alışıyon ben çok alıştım amkrahat oluyor mu bari
bıleklı ayakkabılarım var ama tabanları kısa dıye gıymıyordum kalıtelı tabanlık lınkı atsana 5cm gıyerım benOlmuyor ama alışıyon ben çok alıştım amk
Al rastgele bi tane tabanlık geç hepsi aynı ztnbıleklı ayakkabılarım var ama tabanları kısa dıye gıymıyordum kalıtelı tabanlık lınkı atsana 5cm gıyerım ben
Olm 190 mı olcan :d3 cm ile rahat edilir mi
EvetOlm 190 mı olcan :d
içinde bıleklı ne kullanıyonEger seni onceden taniyan bilen yoksa kullanilir ve kullandigin miktara bagli gercekten cok fark yaratiyor ben 8 cm fraudluom suana dek sadece bir tane arkadasim suphelendi ondanda suphesini geçirdim biraz bu sabah bide bol paça + uzun bilekli bir ayakkabı kullanmazsan yarrau yersin tabi
Ayakkabı neEger seni onceden taniyan bilen yoksa kullanilir ve kullandigin miktara bagli gercekten cok fark yaratiyor ben 8 cm fraudluom suana dek sadece bir tane arkadasim suphelendi ondanda suphesini geçirdim biraz bu sabah bide bol paça + uzun bilekli bir ayakkabı kullanmazsan yarrau yersin tabi
Nt gozuken bi elevator ayakkabi kullaniom markasi veya adi yok ben aliexpressten siparis etmistim fraudlamak icin ama sadece uzun bilekli herhangi bir ayakkabinin icine lift koysanda olur ben onceden af1 midin icine koyuyodum is yapiodu ama pek şık durmuolar her kombine oyle bir sorunuda varAyakkabı ne