Boy uzatan tabanlık

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Iron
IMG 6620

Üni başlamadan alayım diyorum kullanan varmı aranızda

Jfl emojisi atmayın sikerim

5/7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanamazsın,3 cm rahat ve iyi sorun etmiyor

Bunu kullan taşşak oğlanına çevirirler

Kullanmazsam çevirme ihtimalleri daha fazla olmazmı
Fark edildiğin anda üniversitede değişebiliyorsan sıkıntı etmene gerek yok En az bir ayda fark edilir zaten

5/7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanamazsın,3 cm rahat ve iyi sorun etmiyor
Ben 7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanıyom valla çorap çok üstte duruyor belli oluyor ama ayağıma dikkatlice kimse bakmadığı için fark etmedi kimse

Ben 7 cm bilekli ayakkabı olmadan kullanıyom valla çorap çok üstte duruyor belli oluyor ama ayağıma dikkatlice kimse bakmadığı için fark etmedi kimse
mirin low inb amk ben 5 cm ye götüm yemedi belli olur da rezil oluruz diye

7cm bilekli ayakkabi olmadan nasil kullaniyon lan af1 bile girmez o kadar taban acil acikla cok lazim bir arkadas soruyor

• +1
Reactions: maarda
sen kullanıyon mu
evet 3 cm olanı kullanıyom,daha büyüğünü alacaksanız bol pantolon falan giyin ayağınızı saklasın yoksa belli oluyo aq

mirin low inb amk ben 5 cm ye götüm yemedi belli olur da rezil oluruz diye
5cm dedigin seye basinca zaten 2cm bisey veriyor aq ya 7cm ya olum

• JFL
Reactions: maarda
evet 3 cm olanı kullanıyom,daha büyüğünü alacaksanız bol pantolon falan giyin ayağınızı saklasın yoksa belli oluyo aq
bende 3 cm alcam lınk atsana

7cm bilekli ayakkabi olmadan nasil kullaniyon lan af1 bile girmez o kadar taban acil acikla cok lazim bir arkadas soruyor
üstüne bastığın için zaten 1 2 cm gidiyor amk ilk giydiğinde ayakkabıyı çok uzun hissetcen ve rahat edemicen. Önce 5 cm koy 2 3 gün gez sonra 7 cm koy alışırsın.

Direkt 7 cm giyince ayağın dışarda kalmış gibi hissediyon nasıl yürücem amk diyon üstüne bassan yürüsen bi 2 3 dk anlıcan

He ama 166 dan 7 cm tabanlıkla 171 fln çıkıyom inşaat metresiyle 2 3 cm gidiyor herhalde

üstüne bastığın için zaten 1 2 cm gidiyor amk ilk giydiğinde ayakkabıyı çok uzun hissetcen ve rahat edemicen. Önce 5 cm koy 2 3 gün gez sonra 7 cm koy alışırsın.

Direkt 7 cm giyince ayağın dışarda kalmış gibi hissediyon nasıl yürücem amk diyon üstüne bassan yürüsen bi 2 3 dk anlıcan
3 cm alıcam kac cm yukseltır 2 mı

ayakkabi modeli ne gidip alip deniyecem bide bunu baggy giyip yapiyorsun demi

ayakkabi modeli ne gidip alip deniyecem bide bunu baggy giyip yapiyorsun demi
No kimse ayağına bakmıyo yolda amq ama okula gitsem bilekli ayakkabı alırdım net ben skechers la yapıyom

No kimse ayağına bakmıyo yolda amq ama okula gitsem bilekli ayakkabı alırdım net ben skechers la yapıyom
atsana bıraz ayakkabı bende bıleklı blazerle converse chuck var olur mu onlarla

harbi mirin low inhib amk

Bilekli ayakkabı alsam 9 cm fraudlardım rahat ama üşeniyom

Olmuyor ama alışıyon ben çok alıştım amk
bıleklı ayakkabılarım var ama tabanları kısa dıye gıymıyordum kalıtelı tabanlık lınkı atsana 5cm gıyerım ben

IMG 6623
Bunla kurtarırmı

bıleklı ayakkabılarım var ama tabanları kısa dıye gıymıyordum kalıtelı tabanlık lınkı atsana 5cm gıyerım ben
Al rastgele bi tane tabanlık geç hepsi aynı ztn

3 cm ile rahat edilir mi

ayakkabinin icinde belli olmayan atsaniza ayakkabıyı cıkarınca gozukmesin ;)

Eger seni onceden taniyan bilen yoksa kullanilir ve kullandigin miktara bagli gercekten cok fark yaratiyor ben 8 cm fraudluom suana dek sadece bir tane arkadasim suphelendi ondanda suphesini geçirdim biraz bu sabah bide bol paça + uzun bilekli bir ayakkabı kullanmazsan yarrau yersin tabi

• +1
Reactions: erkenboşalangarson
Eger seni onceden taniyan bilen yoksa kullanilir ve kullandigin miktara bagli gercekten cok fark yaratiyor ben 8 cm fraudluom suana dek sadece bir tane arkadasim suphelendi ondanda suphesini geçirdim biraz bu sabah bide bol paça + uzun bilekli bir ayakkabı kullanmazsan yarrau yersin tabi
içinde bıleklı ne kullanıyon

Ayakkabı ne

Ayakkabı ne
Nt gozuken bi elevator ayakkabi kullaniom markasi veya adi yok ben aliexpressten siparis etmistim fraudlamak icin ama sadece uzun bilekli herhangi bir ayakkabinin icine lift koysanda olur ben onceden af1 midin icine koyuyodum is yapiodu ama pek şık durmuolar her kombine oyle bir sorunuda var