boy uzatmak için takviye

lerade

lerade

Banned
18 yaşındayım ve boyum 1.70 doğal yöntemler yanı sıra artık ilaç takviyesi almak istiyorum boyum son 1 yıl içerisinde 4cm uzadı yani gelişimim sebebini bilmediğim faktörlerden dolayı geçte olsa hala devam ediyor sizce hangi vitamin veya ilaçlar ile bu süreci hızlandırabilir veya daha da mükemmel kılabilirim

Anne babanın boyu kaç knk

18 yaşındayım ve boyum 1.70 doğal yöntemler yanı sıra artık ilaç takviyesi almak istiyorum boyum son 1 yıl içerisinde 4cm uzadı yani gelişimim sebebini bilmediğim faktörlerden dolayı geçte olsa hala devam ediyor sizce hangi vitamin veya ilaçlar ile bu süreci hızlandırabilir veya daha da mükemmel kılabilirim
Sizi buraya kim aliyo

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, Angutoid and zygomaticdisability
Reis kuzenlere falan hiç girme daha doğrusu bakma kuzenlerinin ebeveynlerinin birinin seninle hiçbir ilişkisi olmuyor mantıken. Kime ne denk gelmiş zor analiz etmek. Vücut tipin anne benziyorsa sıkıntı babana benziyorsa kısa bile kalmışsın minimum aynı olurdun ki 180+ olurdun. Sakalın falan daha oturmadı ise gelişimin sürer ben de 21 e gireceğim yakında gelişimim hala sürüyor şu son 1 senede bile boyum uzadı

Yeter amk :feelsrope:

• +1
Reactions: zygomaticdisability
boy için yapılacak pek bir şey yok. bacaklarını kırdıracan bi 10 cm

Yok amk yapmadım ama kalsiyumdan fayda görebilirsin bir de bak egzersiz megzersiz çok değişeceğini sanmıyorum 18de 170 isen

Kabılemıze hos geldın amk cucesı

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest and Angutoid
Maalesef over chico kardeş

he amg tiktokseli bi sen akıllısın

• JFL
  • +1
Reactions: maarda and Angutoid
ya amını siktiklerim bunu arkadaşım için yazmıştım arkadaşımında şu an zaten sevgilisi var + sizden daha çok slaylıyor

• JFL
Reactions: yuda, sentrix, elemanzelvadre and 2 others
ya amını siktiklerim bunu arkadaşım için yazmıştım arkadaşımında şu an zaten sevgilisi var + sizden daha çok slaylıyor
TALES FROM BAKİRKOY MK

• JFL
  • +1
Reactions: yuda, elemanzelvadre, temelyeterliliktest and 2 others
Arkadaşın sana kuzenlerinin boy infosunu mu verdi ruh hastası

ben de yardımcı olmak istiyorum

Lütfen bana kuzenlerinin boyunu söyleme

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest
kendisi bana söyledi ben istemediğim halde
İstemiyorsan niye açtın konuyu napti ananı sikmekle mi tehdit etti

• JFL
  • +1
Reactions: elemanzelvadre, temelyeterliliktest, Angutoid and 1 other person
İstemiyorsan niye açtın konuyu napti ananı sikmekle mi tehdit etti
la oglum çocuk burayı bile bilmiyor looksmax falan alakası yok

technopat gibi konuyu kilitleme falan yok mu amk

yok öyle söylemem ama çocuğun tipi harbi iyi bu arada yalan söylemiyorum

La tamam amk ne yapak bir de şaka maka anonim bir ortamda 170 olduğuna dair komplekse nasıl girebildin aq

La tamam amk ne yapak bir de şaka maka anonim bir ortamda 170 olduğuna dair komplekse nasıl girebildin aq
harbi çok kastım sırf bilgisayar arkasında yazı yazan şahıslar için hadi bb

Ppye chico koyan biri bu tiradi kendisi için ciddili yazmıştir ve de ok

la oglum çocuk burayı bile bilmiyor looksmax falan alakası yok
Arkadaşına yardımcı olmasaydin ve bana yonlendirseydin ona hanma metodunu satardım

Kanka nofap yap her 5 kes masai jump ama içerde bunlar boyunu uzatacak daha çok içerik için beni takip et :)

benim 166 masai jump yaptım 180 oldum 3 ayda

150tlye egzersiz metodumu satıyon siktir git ASDKLSADKLSAKLDSAKL

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest
bu hıyardan alma 178. ben mango metodu sayesinde 190ım

spartantestomethodu sadece 50 tl donerden daha ucuz gel dm hemen tıkla al

abubekrbaghahdi metodu sadece 40 tl indirimde yarragını ve boyunu 190 yapıuyor hemen al satın al tıkla

abubekrbaghahdi metodu sadece 40 tl indirimde yarragını ve boyunu 190 yapıuyor hemen al satın al tıkla
hassiktir ben metodu niye daha önce hiç duymadım bunuda alıyorum 2metre yapan var mı

hassiktir ben metodu niye daha önce hiç duymadım bunuda alıyorum 2metre yapan var mı
var kardeşim barıs muslu neurofeedback boy uzatma terapisi sadece 1200 tl hemen satın al

Users who are viewing this thread

Back