boy

T

tupacc

Iron
şuan 15 yaşındayım ve boyum 1.72 civari, babam ve annem kısa ama abim 1.86 falan. Ben de en az 1.80 olmak istiyorum trde ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mi

• +1
Reactions: Deleted member 278154 and meynet
şuan 15 yaşındayım ve boyum 1.72 civari, babam ve annem kısa ama abim 1.86 falan. Ben de en az 1.80 olmak istiyorum trde ne yapabilirim tavsiyeleriniz var mi
best of the best kısmındaki pubertymaxx i oku

• +1
Reactions: Auchelius, Deleted member 278154 and why not me?
15 yaşındasın uzarsın dostum + kurdistanın attığı nasıl arama yapılır threadine bakabilirsin

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Deleted member 278154, temelyeterliliktest and 2 others
Çok kasma kanka @Serialsuicide ın dediği tirada bak vitamin cart curt al biraz araştırıp düzgün beslen obezsen kilo ver benim 19 yaşın sonuna kadar açıktı plaklar

• +1
Reactions: Deleted member 278154 and Serialsuicide
Letrozol alabilirsin 23 yaşına kadar açık tutabilirsin büyüme plaklarını bu yaşta alırsan ekstra gh'e paran yetmez büyük ihtimalle d3k2 al süt iç saat 10 dan önce uyu bol su iç kilo ver

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Deleted member 278154, growthplatessss111 and 1 other person
boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy boy

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and Deleted member 278154
best of the best kısmındaki pubertymaxx i oku
15 yaşındasın uzarsın dostum + kurdistanın attığı nasıl arama yapılır threadine bakabilirsin
Çok kasma kanka @Serialsuicide ın dediği tirada bak vitamin cart curt al biraz araştırıp düzgün beslen obezsen kilo ver benim 19 yaşın sonuna kadar açıktı plaklar
Letrozol alabilirsin 23 yaşına kadar açık tutabilirsin büyüme plaklarını bu yaşta alırsan ekstra gh'e paran yetmez büyük ihtimalle d3k2 al süt iç saat 10 dan önce uyu bol su iç kilo ver

Subforum ciddili toplanmış tavsiye veriyo🥹
Abinin senin yaşındaki boyu ve dede / dayilarinin boyu kaç ?

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, meert and 3 others
boy uzama tahmin yöntemleri röntgen yoksa:

ailedekilerin büyüme eğrilerine bak
tanner stage ölç site var bi tane ordan bakabilirsin

röntgen varsa:
ee şey diyolar diz röntgeninde knee score mu ne varmış ama sanırım röntgen değil CT scan gerekiyo sanırım ve ölçmesi basit bişi değil
onu yapamazsan daha kolay yol direkt kemik yaşı baktır internette bir sürü atlas matlas bir şeyler var bulursun kemik yaşından da boy ölçme araçları var

hiç biri kesin değil ama az buçuk fikir edinirsin ve büyümenin yavaşlamasına falan dikkat et.

akrabalara bakmayın diyo burdaki çoğu kişi hatta anneye bile bakmayın diyorlar sadece babayı baz alın falan da bana biraz boş bi bilgi gibi geliyo beni takma ama zeki değilim. oysa bana kalırsa anneye bakmak babaya bakmaktan bile çok hafif daha doğru çünkü X kromozomunda boy ile alakalı daha çok gen var Y'ye nazaran yine de çoğunluğu otozomal kromozomlardaki genler belirliyor da olsun.

• Woah
  • Love it
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 278154 and szenn