boyu abartıyoruz

emirmax.6

emirmax.6

Gold
cevremde baktıgımda cogu 170 altı boyunu bızım kadar takmıyor bence boyu bız cok abartıyoruz 170 lerın tipi iyiyse sevgilisi oluyor her türlü bu forumda nt olmadıgımız ıcın cok abartıyoruz boyun onemı unıde olur orda da kekomaxlersınız en kotu veya paralı olun bı sekılde abartıyoruz beyler

• +1
Reactions: Ashoimex and chadmanlet04
Tipin cok iyiyse olur ama boy cidden birinik digerinden daha yukarda olmasindan baska birsey degil bizim got meme fetisimiz kadinlarda boy fetişi oyle hesap et kizdan 15 cm uzunsan yeter

Tipin cok iyi 168 falansan 150 kızla olursun yüksek ihtimal etrafinda hem senin gibi cok yakışıklı hemde uzun birisi yoksa tabiki

• +1
Reactions: naturepreacher
Tipin cok iyi 168 falansan 150 kızla olursun yüksek ihtimal etrafinda hem senin gibi cok yakışıklı hemde uzun birisi yoksa tabiki
1.50 kız ne amk A*PDLSALDFFSLADG

• +1
  • JFL
Reactions: Aviator, maximum cope31 and naturepreacher
1.50 kız ne amk A*PDLSALDFFSLADG
Bide pedofililik hakkinda ne düşünüyorsunuz diye thread acan sen degilmisin ne kadar kısa o kadar iyi kadın bence çocuğunun genlerinin amina koy devam böyle

Bide pedofililik hakkinda ne düşünüyorsunuz diye thread acan sen degilmisin ne kadar kısa o kadar iyi kadın bence çocuğunun genlerinin amina koy devam böyle
hayıralakası yok

hayıralakası yok
Bide editlemis bizdenmi gocunuyon kardesim neyse pedo olma git 145 kızla çık sikini dht basarsan buyur yads penile enlargment kizi sike sike oldurursun gelecek planim

Bide editlemis bizdenmi gocunuyon kardesim neyse pedo olma git 145 kızla çık sikini dht basarsan buyur yads penile enlargment kizi sike sike oldurursun gelecek planim
tamam kanzide banane aq

1.95 olsaydım her gün namaz kılardım

• +1
  • Woah
Reactions: menas and chadmanlet04
160+ kız mi olur amk kız dediğin feminen olur
yok kız dediğin 175 olur Skyimde ejderha keser gibi domine edeceksin

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: maarda, elemanzelvadre and Dathomirian Zabrak
yok kız dediğin 175 olur Skyimde ejderha keser gibi domine edeceksin
Harbi aq boss keser gibi sikeceksin amk hipergamisi uzun boylu kızlara kısa erkekleri seçtirtseydş keşke

Harbi aq boss keser gibi sikeceksin amk hipergamisi uzun boylu kızlara kısa erkekleri seçtirtseydş keşke
Süper bi his düşünsene senden uzun kızı domaltıp sikiyorsun

• +1
  • Love it
Reactions: elemanzelvadre and Dathomirian Zabrak
  • +1
  • Ugh..
Reactions: gargomel, Heatmiser and maximum cope31
boy 166 bitmiş abi bitmiş

Chadsen sikersin chad aktorlerin falan eşi hep uzun boylu

ben
benden uzun kızla takılıyordum onu yakın zamanlarda sikecem bende gözü var

Users who are viewing this thread

Back