boyum real 180 olunca

growthplatessss111

growthplatessss111

186 kürt htn
boyum barefoot 180 olunca kızlarla konuşmayı denicem yine de kısayız da olsun
2-3 cm fraudlarız bir şekilde. 181-182 deriz kendimize
o zamana kadar obezlikten de kurtulurum heralde 5-6 kg yağ kaybetsem yeter
sonra bakalım 180 yetiyo myuymyş yetmiyorytm uymmuymuş ama 18* yetemz ebben baştan söyleyeyemyim

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 278154, kurdistan and Serialsuicide
sonra bakalım 180 yetiyo myuymyş yetmiyorytm uymmuymuş ama 18* yetemz ebben baştan söyleyeyemyim
kısayız dediği boy 180 senin obsesyon sıçırtıyo amk ya

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, flows5991, growthplatessss111 and 1 other person
187 diyeceksin kardeşim kızlara

• +1
Reactions: growthplatessss111
ya oğluşum senin beynin aromasin almaktan erimiş sen zaten uzaycaksın mal herif aromasine ihtiyacın yok zaten ailenin boyu belli mal velet hiçbir ilaç genetik blueprintini değiştirmeyecek durduk yere beynini sikip kendini yaşlandırıyorsun

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 278154 and growthplatessss111
ya oğluşum senin beynin aromasin almaktan erimiş sen zaten uzaycaksın mal herif aromasine ihtiyacın yok zaten ailenin boyu belli mal velet hiçbir ilaç genetik blueprintini değiştirmeyecek durduk yere beynini sikip kendini yaşlandırıyorsun
zekam azalı mı bilmiyorum ama cidedan yaşlandım olm yav bak hele her yerim kıl oldu olm minoxidilden daha iyi iş yapıyor bu aq ilacı

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 278154 and flows5991
zekam azalı mı bilmiyorum ama cidedan yaşlandım olm yav bak hele her yerim kıl oldu olm minoxidilden daha iyi iş yapıyor bu aq ilacı
bak maymun ilaç almak ilaç beyni koruyan hormonu baskılamak maymun mal olmak ilaç cilt yapısını koruyan hormonu baskılamak maymun yaşlanmak ilaç menopozlu karılara özel üretilmek maymun mal OKEY?

• +1
Reactions: Deleted member 278154 and growthplatessss111
bak maymun ilaç almak ilaç beyni koruyan hormonu baskılamak maymun mal olmak ilaç cilt yapısını koruyan hormonu baskılamak maymun yaşlanmak ilaç menopozlu karılara özel üretilmek maymun mal OKEY?
anladım sanırım yarın bi 6 mg daha atacam bakarız sonrasına

• JFL
Reactions: Serialsuicide and flows5991
anladım sanırım yarın bi 6 mg daha atacam bakarız sonrasına
vay akıllı kardeşim bilim adamları boy uzatan ilacı buldu ve bunu menopozlu karılara verdiler değil mi

• JFL
Reactions: growthplatessss111
y
vay akıllı kardeşim bilim adamları boy uzatan ilacı buldu ve bunu menopozlu karılara verdiler değil mi
a olm olay o değil ben de bırakmak istiyom tiryaki oldum aq bırakınca östrojen çok yükselir diye korkuyom aromasine başladığımdan beri kilo aldım şimdi e2 de artmıştır bi şey de olmuştur reseptör sayısı artmıştır e2 azaldığı için falan korkuyorum lan korkouyroum ben çok korkoouyrourm

Kral kızlarla konuşmayı bu kadar büyük olaymış gibi yansıtmayın amk kızın yanında doğal olucan tipin yoksa muhabbetin sarıcak kasmıcan tip olsa kasıntı olsan yine kız ortamı yapamazsın

Kral kızlarla konuşmayı bu kadar büyük olaymış gibi yansıtmayın amk kızın yanında doğal olucan tipin yoksa muhabbetin sarıcak kasmıcan tip olsa kasıntı olsan yine kız ortamı yapamazsın
oğlum boyun 183 altı olunca kızlar senş çocuk olarak görüyo bunu kimse hala anlamamış aq benle konuşmuyolar öyle bi tecrübesizlik ki ben dokuzuncu sınıfıken 12. sınıf abla kirpiklerime güzel diyince donmuştum aq yok yok güzel değil falan diyom yandaki abiler benle taşşşak geçti sonra

175 uzeriysen fark etmiyo

Sen yeni yeni konuşmaya çalışırken onlar çoktan arabanın arka koltuğunda yemiş olacak

• JFL
Reactions: Deleted member 251512 and eniyiguresci

Users who are viewing this thread

Back