Boyumun 163 ve ltn + 12 cm pipili cikmam hk.

D

Deleted member 70692

Anti natural 💀 test, hgh, t4, e2 lover
Gercekden artik yasamak istemiyorum, cirkin ve kisa boylu oldugum icin utaniyorum artik bu forumda olamicam

• So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 119840, Dathomirian Zabrak, Tornoviaa and 3 others
  • +1
Reactions: Deleted member 70692
Olsun low inhibsin hocam
madem low inhibim niye bunca zaman çirkin suratımı sakladım ve boyumu +5 +7 cm arttırarak söyledim?

• Woah
  • So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 119840, ER enjoyer and Deleted member 51789
madem low inhibim niye bunca zaman çirkin suratımı sakladım ve boyumu +5 +7 cm arttırarak söyledim?
Çenen iyi hocam siktir et en az mtn vardır suan

Gercekden artik yasamak istemiyorum, cirkin ve kisa boylu oldugum icin utaniyorum artik bu forumda olamicam
herkes boyunu fazla söylüyor çıplak ayak 163 çıktın ayakkabıyla 67liyorsun zaten az da fraudla kendini daha iyi hissedersin bilekli ayakkabı giy 6 cm tabanlık at 173 74 oluyorsun en az

• JFL
Reactions: Deleted member 57016
herkes boyunu fazla söylüyor çıplak ayak 163 çıktın ayakkabıyla 67liyorsun zaten az da fraudla kendini daha iyi hissedersin bilekli ayakkabı giy 6 cm tabanlık at 173 74 oluyorsun en az
ayakkabıyla 63 cıktıysan tek care okumak

Gerçek boyu 185 mi neydi bu lavuğun bi ara söylemişti ağır larplıyor realde htn büyük ihtimal

• JFL
Reactions: sentrix
Gerçek boyu 185 mi neydi bu lavuğun bi ara söylemişti ağır larplıyor realde htn büyük ihtimal
bi arada 168 im skolyoz var ameliyata girerem 172 olucam demisti + baska bi zaman 170 + baska zaman 175 + her sikmi larplıyor kim oldugunu bilmiyoruz

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and recai iskender
amk daha geçen 175din 1 hafta önce 171 ondan önceki gün 170 amk sana noluyo bi anda boyun uzarken küçükldü amk:lul:

enjekte etmekten beyin kimyasını bozdu bu da

turbomanlet çare yok

• +1
enen iyi hocam siktir et en az mtn vardır suan
Hocam yani mtn Yoksa bile az önce birkaç ne kadar çekicisin videosu izledim ve bana biraz nasılsınız chat'ler deyince kalbime bir Yumru indi ve Abi selam

• +1
Reactions: Deleted member 119840
Çoklu kişilik bozukluğu Steroidi bırakıyorsun Bumble'a boyunu 200 yazarak bir hesap açıyorsun Bakalım keramet yüzde miymiş boyda mıymış

• +1
  • +1
sikinin boyu onemsiz, sonucta kiz sikmiyorsun

• +1
Reactions: menas, chadwers, maarda and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back