D
Deleted member 88667
log off
adamın dedikleri baştan sona kadar doğru ağır blackpilled enauiler varsa izlesin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
videonun ismini atsana video kullanilamiyor diyokusura bakmain meyler başlık evrim teorisi bu videodan sonra bitmistir tarzi islam basliklarina benzemis
Black Pill ve incellik doğru yol değilvideonun ismini atsana video kullanilamiyor diyo
adamın dedikleri baştan sona kadar doğru ağır blackpilled enauiler varsa izlesin.
30 liraya kanalina katildim saygilarcirkinleri dinlemiyom sg
adam cirkin değil cok yakısıklı da değil ama soyledikleri tamamen dogru btwcirkinleri dinlemiyom sg
brutal eye areaadam cirkin değil cok yakısıklı da değil ama soyledikleri tamamen dogru btw
hayir looksun önemli olduğunu bir kısımda kabul ediyor bu daha çok whitepill hesabı lookism biliyor kabul ediyor ama yararına kullanmaya calisiyorçok mavihap ya
kanka eye jaw cart curt bilmem bu adam beni nt olarak brutal mogluyor ve bu da önemli olanbrutal eye area
Ya adam sevgili yapmaktan bahsediyor amk? Tamam bizde sevgili yapariz ben istesem 50tane ltb sevgili yapardım önce amacınızı bilin amk eğer yüksek kalite kadın istiyorsanız yüksek kalite erkek olacaksınız özellikle amacınız mesela birisiyle fazla zaman harcamamak sadece sex ise looks sayesinde olacak. Adamin dedigini duymuyon mu sevgilim olur diyo ee amk benimde sevgilim olur ama her sabah günaydın iyiakşamlar doğum gününde hediyr gönül alma trip çekme uğraşıcam 1 yıl sonra sikerim belki oda zihin yapısına bağlı kızın ama looksu olan adam first datede cstur cutur sikiyo neyse benden bukadar bbhayir looksun önemli olduğunu bir kısımda kabul ediyor bu daha çok whitepill hesabı lookism biliyor kabul ediyor ama yararına kullanmaya calisiyor
ne yaptın sen o pp ne oğlumcope
Redpill ntlik konusunda çoğunlukla doğru şeyler söylüyor sosyal hayat yoksa overVideoyu izlemedim
Yaşım 25 kendi bp deneyimlerimi paylaşacağım
%70 bp %30 şans +redpill+mental diyebiliriz
Sosyal hayat doğru.Ama olsa da garanti değilRedpill ntlik konusunda çoğunlukla doğru şeyler söylüyor sosyal hayat yoksa over
Mtn+ biri sosyal döngüden kız düşürür ltn olan da kekomaxle düşürür trde kız bulmak zor değil yüksek standartcel değil isen ve sen yüksek standartcelsin malesefSosyal hayat doğru.Ama olsa da garanti değil
MTB aşağısı kıza gözümün ucuyla bile bakmam kardeşim.Tipsiz kadınla ascendlemek kadar berbatı olamaz git eskort sik daha iyiMtn+ biri sosyal döngüden kız düşürür ltn olan da kekomaxle düşürür trde kız bulmak zor değil yüksek standartcel değil isen ve sen yüksek standartcelsin malesef
Senin zevkin çok farklı gibi kafandaki mtb ltb ve htb tiplemelerini bi atsanaMTB aşağısı kıza gözümün ucuyla bile bakmam kardeşim.Tipsiz kadınla ascendlemek kadar berbatı olamaz git eskort sik daha iyi
HTB-Ana de armas,Elçin sanguSenin zevkin çok farklı gibi kafandaki mtb ltb ve htb tiplemelerini bi atsana
Bu adam .orga geldiğinde ona ilk atacağım video şu olacak:
Elbet birgün sende Moglanacaksın...Ben daha iyiyim
sosyal hayat varsa ama yine kadinlarla birlikte olamiyorsan subhumansindir amk over direktSosyal hayat doğru.Ama olsa da garanti değil
IQ da Moglamışım.Ben daha iyiyim
kucuk sehir olunca ne oluyor ismin falan mi cikiyorbabalar kücük sehirde sikisememek subhuman action mu
Aynen öyle oluyor herkes birbirini tanıyor çünkükucuk sehir olunca ne oluyor ismin falan mi cikiyor
knk hrm o hem muhafazakar bi yer olduğu icin yas grubunda 3 5 tane götü kalkık kasar ltbden baska veren yokkucuk sehir olunca ne oluyor ismin falan mi cikiyor