Bpyi yenin

L

lowtbroski

Banned
Eğer tek derdiniz kız ise tek yapmanız gereken sosyalleşmek her türlü ltb biriyle tanışacaksanızdır 160 üstü boy ve ortalama tipiniz varsa eliniz kız eli tutar asla sevgi alamazsınız ama incel kalmayın orgdan çıkın sosyalleşin 15 yaşındaki çocuklar reply atmasın ananızı sikerim

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, sexisdeath, Yagiz8928 and 2 others
Eğer tek derdiniz kız ise tek yapmanız gereken sosyalleşmek her türlü ltb biriyle tanışacaksanızdır 160 üstü boy ve ortalama tipiniz varsa eliniz kız eli tutar asla sevgi alamazsınız ama incel kalmayın orgdan çıkın sosyalleşin 15 yaşındaki çocuklar reply atmasın ananızı sikerim
Kanka zaten yeni gelmişsin açtığın threadler falan full boş daha kendi ana dilini de doğru düzgün konuşamıyorsun bi siktir git 2 sene sonra geri gel bide sanane orospu çoçuğu sana mı soracaklar orgda takılıp takılmayacaklarını

• +1
  • Love it
Reactions: l9n1rshhhh, Duck Eats Bagel, why not me? and 6 others
1762363719745

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 69834, Duck Eats Bagel, Resistance. and 6 others
Kanka zaten yeni gelmişsin açtığın threadler falan full boş daha kendi ana dilini de doğru düzgün konuşamıyorsun bi siktir git 2 sene sonra geri gel bide sanane orospu çoçuğu sana mı soracaklar orgda takılıp takılmayacaklarını
3 sene önce orga takılıyordum bonekinge selam olsun

• Ugh..
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel and kurdistan
Kanka biz ltb istemiyoz seçiciyiz geçen sene looksmaxle kafayı bozduk baya bide sınıftaki kekoya falan dayilaniyoz yani

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel and why not me?
Kanka biz ltb istemiyoz seçiciyiz geçen sene looksmaxle kafayı bozduk baya bide sınıftaki kekoya falan dayilaniyoz yani
O zaman anneni sik

Ethernal sen mısın knk

• JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, flows5991 and Auchelius
tipim yüzünden sosyalesemiyorum

• +1
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, Dathomirian Zabrak and 1 other person
herkes kendi dengini alir knk mtn olup htb ıstemıcen veya ltn olup mtb ıstemıcen ne kadar sacma amk 10klık sistem toplayip 200 fpse oyun oynamak mi yoksa 10klik sistemide almayip neden 40klık sistemim yok diye ağlamak mı

bi tane kürt ltb vardı siksem mi acaba:kys::kys::kys:

herkes kendi dengini alir knk mtn olup htb ıstemıcen veya ltn olup mtb ıstemıcen ne kadar sacma amk 10klık sistem toplayip 200 fpse oyun oynamak mi yoksa 10klik sistemide almayip neden 40klık sistemim yok diye ağlamak mı
kişiliğimi seviyor belki knk nerden biliyon
önemli olan dış güzellik değil iç güzellik

Attachments

• Screenshot_2025-11-05-00-58-39-992_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    Screenshot_2025-11-05-00-58-39-992_com.zhiliaoapp.musically.jpg
    1,010.6 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel
kişiliğimi seviyor belki knk nerden biliyon
önemli olan dış güzellik değil iç güzellik
kadının closeri sevme sebebi westte challenger olması
blackpilll yalan tek gercek lolpill
şaka maka closer statüsü var simdi başarı talentpill

• JFL
Reactions: reanrao
kadının closeri sevme sebebi westte challenger olması
blackpilll yalan tek gercek lolpill
şaka maka closer statüsü var simdi başarı talentpill
o kız chadin onu domaltıp çatır çutur sikecegi saati iple cekiyor

• JFL
Reactions: Serialsuicide and jauscope
  • Hmm...
  • +1
Reactions: reanrao and why not me?
TR de özellikle kalablık şehirlerde 1.80+ MTN değilsen LTB ve üstü konuşmayı geç direk görmüyor bile . Sexual Market rezalet durumda tamamen blupilled cope
Aynı şekilde 1.70+ LTN değilsen kızlarla konuşmayı unut direk arkadaşında olmuyo

Last edited:
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Resistance. and Serialsuicide
TR de özellikle kalablık şehirlerde 1.80+ MTN değilsen LTB ve üstü konuşmayı geç direk görmüyor bile . Sexual Market rezalet durumda tamamen blupilled cope
Aynı şekilde 1.70+ LTN değilsen kızlarla konuşmayı unut direk arkadaşında olmuyo
Ztn copeluyo, 160 MTN de bulurmuş söylediğine göre reelde bırak 160ı 170 arkadaşıma kızların ne muamele çektiğini görmesem inanıcaz amk. Copeluyo ayrıca baya hem içten içe çirkin hissedip herkesi moglamak istiyorum diyo hemde bp cope diyo sonra da utanmadan incellere falan sövüyo. Kafasına soktuğumun salağı.

• +1
Reactions: kurdistan, meynet and Serialsuicide
Heightpill brutal en brutalı belki trde 155 kızlar bile 180 altı labubudur diyebiliyor bu yüzden herkes ll için para biriktirsin

• +1
Reactions: Serialsuicide and Resistance.
Heightpill brutal en brutalı belki trde 155 kızlar bile 180 altı labubudur diyebiliyor bu yüzden herkes ll için para biriktirsin
Bence facepill heightpilllden daha brutal çünkü 1.75-1.80 aralığında hHTN-CL sen hayatın gene efsane oluyor ama frame'in flnda iyi olması lazım subhman vücudun olmicak

ama 1.90 LTN sen bi sikim olmuyo gene truecel kalıyosun

• +1
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide and meynet
bukadar blackpillenmeyin öyle bişey yok amq
Var gayet trde hexum gibi bir adamla sevgilisini aldatmayacak kız oranı yüzde olarak ( varoşları , çingeneleri saymıyorum) %99dur kalan yüzde 1in de ya sevgilisi chaddir ya da gerçekten çok da önem vermiyordur dış görünüşe , yüzde 99luk kısımdaki kızlara da sorsan onların da çoğu dış görünüş önemli değil der gerçekten de öyle düşünüyorlardır ama farkında değillerdir kendileri için ne kadar önemli olduğunun dış görünüşün. Bir kız objektif olarak baktığında ilk tercihlerinden biri değilsen aldatılma oranın çok yüksek , aldatılmasan bile o kız içinden diyecek ki keşke daha iyi biri beni sevseydi ben de onu sevseydim . Hayatı aslında %99,999luk gibi bir kısım gerçekten yaşayamıyor ellerinde olmayan sebeplerden , eli ayağı tutan herkesin hardmax için çalışıp para biriktirmesi lazım belki 25 belki 30 yaşına kadar.

• JFL
Reactions: jauscope
Bence facepill heightpilllden daha brutal çünkü 1.75-1.80 aralığında hHTN-CL sen hayatın gene efsane oluyor ama frame'in flnda iyi olması lazım subhman vücudun olmicak

ama 1.90 LTN sen bi sikim olmuyo gene truecel kalıyosun
Tr özelinde dedim maymun olsan da kızlar bakıyor boyun 190sa ve çoğu kız da 190 ltnyi 175 htnye tercih eder varoş kızları ele alırsak bu böyle ama biraz daha aklı başında kızlar tabii ki 175 htnyi 190 ltnye tercih eder ben genel tr hakkında konuştum çoğunluk varoş olduğu için dedim bunu

• +1
Reactions: Serialsuicide and Yagiz8928
Knk böyle bisey yok
Varoşları dahil ettiğim senaryoda böyle bir şey dahil ama dediğim gibi aklı başında düzgüz kızlar 175 htnyi tercih ediyor iki tipleme de oldu etrafımda kendi gördüklerimden yorumladım

• +1
Reactions: Yagiz8928
Knk böyle bisey yok
Bence var kanka belkide LTN ve HTN arasındaki fark hakkındaki görüşlerimiz farklıdırda
Tr özelinde dedim maymun olsan da kızlar bakıyor boyun 190sa ve çoğu kız da 190 ltnyi 175 htnye tercih eder varoş kızları ele alırsak bu böyle ama biraz daha aklı başında kızlar tabii ki 175 htnyi 190 ltnye tercih eder ben genel tr hakkında konuştum çoğunluk varoş olduğu için dedim bunu
20 1.93 khhv truecel olarak katılmıyorum fazla

benim durumum belkide benim nd imden kaynaklıdır ama çoğu kız sevgilisinin çok çok uzun olmasındansa yakışılıklı olmasını tercih ediyor tt de AMINA KOYDUKLARIM hiçbir yargılama olmadığı için arttırabildikçe arttırıyolar yok efendim 1.90 1.95

kızların boy hakkındaki standartlarının gene

çoğu kız istediği boyu bile bilmiyo + günlük hayatında gördüğü erkeklerin boylarını tahmin edemiyo

istediği boy aslında 1.85 ama 1.85 adamı görüyo 1.90 sanıyo
ordan standardı 1.90 oluyo

yani irl de başının sütünde gerçek boyun yazmadığı için standartları daha normal oluyo genelde çünkü çok iyi yargılayamıyorlar ( boy açısından )
ama yüz konusunda direk içgücü + standartları boy gibi değil çirkinsen çirkisin ve yakışılıklı zannedilme ihtimalin yok veya olduğundan daha çirkin yada yakışıklı duramıyosun

bu yüzden facepill daha objektif boydan daha brutal

• +1
Reactions: meynet
Bence var kanka belkide LTN ve HTN arasındaki fark hakkındaki görüşlerimiz farklıdırda

20 1.93 khhv truecel olarak katılmıyorum fazla

benim durumum belkide benim nd imden kaynaklıdır ama çoğu kız sevgilisinin çok çok uzun olmasındansa yakışılıklı olmasını tercih ediyor tt de AMINA KOYDUKLARIM hiçbir yargılama olmadığı için arttırabildikçe arttırıyolar yok efendim 1.90 1.95

kızların boy hakkındaki standartlarının gene

çoğu kız istediği boyu bile bilmiyo + günlük hayatında gördüğü erkeklerin boylarını tahmin edemiyo

istediği boy aslında 1.85 ama 1.85 adamı görüyo 1.90 sanıyo
ordan standardı 1.90 oluyo

yani irl de başının sütünde gerçek boyun yazmadığı için standartları daha normal oluyo genelde çünkü çok iyi yargılayamıyorlar ( boy açısından )
ama yüz konusunda direk içgücü + standartları boy gibi değil çirkinsen çirkisin ve yakışılıklı zannedilme ihtimalin yok veya olduğundan daha çirkin yada yakışıklı duramıyosun

bu yüzden facepill daha objektif boydan daha brutal
Haklısın bir bakıma ama yani en azından lafta ağızlarında hep boy oluyor

Haklısın bir bakıma ama yani en azından lafta ağızlarında hep boy oluyor
tamamda lafta olsada sen şimdi 1.85 adamı kzın önüne koy 1.90 zannedecek
lafta 1.90 sevgili istiyorum desede 1.85 adama okey diyecek boy açısından

• +1
Reactions: meynet
tamamda lafta olsada sen şimdi 1.85 adamı kzın önüne koy 1.90 zannedecek
lafta 1.90 sevgili istiyorum desede 1.85 adama okey diyecek boy açısından
bazı kızlar şakasız ölçüyor falan amk ilişki bir yere gelince sıkıntı her türlü ll şart

bazı kızlar şakasız ölçüyor falan amk ilişki bir yere gelince sıkıntı her türlü ll şart
gözümle hiç böyle bişi görmedimde duymadımda
çok önemi yok ilişkiyi kurabilirsen 5 cm daha kısa olduğunu öğrense bile devam edersin tahminen
bu şey gibi bişi
sevgilinin senle selfie çekilip öbürsü gün aşkım IPD din çok götü Midface rationuda sikeyim ayrılıyorum senden demesi gibi bişi

bi ton bahanede uydurusun ölçülmeden kaçmak için bu kuralı bozan bişi değil

• JFL
Reactions: jauscope, Serialsuicide and meynet