brutal rejection

chadmanlet04

chadmanlet04

Kraken
20 kasimda berline molchat doma geliyormus fazladan bilet aldim (standart rutin, arkadaslara/yabanciya satip kar etmekten tut o aralar konustugum kari kiz varsa konsere cagir mantigi)

bizim ofiste calisan bir rus kiz var yeni geldi galiba bir kac defa ogle yemegi yedik onun disinda mesai saatleri disindada takildik (bir defa icmeye gittik bir defada cluba gittik) sonra dedim ulan neden olmasin

dedim kiza molchat doma dinliyor musun diye o da dedi eh iste 2-3 sarkisini biliyorum sonra dedim bende bilet var 20 kasimda burdalar beraber gidek mi dedi dusunmem lazim (over)

bu sabah yazmis gunaydin!!! (unlemli) maalesef konsere gelemem ama offerin icin sagol :)

its over

• So Sad
  • JFL
Reactions: maarda, Dathomirian Zabrak, maximum cope31 and 2 others
20 kasimda berline molchat doma geliyormus fazladan bilet aldim (standart rutin, arkadaslara/yabanciya satip kar etmekten tut o aralar konustugum kari kiz varsa konsere cagir mantigi)

bizim ofiste calisan bir rus kiz var yeni geldi galiba bir kac defa ogle yemegi yedik onun disinda mesai saatleri disindada takildik (bir defa icmeye gittik bir defada cluba gittik) sonra dedim ulan neden olmasin

dedim kiza molchat doma dinliyor musun diye o da dedi eh iste 2-3 sarkisini biliyorum sonra dedim bende bilet var 20 kasimda burdalar beraber gidek mi dedi dusunmem lazim (over)

bu sabah yazmis gunaydin!!! (unlemli) maalesef konsere gelemem ama offerin icin sagol :)

its over
BABA BU BRUTALSA BENİM ORTAOKULDA YEDIGIM REJECTİONLAR NE AQ KARI NAZİKÇE GELEMEM KARDEŞİM KB DEMİŞ

• +1
  • So Sad
Reactions: maximum cope31 and Tornoviaa
BABA BU BRUTALSA BENİM ORTAOKULDA YEDIGIM REJECTİONLAR NE AQ KARI NAZİKÇE GELEMEM KARDEŞİM KB DEMİŞ
gayet brutal o kadar takil yanimda olmaya okay ver sonra bir adim ileri atacakken yoooo sg de

en basindan ilgi gostermese ok di vaktimi bosa hacamazdim

its over
Kanka hangi ülkedesin

Adam Almanyada 1.68 ile nightmare modda yaşıyor bi de kıza teklif falan götürüyo helal olsun ben 1.75 halimle trde evden çıkasım gelmiyor

• So Sad
Reactions: chadmanlet04
Adam Almanyada 1.68 ile nightmare modda yaşıyor bi de kıza teklif falan götürüyo helal olsun ben 1.75 halimle trde evden çıkasım gelmiyor
aziyorum

ben ve @elemanzelvadre gibi testo basan herifler evde oturup tum gun pubg atamiyor illaki sikiscen

• +1
Reactions: elemanzelvadre
aziyorum

ben ve @elemanzelvadre gibi testo basan herifler evde oturup tum gun pubg atamiyor illaki sikiscen
yav aq almanyada yaşıyon faiz oranları %0 falandır allah bilir çek krediyi ol llyi her türlü ödersin mk iyileşme sürecinde der remote çalışırsın aq bu kadar korkak olmayın mk :lul:

yav aq almanyada yaşıyon faiz oranları %0 falandır allah bilir çek krediyi ol llyi her türlü ödersin mk iyileşme sürecinde der remote çalışırsın aq bu kadar korkak olmayın mk :lul:
ll 180+ yapmiyorsa cope bence...

168 ten hadi 175 oldun, almanya da hala baya kisasin

kisadan kisa icin o kadar efor degmez

belki onumuzdeki bir kac yil icinde daha iyi sonuc veren bir ameliyat cikarsa neden olmasin tip hizli ilerleyen bir alan

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak

belki onumuzdeki bir kac yil icinde daha iyi sonuc veren bir ameliyat cikarsa neden olmasin tip hizli ilerleyen bir alan

• Hmm...
Reactions: chadmanlet04

its over
ah be reis

12 cm femur yap 180sin
7 cm tibia çak 187sin
euro kazanmana rağmen cimrilik yapıyosan ucuz opsiyonlar tarafımca tarafınıza iletilebilir

• +1
  • Hmm...
Reactions: toprak, chadmanlet04 and Dathomirian Zabrak
ah be reis
bi de gavat gibi gidip bunla kim bilir kac ay ayni proje uzerinde calismam gerek cidden olum fermanini imzaladim

is arkadasi ile ya sadece is arkadasi kalirsin yada basar gider romantiklige/fwblik olursun arasi cok garip oluyor cunku

• +1
Reactions: Tornoviaa
12 cm femur yap 180sin
7 cm tibia çak 187sin
euro kazanmana rağmen cimrilik yapıyosan ucuz opsiyonlar tarafımca tarafınıza iletilebilir
euro kazanip euro bazinda kira veriyorum 🤯

12 cm femur yap 180sin
7 cm tibia çak 187sin
12cm femur nasil oluyor bir de

12cm femur nasil oluyor bir de
1730316353431

düne kadar bizim için de imkansızdı

• JFL
Reactions: Tornoviaa, chadmanlet04 and Dathomirian Zabrak
  • JFL
Reactions: maarda, toprak and maximum cope31
olm trde sadece bunda yapın diyodu bi eleman sence trde en ideali kim
ll komünitesi özürlü amına koyım trde sadece bunda yapın neye dayanarak diyo bunu donghoonun iki dudağının arasından çıkan bir cümleden başka ne argümanı var amına koyım adama giden 1 tane adam yok ama trde sadece bunda yapın millet özürlü quran carpsınkine iyi ki ll forumundan ban yemişiz

• +1

168'den 176-178 olursun LL ile. 178 adam ile 168 arasında çooook büyük bir fark var.
En azından manlet olarak görülmezsin, reel'de average olursun. Almanya teen ortalaması zaten 179

ll komünitesi özürlü amına koyım trde sadece bunda yapın neye dayanarak diyo bunu donghoonun iki dudağının arasından çıkan bir cümleden başka ne argümanı var amına koyım adama giden 1 tane adam yok ama trde sadece bunda yapın millet özürlü quran carpsınkine iyi ki ll forumundan ban yemişiz
Cyborg4lfie lavuğu diyodu ya amınakoyım 45kya AFAda olacam sakat kalırsam kader böyleymiş der kafama sıkar geçerim. Bu LL forumdaki oçlarTRde hiçbi sıkıntı yaşamadan oldu şimdi kimse olup da boy ortalamasını uzatmasın diyd korku hikayeleri uydurmuyorsa bi sik bilmiyom ben de LL olduktan sonra full propaganda yapcam orgda acıyanın mk

168'den 176-178 olursun LL ile. 178 adam ile 168 arasında çooook büyük bir fark var.
En azından manlet olarak görülmezsin, reel'de average olursun. Almanya teen ortalaması zaten 179
178+lift le 185 olur rahat

Cyborg4lfie lavuğu diyodu ya amınakoyım 45kya AFAda olacam sakat kalırsam kader böyleymiş der kafama sıkar geçerim. Bu LL forumdaki oçlarTRde hiçbi sıkıntı yaşamadan oldu şimdi kimse olup da boy ortalamasını uzatmasın diyd korku hikayeleri uydurmuyorsa bi sik bilmiyom ben de LL olduktan sonra full propaganda yapcam orgda acıyanın mk
LLT varken AFAya giden enayidir ammına bide daha pahalı xd

• +1
Oglum burada alman turistler görüyorum. Bak kolpa sıkmıyorum 1.80 altı kadın, 1.90 altı adam yok. Üstelik kadını da erkeği de sağlam omuz genişliğine sahip.

Bir manlet Deutschland'de basariliysa, büyük savaşçıdır.

• +1
Reactions: maarda and Dathomirian Zabrak
LLT varken AFAya giden enayidir ammına bide daha pahalı xd
Llt kredi kartı kabul etmiyomul sadece nakit vergi kaçırmak için vallahi based mk

• +1
  • JFL
Reactions: chadmanlet04 and Angutoid
karinin boy kacti yazdiysan da gormedim
ayni civari.

165-167 bir sey. hava soguk yagmur camur cok oldugu icin bot giyiyorum bir tik daha uzunum ama boylarimiz neredeseyse aynidi

Üstelik kadını da erkeği de sağlam omuz genişliğine sahip.
ortalama ustu genetik + steroidciyim, omuzda sorun yok

allah yuz ve vucut vermis boydan ve sikten kismis cidden boktan bir is

Ben manletler için hazırlanmış sıralarda lavabolarda tüm gün kambur olmak zorunda mıyım tüm manletlerin amk :rage:

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, Dathomirian Zabrak and chadmanlet04
Rejection hayatın parçası bende bi rus kızdan red yedim ama 2. Denememde ayarladım başka kızı demek istediğim tek bi kıza odaklanma