ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
Bugün baya kötü hissetttim evet baya kötü neden mi çünkü vahşi bir şekilde nekadar asosyal,yalnız,topluma uyum sağlayamayan,köylü bir insan olduğum suratıma vuruldu resmen.Okulda belli bir ekip olarak x üniversite kampüsüne eğitime gittik bu ekibin içinde en yakın arkadaşlarım ve hakkında binbir tane threadim olan kızda bulunuyordu.Normalde hiç bir arkadaşım o kızla arkadaş değildi o gün tüm arkadaşlarım o kızla öyle bir yakınlaştılar ki kızın snapini falan eklediler fasa fiso baya kıkırdaştılar gülüştüler sohbet ettiler bende sadece bunu izledim.Şimdi social pill nealaka diyeceksiniz o konuya gelelim.Bu arkadaşlarımın sohbet ettiği konuların hepsi bulunduğum ilçedeki insanlar ve ilişkileri mesela mehmetin eski sevgilisi ayşenin datei gibi saçma salak ergen normie konuları.Her bir isim geçtiğinde gruptaki 6 kişiden 4-5i bu ismi tanıyor ve biliyor ben ise bir sik bilmiyordum diyaloglar şu biçim: -ya şu ayşenin sevgilisi çok çirkin değil mi ya -hangi ayşe,ayşe yıldırımmı yoksa? -evet ya o kıza ben söyledim çıkmasını (blackpill) bense bu diyaloglar geçerken sadece dinliyordum çünkü evinden cıkmayan asosyal bir lol bağımlısıyım nerdne bilecemki ayşe yıldırımın eski sevgilisini.Benim dışımdaki herkes eğleniyordu sohbet ediyordu flörtleri sevgilileri hakkında konuşuyordu(o bahsettiğim kız benim bile bilmediğim erkek isimleri söylüyordu aq sevdiğim kızın snapi 1.1m zaten ne bekliyordumki) bense sadece clash royal atıyordum.Neyse artık dayanamaz hale geldim bugünümüde sufferlarayak geçirdim