bu abi birimi

starboi.

starboi.

DİE LİT 4L FOR3VER

bu abi mantıklı birine benziyo

Last edited:
bi tık mal gibi konuşuyo ama

bu abi mantıklı birine benziyo
Cranial flexionu yeni keşfettim hadi bu copeuda deneyelim zarar gelmez 2 ay bonesmashing yaramadı clavicular dıyları yaramadı hyoid egzersizleri yaramado sıra bund

• Hmm...
Reactions: menas
Cranial flexionu yeni keşfettim hadi bu copeuda deneyelim zarar gelmez 2 ay bonesmashing yaramadı clavicular dıyları yaramadı hyoid egzersizleri yaramado sıra bund
bonesmash cope değil bence yüzüme sert bişeyle vurmadım ama mma ile uğraşdığım için çok dövüştüm zygolar fln baya çıkık şuan benim

Last edited:
cidden yaptınmı bonesmashing yaptıysan ellemi hammerlamı

cidden yaptınmı bonesmashing yaptıysan ellemi hammerlamı
hammer ile hazıranın basından temmuzun sonuna kadar yaptım fist ve hammer karışık ise temmuzun sonundan agustosun sonuna kadar

hammer ile hazıranın basından temmuzun sonuna kadar yaptım fist ve hammer karışık ise temmuzun sonundan agustosun sonuna kadar
hiçbir işini görmedimi

bonesmash cope değil bence yüzüme sert bişeyle vurmadım ama mma ile uğraşdığım için çok dövüştüm zygolar fln baya çıkık şuan benim
browridgende bi değişim varmı

• +1
Reactions: starboi.
adam 4 yil once atmis amk goat

• +1
Reactions: starboi. and oguzk
adam 4 yil once atmis amk goat
ona şaşırdım bende amk 4 yıl önce şuanki kullandığımız terimleri fln baya biliyolarmış bu adam şuan lurkluyo olabilir forumda

ona şaşırdım bende amk 4 yıl önce şuanki kullandığımız terimleri fln baya biliyolarmış bu adam şuan lurkluyo olabilir forumda
o terimler 10 küsür senelik aq

• +1
Reactions: Ashoimex
var dayı baya prominent sadece infra orbitaller kötü benim ya onun dışında yüzdeki kemikler baya büyük
benıdme oyle ınfralar kotu brow ilahsal

tek çare hardmax abi infra'ları hiçbi şekilde değiştiremiyosun
kanki benim maxilla direk recessed ya maxilla recessed olunca infralarda öyle oluyo

• +1
Reactions: starboi.
bu adamı izlerken mewing gercek sanardik vay dunya vay

• +1
Reactions: Peter Steele
bu adam ve turkish hamudi videosundan bp ogrenen bi galp atsinda sayimizi bilek

• Love it
Reactions: Thrill, Ashoimex and sentrix