starboi.
DİE LİT 4L FOR3VER
bu abi mantıklı birine benziyo
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cranial flexionu yeni keşfettim hadi bu copeuda deneyelim zarar gelmez 2 ay bonesmashing yaramadı clavicular dıyları yaramadı hyoid egzersizleri yaramado sıra bund
Harbi iyi paylaşın böyle adamlari
bonesmash cope değil bence yüzüme sert bişeyle vurmadım ama mma ile uğraşdığım için çok dövüştüm zygolar fln baya çıkık şuan benimCranial flexionu yeni keşfettim hadi bu copeuda deneyelim zarar gelmez 2 ay bonesmashing yaramadı clavicular dıyları yaramadı hyoid egzersizleri yaramado sıra bund
cidden yaptınmı bonesmashing yaptıysan ellemi hammerlamıCranial flexionu yeni keşfettim hadi bu copeuda deneyelim zarar gelmez 2 ay bonesmashing yaramadı clavicular dıyları yaramadı hyoid egzersizleri yaramado sıra bund
hammer ile hazıranın basından temmuzun sonuna kadar yaptım fist ve hammer karışık ise temmuzun sonundan agustosun sonuna kadarcidden yaptınmı bonesmashing yaptıysan ellemi hammerlamı
hiçbir işini görmedimihammer ile hazıranın basından temmuzun sonuna kadar yaptım fist ve hammer karışık ise temmuzun sonundan agustosun sonuna kadar
browridgende bi değişim varmıbonesmash cope değil bence yüzüme sert bişeyle vurmadım ama mma ile uğraşdığım için çok dövüştüm zygolar fln baya çıkık şuan benim
Büyük üstat
ona şaşırdım bende amk 4 yıl önce şuanki kullandığımız terimleri fln baya biliyolarmış bu adam şuan lurkluyo olabilir forumdaadam 4 yil once atmis amk goat
var dayı baya prominent sadece infra orbitaller kötü benim ya onun dışında yüzdeki kemikler baya büyükbrowridgende bi değişim varmı
o terimler 10 küsür senelik aqona şaşırdım bende amk 4 yıl önce şuanki kullandığımız terimleri fln baya biliyolarmış bu adam şuan lurkluyo olabilir forumda
bu adamı nası daha önce görmemişim diyorum işte aşkımo terimler 10 küsür senelik aq
benıdme oyle ınfralar kotu brow ilahsalvar dayı baya prominent sadece infra orbitaller kötü benim ya onun dışında yüzdeki kemikler baya büyük
tek çare hardmax abi infra'ları hiçbi şekilde değiştiremiyosunbenıdme oyle ınfralar kotu brow ilahsal
kanki benim maxilla direk recessed ya maxilla recessed olunca infralarda öyle oluyotek çare hardmax abi infra'ları hiçbi şekilde değiştiremiyosun
Mewing gerçek değil mi zatenbu adamı izlerken mewing gercek sanardik vay dunya vay
12-13 yasin ustundeysen degilMewing gerçek değil mi zaten
ergenlikte geçerli değilmi12-13 yasin ustundeysen degil