bu adama tavsiye

angrybirds

angrybirds

Sma Vurgunu
bu adamı ascendleyelim mi amk kendi çapında birşeyler deniyor tavsiye verin bende ona ileteceğim tiktoktan hafifinden ascendlese bile evlenecek kıvama gelir herif

Attachments

• 4332f003951a1bfb010cd501518c144b.mp4
    1.6 MB
Last edited:
  • +1
Reactions: Hattab, GatoradeTRZ8 and Ashoimex
@Dathomirian Zabrak budamı seni mogluyor kanka

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Skull Knight, maarda and 3 others
bu adamı ascendleyelim mi amk kendi çapında birşeyler deniyor tavsiye verin bende ona ileteceğim tiktoktan hafifinden ascendlese bile evlenecek kıvama gelir herif
Saçım şöyle olacağına kafayı kazıtırım daha iyi

• +1
Reactions: Ashoimex
@Dathomirian Zabrak budamı seni mogluyor kanka
Buda - Vikipedi

Buda

• +1
Reactions: GatoradeTRZ8
yazık... odadaki fili ben söyleyeyim bari. açlıktanölmemaxx, saçını kes, sakalını uzat. şu üçünü yapmadan başka bir şeye geçmesin çirkinlik skalasında bu noktaya gelmiş kişiler. ağzındaki de dişlerini at dişi gibi öne çıkarır, bıraksın.

• +1
Reactions: Mehmet Arga
yazık... odadaki fili ben söyleyeyim bari. açlıktanölmemaxx, saçını kes, sakalını uzat. şu üçünü yapmadan başka bir şeye geçmesin çirkinlik skalasında bu noktaya gelmiş kişiler. ağzındaki de dişlerini at dişi gibi öne çıkarır, bıraksın
Kral odadaki fili derken

Kral odadaki fili derken
Odadaki fil ifadesi, herkesin bildiği ya da aşikar olan ancak en azından bazılarını rahatsız ettiği ve kişisel, sosyal ya da politik olarak utanç verici, tartışmalı, kışkırtıcı ya da tehlikeli olduğu için kimsenin bahsetmediği ya da tartışmak istemediği önemli ya da muazzam bir konu, soru ya da tartışmalı mesele için kullanılır.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Hattab
Odadaki fil ifadesi, herkesin bildiği ya da aşikar olan ancak en azından bazılarını rahatsız ettiği ve kişisel, sosyal ya da politik olarak utanç verici, tartışmalı, kışkırtıcı ya da tehlikeli olduğu için kimsenin bahsetmediği ya da tartışmak istemediği önemli ya da muazzam bir konu, soru ya da tartışmalı mesele için kullanılır.
Eyvallah yeni bisey ogrendim

• +1
Reactions: xVamp24

Users who are viewing this thread

Back