D
Deleted member 51789
Proud carnivore.
Olm tanimadigim kizlar "Herkes yeni yıla, sen yıllarıma" yaziyo ne is bunlar?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
overOlm tanimadigim kizlar "Herkes yeni yıla, sen yıllarıma" yaziyo ne is bunlar?
Olm yeter 2 sevgilim var daha istrmiyom ama hayirda diydmiyorumover
Kanka cidden neden yaziyolar bunu biri söyleseAminakoyim senin
Bilmiyom bana yazan yok evde 31 cekerek gircemKanka cidden neden yaziyolar bunu biri söylese
Banada hic tanimadigim biei yazdi 5 mesajimiz var sadeceBilmiyom bana yazan yok evde 31 cekerek gircem
Kanka neden yazdıklarıni aciklayabilir misiniz yazdilar utandilar mi bakmiyolar mesajlara aminakoyimYuda seninde amuna goyum
YAVŞAMA LAN BU FAKECEL OÇ SENLE YENİ YILI AÇMAK İSTİYORUM DEMİŞ LOW İQ OLMA YUFAKanka neden yazdıklarıni aciklayabilir misiniz yazdilar utandilar mi bakmiyolar mesajlara aminakoyim
Niye mesajima bakmiyor ozamanYAVŞAMA LAN BU FAKECEL OÇ SENLE YENİ YILI AÇMAK İSTİYORUM DEMİŞ LOW İQ OLMA YUFA
Gercekte tanimiyorsan fake hesaptır amkNiye mesajima bakmiyor ozaman
Bundan güzel 31 senaryosu çıkar eyvallah yılbaşımı şenlendirdinGercekte tanimiyorsan fake hesaptır amk
Bir keresinde okulda kitabıma bir “kız”(daha önce görmedim) instagram hesabı bırakmıştı ben 1-2 ay sonra gördüm dm attım görüldü yedim mesela o nasıl oldu
Yav fake degil onu biliyomda fake olsa direj cevap verir isletir zatenGercekte tanimiyorsan fake hesaptır amk
Bir keresinde okulda kitabıma bir “kız”(daha önce görmedim) instagram hesabı bırakmıştı ben 1-2 ay sonra gördüm dm attım görüldü yedim mesela o nasıl oldu
BizdirBilmiyom bana yazan yok evde 31 cekerek gircem