Bu Asyalı internet fenomeni 167 boyundaymış.

Ameliyat Masası

Ameliyat Masası

Dying on a Surgery Table is a bliss
Selam arkadaşlar, uzun zamandır girmiyorum foruma arada bir uğruyorum ve daha bugün öğrendiğim şaşırdığım bir bilgiyle geldim size. İnternette Kole adında geçen Shibuya'da yayın yapıp milletle röportaj yapan bu şahısı eminim tiktokta görmüşsünüzdür, genelde bu çocuğun videolarının altında tonlarca aç kadının yorumlarını görüyordum ve merak ediyordum bu çocuğun boyu kaç diye, 167 olduğunu söylemiş ve harbiden de öyle.
Sizce ne kadar yakışıklı?
Screenshot 20260322 032728 TikTok
Screenshot 20260322 032552 TikTok
Screenshot 20260322 032818 TikTok
Screenshot 20260322 032928 TikTok

• +1
Reactions: Gordon Freeman, temelyeterliliktest, growthplatessss111 and 3 others
Selam arkadaşlar, uzun zamandır girmiyorum foruma arada bir uğruyorum ve daha bugün öğrendiğim şaşırdığım bir bilgiyle geldim size. İnternette Kole adında geçen Shibuya'da yayın yapıp milletle röportaj yapan bu şahısı eminim tiktokta görmüşsünüzdür, genelde bu çocuğun videolarının altında tonlarca aç kadının yorumlarını görüyordum ve merak ediyordum bu çocuğun boyu kaç diye, 167 olduğunu söylemiş ve harbiden de öyle.
Sizce ne kadar yakışıklı?
View attachment 4798712View attachment 4798711View attachment 4798713View attachment 4798714
pek te yakışıklı değil ama bir çeşit halosu(kızlar etkilendiğine göre olmalı) var. sadece baktığımda zararsız birisi olduğu kanısına vardım(muhtemelen kısa sıska ve maskülen olmadığı için) ama kızlar seviyorsa bir sebebi vardır. Sevdikleri veya sempati duydukları bir dizi karakterine benzetiyor olabilirler. Adam gayet sıradan

• +1
  • JFL
Reactions: maarda, Gordon Freeman, Thrill and 3 others
pek te yakışıklı değil ama bir çeşit halosu(kızlar etkilendiğine göre olmalı) var. sadece baktığımda zararsız birisi olduğu kanısına vardım(muhtemelen kısa sıska ve maskülen olmadığı için) ama kızlar seviyorsa bir sebebi vardır. Sevdikleri veya sempati duydukları bir dizi karakterine benzetiyor olabilirler. Adam gayet sıradan
Hiç bilmiyorum ama millet deli şeyler diyor röportajda adamın yanında. İşte sevgilimi bırakayım senle olayımdan tut geçen Cuck bir eleman bile geldi eşiyle buna sordular.
Yorumlar zaten inanılmaz down bad aklın almaz

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, yigittsaint and 3 others
Hiç bilmiyorum ama millet deli şeyler diyor röportajda adamın yanında. İşte sevgilimi bırakayım senle olayımdan tut geçen Cuck bir eleman bile geldi eşiyle buna sordular.
sadece cıvık bir şekilde iltifat ediyorlar. adam ergen kızların seveceği bir cilde, saça ve giyime sahip(ve fancy asian ülkede.) Gerçek bir durumda asla dedikleri gibi olmaz. eleman zaten ergenlerin seveceği bir tipe benziyor

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, wetwipes and 1 other person
halosu uzak doğu ülkesinde yabancı normal görünüşün dışında olması

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, yigittsaint and 3 others
halosu uzak doğu ülkesinde yabancı normal görünüşün dışında olması
Çinde pubg cosplay yapıp tuhaf ve corny videolar çeken bir expat var. Adam kapalı toplum olan çinde bile bir fenomen ve kadınlar adam için resmen ölüyor. Tipi bir tık iyi(kemik) ancak doğal olmayan saç rengi ve ilginç sakalı çok tuhaf duruyor. Batı da şansı çok çok daha düşük olmakla kalmaz yediği alay, linç ve dalga hesaplanamazdı

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, wetwipes and 2 others
O zaman japonyaya taşınsak daha fazla mı slayleriz?
sadece cıvık bir şekilde iltifat ediyorlar. adam ergen kızların seveceği bir cilde, saça ve giyime sahip(ve fancy asian ülkede.) Gerçek bir durumda asla dedikleri gibi olmaz. eleman zaten ergenlerin seveceği bir tipe benziyor

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, wetwipes and 1 other person
O zaman japonyaya taşınsak daha fazla mı slayleriz?
iyi görünmüyorsan hindistan gibi 5. dünya ülkeleri hariç hiçbir yerde slaylemezsin ama ortalama olup yaşadığın topluma göre daha olağan dışı gözükürsen smv daha yüksek olur

• +1
Reactions: hairpill33, Gordon Freeman, Thrill and 2 others
tüm dünyayı katletmek lazım insanların mayası 1 kere bozuldu şu saaten sonra düzelmez

• +1
Reactions: Thrill
tipi iyi değil ama çekici ve ünlü halosu var idk psl vs appeal bu herhalde ama eminim ki irl tanımasalar adamı sokakta görseler 167 boyla kimsenin sikinde olmazdı, instadan iltifat etmek simplemek kolay

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Gordon Freeman and 2 others
tipi iyi değil ama çekici ve ünlü halosu var idk psl vs appeal bu herhalde ama eminim ki irl tanımasalar adamı sokakta görseler 167 boyla kimsenin sikinde olmazdı, instadan iltifat etmek simplemek kolay
Psl = jordan barret
Appeal = Chico

• JFL
  • Woah
Reactions: Ameliyat Masası, botdericektshoeIift, Thrill and 3 others
  • Love it
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: blackpillruinedmyli, cakdripa, Gordon Freeman and 2 others
Tiktoj orosoouları 5 yaşındaki erkek çocuğa da azıyorlardı. Sadece 2-3 kişi övsün sonra hepsi koyun gibi övmeye başlıyor

• +1
Reactions: Serialsuicide, cakdripa, maarda and 2 others

Users who are viewing this thread

Back