Bu cocuk kafayısikmis

Eren151

Eren151

Iron

Yaptıgı sey yararlı yada zararlımı merak ettim

Bizim samo la bu yaptığı şey raw nutrion meme işte yüksek testo primitivist hayat cart curt goatis @yuda ya sor iyi bilir bende arada bi 2-3 yumurta içiyom

• +1
Reactions: angrybirds
Bizim samo la bu yaptığı şey raw nutrion meme işte yüksek testo primitivist hayat cart curt goatis @yuda ya sor iyi bilir bende arada bi 2-3 yumurta içiyom
Meme mi yoksa rutinimi hergün böylemi yiyor

Bakın ne buldum yorumlarda türko bide

Bakın ne buldum yorumlarda türko bide

1736180018997

• JFL
  • +1
Reactions: angrybirds, Mehmet Arga and Skull Knight
cope, genes make your looks not your diet. ramirez eat literal candies and mogs the earth

• +1
Reactions: angrybirds
Hesabına baktım evlenirim bunla diyecemde ne chadler yazıyordur

• +1
Reactions: Eren151
Hesabına baktım evlenirim bunla diyecemde ne chadler yazıyordur
Brocum incel boyfriend arıyormuş senin incel hesap halon var dışarı çıkmadığı için sikemezsin ama nudesini falan alırsın yaz

kerem senmisin kanka

Bu cocugu lincledik ama cok yakisikli olmus yaa

• So Sad
  • +1
Reactions: Deleted member 51789 and ismim name olsun
biri cheek biter yazmıştı :D sizinle fena dalga geçmiştik
Ekip olarak mi yoksa 2 kisi mi mistik derken

İnternette gördüğünüz her şeyi ciddiye almayın yarın bi gün bi malo dölünü ye bonemass artacak dese onu da yapacaksınız mk

• +1
Reactions: starboi.
BAĞIRSAK KURTLARI : MERHABA :feelsohh:

yav allahini siktigim yozgatta bimden aldigi bili bil yumurtayi iciyor seri nosu 5 amk amk ictigi yumurtanin

• +1
Reactions: Deleted member 110762
yav allahini siktigim yozgatta bimden aldigi bili bil yumurtayi iciyor seri nosu 5 amk amk ictigi yumurtanin
cig ciger yemesi nasil peki herseyi cig yiyo cocuk

cig ciger yemesi nasil peki herseyi cig yiyo cocuk
otizmli la yozgatta bimden aldigi cigeri yiyo toksokara kanis olcak

• +1
Reactions: Deleted member 70692
organ etlerinde kas etlerine gore bakteri riskli daha fazla bide ben kurbanda j
kendi kesmedigim ciger harici yemiyom cig

kendi kestigimiz hayvan dostum bakımı herşeyi temiz iyi bakildi kestik ve yedim neden yozgattan ve bimden aldığımı düşündün

çiğ yumurta protein emilimini azaltiyor yedikleri bi sikime yaramadı yani senin bünyenle yüksek testo mağara adamlarının bünyesi bir olur mu amk

kendi kestigimiz hayvan dostum bakımı herşeyi temiz iyi bakildi kestik ve yedim neden yozgattan ve bimden aldığımı düşündün
Tam olarak bunu ne için yapıyon testesteron içinmi yoksa tadı sevdigin içinmi

çiğ yumurta protein emilimini azaltiyor yedikleri bi sikime yaramadı yani senin bünyenle yüksek testo mağara adamlarının bünyesi bir olur mu amk
Aynı tür canlı sadece doğumdan beri beslenme farkli dostum ki annemler sağolsun çocukluğumdan beri et yiyorum, ve bünye konusundaki farkliliklar nedir 3-4 aydır çiğ besleniyorum ve parazit sorunu yaşamıyorum herhangi sağlık sorunu ile karşılaşmadım tam tersi çok daha iyi sonuçlar aldim denemekten zarar gelmez ama deneyip stres yapmaktan zarar gelir

Aynı tür canlı sadece doğumdan beri beslenme farkli dostum ki annemler sağolsun çocukluğumdan beri et yiyorum, ve bünye konusundaki farkliliklar nedir 3-4 aydır çiğ besleniyorum ve parazit sorunu yaşamıyorum herhangi sağlık sorunu ile karşılaşmadım tam tersi çok daha iyi sonuçlar aldim denemekten zarar gelmez ama deneyip stres yapmaktan zarar gelir
3-4 aydır tamamen çiğ besleniyorum tabiki cheat veriyorum yoksa aşağı yukari ananemlerle vesayire 2 yıldır çiğ et yiyoruz

Tam olarak bunu ne için yapıyon testesteron içinmi yoksa tadı sevdigin içinmi
tabikide testesteron zevkle olmaz ya acikcasi zevke yapilacak en son iş ama çok faydasini gördüm

farklar ne biliyo musun dostum testesteron farkları doğal seçilim adaptasyon ve kimyasal zehirlenme

doğumdan beri sadece zehirlenmiyecek derecede bok yiyen birisi bok yemeye adapte olur

bisey diyemem bhna zaten her postuma ayni bkmu yazma aq