temelyeterliliktest
deadhouse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ambalaji ustunde (kuzeniyle amlı gotlu sikisti)sivastaki köyümden ambalajı üzerinde bir hanımefendi bulacağım
neyse yabancıya gitmemişambalaji ustunde (kuzeniyle amlı gotlu sikisti)
Köydeki kara taşşağın onu sikmesi dahamı iyi birşeyneyse yabancıya gitmemiş
kadıköyde meze olmasından iyidirKöydeki kara taşşağın onu sikmesi dahamı iyi birşey
olm bunun fact olması çok kötü aq
nick berra sandım sikim kalktınapak amk başka allah olsa gidicez ama yok işte bi tane var ama sana bişi diyim mi bunun bi rakibi olsun abi herkes bunu bırakır ya sen bişi verene kadar milletin hayatını sikiyon abi
nerdesin brom yalimnick berra sandım sikim kalktı
12ler bastı knk yaşıtlarının yüzde seksenine haberin olsun. en iyi ihtimal yemişlerdirsizin isiniz zor baba benim yasıtlar o kadar orospu değil daha 14 yaşında olduğumuzdan
12lerle değil sevgili konuşan tanıdığım kız arkadaşım yok aq max 11lerle konusuyolar o da flört bile değil düz sohbet 12lerle kızlar değil ben konuşuyom amk12ler bastı knk yaşıtlarının yüzde seksenine haberin olsun. en iyi ihtimal yemişlerdir
hay amına koyayım isim soyismim 14 yaşındaki veledin elindesizin isiniz zor baba benim yasıtlar o kadar orospu değil daha 14 yaşında olduğumuzdan
onlarada hocalar çakıyor knkssizin isiniz zor baba benim yasıtlar o kadar orospu değil daha 14 yaşında olduğumuzdan
FÖLÇŞMASLFKMSAKLFSAKFNMKLSFNSAJFKSANFJNSAJKFNSANFJKSAFNASJFNASJKFNSAKJFNSAŞhay amına koyayım isim soyismim 14 yaşındaki veledin elinde
ortaokulda başlıyor12ler bastı knk yaşıtlarının yüzde seksenine haberin olsun. en iyi ihtimal yemişlerdir
ısırmam ben korkmaFÖLÇŞMASLFKMSAKLFSAKFNMKLSFNSAJFKSANFJNSAJKFNSANFJKSAFNASJFNASJKFNSAKJFNSAŞ
izmitte mi ikamet ediyorsunortaokulda başlıyor
evimi terörle mücadeleye ihbar etmezden sevinirimısırmam ben korkma
hayır istanbulizmitte mi ikamet ediyorsun
bilge adam reis quotenapak amk başka allah olsa gidicez ama yok işte bi tane var ama sana bişi diyim mi bunun bi rakibi olsun abi herkes bunu bırakır ya sen bişi verene kadar milletin hayatını sikiyon abi
Yaşın 20yi geçmişse sadly factolm bunun fact olması çok kötü aq