Bu duruma sahip biri var mı

İNTİKAM VAKTİ

İNTİKAM VAKTİ

Silver
Amına koyim çok kötü bir özellik
Biriyle sözlü tartışmaya giriyorum diyelim kalbim direk 150 atmaya başlıyor sesim titriyor istediğim şeyleri söyleyemiyorum ve nabzım 15 20dk yüksek kalıyor bunun psikolojide bir adı var mı
@tiredman @auitistsurvior siz bilirsiniz belki

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Biriyle sözlü münakaşaya giriyorum diyelim kalbim direk 150 atmaya başlıyor sesim titriyor istediğim şeyleri söyleyemiyorum ve nabzım 15 20dk yüksek kalıyor bunun psikolojide bir adı var mı
var kanka bende bu olay cok ciddi degil seninki gibi ama var yani

adıda sosyal anksiyete

• So Sad
  • Woah
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
var kanka bende bu olay cok ciddi degil seninki gibi ama var yani

adıda sosyal anksiyete
Sosyal anksiyete insanlarla normal bir şekilde konuşamamak toplumda öne çıkamamk değil mi ben istediğim zaman konuşaniliyorum insanlarla bu durum daha farklı bir şey bence

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Resistance. and 1 other person
Sosyal anksiyete insanlarla normal bir şekilde konuşamamak toplumda öne çıkamamk değil mi ben istediğim zaman konuşaniliyorum insanlarla bu durum daha farklı bir şey bence
sosyal anksiyete genis bir spektrum munakasada sosyal bir interaksiyon ve onda stres yapıyorsun

beyinmaxxing threadine 1.5 ay var bekle kanka ne diyim

hızlı atmaya calısmıycam kalıtesiz boktan bisi gelmesin okuyup ogreniyorum suanda

• +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
@maarda thoughts

• +1
Reactions: maarda, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 2 others
Biriyle sözlü münakaşaya giriyorum diyelim kalbim direk 150 atmaya başlıyor sesim titriyor istediğim şeyleri söyleyemiyorum ve nabzım 15 20dk yüksek kalıyor bunun psikolojide bir adı var mı
Sosyal ankastre son seviye 150 nabız ses titremesi bide hafif gözyaşı tutuyorsan 2 sebebi var ya sosyal ankastre yada duygularını uzun süre bastırıp sesiz kalmışsın sonra yarramı yemişin bildiğim kadarıyla

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and İNTİKAM VAKTİ
Sosyal ankastre son seviye 150 nabız ses titremesi bide hafif gözyaşı tutuyorsan 2 sebebi var ya sosyal ankastre yada duygularını uzun süre bastırıp sesiz kalmışsın sonra yarramı yemişin bildiğim kadarıyla
Sorunun hangisinden kaynaklandığını nasıl bilebilirim son dediğin var bende ama sosyal anksiyeteyi bilemiyorum asosyal bir insanım ama istediğim zaman kaynaşabiliyorjm insanlarla

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and Auchelius
sosyal anksiyete genis bir spektrum munakasada sosyal bir interaksiyon ve onda stres yapıyorsun

hızlı atmaya calısmıycam kalıtesiz boktan bisi gelmesin okuyup ogreniyorum suanda
O threadda nelerden bahsedeceksin merak ettim

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and auitistsurvior
çocuklukta yırtık değilsen gençlikte de yırtık olmıycan bitti gitti ok kurt kostümü giyen koyun olmaya çalışmamak lazım

• +1
  • Hmm...
Reactions: maarda, Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and 3 others
O threadda nelerden bahsedeceksin merak ettim
beyin iste

zeka ve hafıza potensiyteli(noroplastisite)

psikolojik saglık kisilik bozuklukları

nt nasıl maskelenir ve nt maskelerken nasıl kendinizi iyi hissedersiniz

pedler ilaclar

beslenme stili beyin saglılgı icin neler yapılır

gelecek beyn hastalıkları nasıl onlenir

ne supplementleri kullanılır falan

daha uc bes sey daha yazarım ekstra ama genel bu tarz bisi

• Love it
  • +1
çocuklukta yırtık değilsen gençlikte de yırtık olmıycan bitti gitti ok kurt kostümü giyen koyun olmaya çalışmamak lazım
pregablinde beyin damage veriyor kullanılmıyor aglıycam

• So Sad
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius, Angutoid and 1 other person
Olsun biz deneyelim yinede
Olmasada en azından denedik deriz

• +1
  • Hmm...
pregablinde beyin damage veriyor kullanılmıyor aglıycam
baba beceriler vs değişmiycek ki sarhoş ama aksak olmayan herhangi bir adam gibi olcan ztn lehine olup olmıcağı bile belli değil

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
baba beceriler vs değişmiycek ki sarhoş ama aksak olmayan herhangi bir adam gibi olcan ztn lehine olup olmıcağı bile belli değil
baba sen hiç boy dışında başka surgeryleri araştırdın mı bir conv gelme şansın var mı baba

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and Angutoid
  • +1
  • Love it
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and Resistance.
coko mıuthis bisi olsada kullanmayın kalıcı beyn hasarı direk az arastırınca cıkıyor kafama cekickle vursam aynı etki

• +1
ben birini dövdükten sonra ağlıyordum ortaokulda dövmek high t ağlamak nasıl geliyor

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and İNTİKAM VAKTİ

Her 1 saate threadin süresi uzuyo aq

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Furkan Sarıkaya and auitistsurvior
Her 1 saate threadin süresi uzuyo aq
bombok bisi gelmesin kanka napayım kitap aldım simdi o gelcek yarın ordan calısmaya baslıycam direk norobilim beyin falan ogreniyom

• Love it
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
Biriyle sözlü tartışmaya giriyorum diyelim kalbim direk 150 atmaya başlıyor sesim titriyor istediğim şeyleri söyleyemiyorum ve nabzım 15 20dk yüksek kalıyor bunun psikolojide bir adı var mı
var knk bendede ama çözümü bilmiuorum

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Furkan Sarıkaya, Auchelius and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Furkan Sarıkaya, Auchelius and Serialsuicide
Bende aynı şey muzdaribim :( üstelik bende bu durum yabancı birisiyle tartışmaya girmeden, sadece göz teması kursam bile gerçekleşmeye başlıyor.

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Trenmaxx1, Auchelius and 1 other person
Var aga hemen 0 enerjiden 100 e çıkabiliyorum

Çünkü o tartışma anında beynin stres ve tehlike algılayıp savunma moduna girip , kendini fazla uyarıya açık olduğundan koruma moduna sokuyor. Sosyal anksiyete, yüksek inhibisyonda bu çok yaygın ama bunun için her tartışmada olması gerek özellikle yabancılarla olan tartışmada çok fazla oluyorsa bundan şüphelenebilirsin.
İstediğin şeyleri söyleyememenin ya da aklına o sırada tüh keşke şunları deseydim gibi şeyler geliyorsa sebebi o stres anında mantıklı karar vermeyi sağlan prefrontal korteksin devre dışı kalması. Yani beynin bazı şeylere karşı uyarılmaya çok açık, düşük stres toleransı var.

• +1
  • Nerd
Reactions: Serialsuicide, maarda, pashanimair and 1 other person
var knk bendede ama çözümü bilmiuorum
Çözüm belli bir şeyden tehlike görüp kaçarsan her zaman ondan kaçmayı öğrenirsin bu yüzden kendini alıştırman lazım küçük küçük olması gereken yerlerde tartışmalar başlatarak buna maruz kalman lazım ya da bi konu hakkında çalış buna karşı argümanda olan kişilerle sesli bir şekilde tartış mesela. Bu şekilde yapa yapa alışırsın özgüvenin gelir. Ekstra olarak sakinleşmeyi sağlayan doğal takviyeler de kullanılabilir.

• +1
  • Nerd
Reactions: Serialsuicide, maarda, pashanimair and 1 other person
Çözüm belli bir şeyden tehlike görüp kaçarsan her zaman ondan kaçmayı öğrenirsin bu yüzden kendini alıştırman lazım küçük küçük olması gereken yerlerde tartışmalar başlatarak buna maruz kalman lazım ya da bi konu hakkında çalış buna karşı argümanda olan kişilerle sesli bir şekilde tartış mesela. Bu şekilde yapa yapa alışırsın özgüvenin gelir. Ekstra olarak sakinleşmeyi sağlayan doğal takviyeler de kullanılabilir.
takviye önerin ne beyin sakinleştirici bi tek ash kullanıyom beyine sakinleştirici etkisini bildiğim

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, Auchelius and 1 other person
takviye önerin ne beyin sakinleştirici bi tek ash kullanıyom beyine sakinleştirici etkisini bildiğim
@tiredman @auitistsurvior @MogEater @maarda @ER enjoyer

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and maarda
Bu yırtıkla alakasız ki bence öyle biri olmana da gerek yok, böyle düz tartışmada yada basic sosyalleşmede sorun çekiyorsan anormal

Sonradan aşırı girişken, konuşkan ve sosyal biri olamayabilirsin ama böyle sorunlar genetik hastalık sebepli olmadığı sürece beynimizin nöroplastitesi sayesinde düzeltilebiliyor
Biriyle sözlü tartışmaya giriyorum
Daha detay versene, yabancı tanıdık farketmez herkes de mi oluyo yoksa sadece belirli kişilerde mi mesela değer verdiğin yada korktuğun kişiler vs..
Reçeteli ilaç alabileceksen çok var
Daha çok hafif supplement mi soruyorsun

• +1
Reactions: Auchelius and Angutoid

Users who are viewing this thread

Back