Bu forumun dindar olmasi

newguy1

newguy1

Youarenotsigma
Blackpill gibi pessimist bir ideolojiyi destekleyen insanlar olarak bazilariniz nasil asiri dindarsiniz, allaha ve isin sonunda bir cennete inanciniz varsa neden dunyevi varliginiza bu kadar onem veriyorsunuz, bu biraz ikiyuzluluk olmaz mi (kotu anlamda degil bkz: hypocrisy)

• +1
Reactions: Kayra139
dindar değiliz 1-2 tane bilgili müslüman adam var sadece diğerleri inandığı dini bile bilmezken dindar demek ne kadar doğru olur bilmem

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Arif, TrustMeBro and 2 others
Blackpill gibi pessimist bir ideolojiyi destekleyen insanlar olarak bazilariniz nasil asiri dindarsiniz, allaha ve isin sonunda bir cennete inanciniz varsa neden dunyevi varliginiza bu kadar onem veriyorsunuz, bu biraz ikiyuzluluk olmaz mi (kotu anlamda degil bkz: hypocrisy)
Allah demiyorki dünyadan zevk almıcan, ben en çok senin gibi dindar olmayıp hala sikiş yapmamışlara üzülüyorum, bu daha iki yüzlülük değil mi

• JFL
Reactions: yasuomaxxing, Black_Pill_Enjoyer1, menas and 1 other person
Allah demiyorki dünyadan zevk almıcan, ben en çok senin gibi dindar olmayıp hala sikiş yapmamışlara üzülüyorum, bu daha iki yüzlülük değil mi
Karı sikince zevk almış oluyon mu

oluyon ben sikince alıyorum, seks güzel bir şey herkes yapmalı
Düşündüğünüz kadar güzel bir şey değil hatta iğrenç bir şey amk bir insan neden bir organını başka birinin organına sokmaktan keyif alıyor ki inanılmaz anlamsız ve saçma bir şey bütün insanlığın beyni yıkanmış

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Skull Knight
Düşündüğünüz kadar güzel bir şey değil hatta iğrenç bir şey amk bir insan neden bir organını başka birinin organına sokmaktan keyif alıyor ki inanılmaz anlamsız ve saçma bir şey bütün insanlığın beyni yıkanmış
bir sevdiğin kadını orgazm yaşatmak kadar güzel bir his yok, bu dediğing ya aseksüelsin yada yaşın küçük

bir sevdiğin kadını orgazm yaşatmak kadar güzel bir his yok, bu dediğing ya aseksüelsin yada yaşın küçük
Aseksüel olduğumu bilmeyen yok sanıyordum ama evet doktor tescilli aseksüelim (LGBT'li değilim)

Aseksüel olduğumu bilmeyen yok sanıyordum ama evet doktor tescilli aseksüelim (LGBT'li değilim)
amk senin pfp hep gülüyomuydu benmi yanlış hatırlıyom

• +1
Reactions: Xavier
Amınıza koyayım bundan ban yersem harbi sikerim

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and recai iskender
31 çektikten 1 dakika sonra

• +1
Reactions: oguzk and angrybirds
Hayir degil, istersem her anda yapabilirim. Ancak seks i igrenc buluyorum genel hatlariyla

Hayir degil, istersem her anda yapabilirim. Ancak seks i igrenc buluyorum genel hatlariyla
bu abineden based bir take beklemezdim helal olsun tierlistte B ye yukseldin

herkes mi lgbt, senle diğer insan aynısınız o zaman

bana sorarsan cope ama belli doğru kızı bulamıyorum yazmışsın önceden demeki doğru kızlar sana vermiyor

Lisede htb ile sevgiliydim, istedi yapmadim. Benle fb olmak isteyen kiz vardi gel sikiselim diyordu gitmedim. Kendimi de attim zaten 191 boyum var sence ben mi seks bulamicam aq. HADI EN KOTU HEPSINI GECTIM AMINAKOYIM, binerim trenle amsterdama giderim redlight streette sikisirim, ya da giderim milk e orada herkes birbirini siken sikene. Tum hayatin boyunca bir sikisebilmisin sen herhalde agzindan dusmuyor aminakoyim

• +1
Reactions: recai iskender, TrustMeBro and Kayra139
Lisede htb ile sevgiliydim, istedi yapmadim. Benle fb olmak isteyen kiz vardi gel sikiselim diyordu gitmedim. Kendimi de attim zaten 191 boyum var sence ben mi seks bulamicam aq. HADI EN KOTU HEPSINI GECTIM AMINAKOYIM, binerim trenle amsterdama giderim redlight streette sikisirim, ya da giderim milk e orada herkes birbirini siken sikene. Tum hayatin boyunca bir sikisebilmisin sen herhalde agzindan dusmuyor aminakoyim
certified sigma

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
yav tmm knk forumdaki 2 3 kisiye kendimi kanıtlıcam diye 20 cümle yazmana gerek yok

• +1
  • Woah
Reactions: Peter Steele, Ashoimex, recai iskender and 1 other person
Istedigimi derim yarram sanane

• Woah
  • +1
Reactions: Kayra139 and recai iskender
ohohoh bu okuduklarım neler? htb kız ne aq stacy+kaliteli kızla sikiş, yazmşsın ben doğru kişiyi bulamıyorum diye, doğru kişi seni seçmiyor işte aq. hem dıştan hem içten

Sen 30 yasinda degil misin la niye 15-18 arasi bebelerle sidik yadistirmaya calisiyon

ne dindarı aq allaha sövdük diye twitterda tt yaptılar (sarhoşken sövdüm türk devleti) allah affetsin ya

• JFL
  • +1
Reactions: Arif and maarda
Bütün bu çaba sadece ıslak bir deliği dürterek dopamin almak için.

• +1
Reactions: Xavier
dindar değiliz 1-2 tane bilgili müslüman adam var sadece diğerleri inandığı dini bile bilmezken dindar demek ne kadar doğru olur bilmem
Bilgili muslumanlardan biri Jack ricır oburlerini bilmiyom

yuda niye deleted member olmuş la

• So Sad
Reactions: Ashoimex
Murat abi gf bi siktir git

Hem dünya hem ahiret olmuyo mu qenks

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1