SecularIslamist
𝕯𝖝𝕯 intersectional feminist and Islamist jihadi
Uyarı: Aşağıdaki metin nefret söylemi ve aşağılayıcı ifadeler içerir; çeviri kullanıcı tarafından sağlanan orijinal içeriğin sadık bir çevirisidir.
@bobbyp343 'ün ameliyat için Türkiye'yi ziyaret edeceği haberinin benim ziyaretimle çakışması üzerine — Arnavutluk uçuşumdan önce orada 48 saatten az bulunacağım. Şu anda Bulgaristan'dayım, yakında orada olacağım — bir kez yaşanacak bir buluşma fırsatı düzenlemeye karar verdim.
Tarih:
6 Kasım, 14:00
Yer:
Galata Kulesi'ndeki en yakın Tayland Restoranı
Her katılımcının karşılaması gereken PAZARLIK EDİLEMEZ bazı şartlar ve koşullar var:
alata Kulesi'nden atarım!
@StuntmanMike @menas @ElySioNs @Atsizz
@bobbyp343 'ün ameliyat için Türkiye'yi ziyaret edeceği haberinin benim ziyaretimle çakışması üzerine — Arnavutluk uçuşumdan önce orada 48 saatten az bulunacağım. Şu anda Bulgaristan'dayım, yakında orada olacağım — bir kez yaşanacak bir buluşma fırsatı düzenlemeye karar verdim.

Tarih:

Yer:

Her katılımcının karşılaması gereken PAZARLIK EDİLEMEZ bazı şartlar ve koşullar var:
- BOYUNUZ 170 cm veya daha kısa OLMALIDIR. 171 cm'den uzunsanız yüzünüz LTN olmalıdır. Sahtecels kabul edilmiyor.
- NT (nörotipik) olmalısınız ve otistik olmamalısınız. Basit bir soruya cevap vermesi 5 saniyeden uzun süren ve yabancılar karşısında gerginleşen herkes evde çürümeye devam etsin.
- İngilizce B2 veya üstü olmalı. Burası insanların ikinci dil olarak İngilizce konuşmadığı tek ülke! Bu da ne böyle?
- Kemalistler / Laikçiler veya Yahudi fikirlerini destekleyen kimse kabul edilmez.
- Herhangi bir eşcinsel veya eşcinselleri destekleyen kişi yasaklıdır. Bunu söylememe gerek yok ama anlaşılan söylemem gerekiyor....
- Müslüman olmalısınız. Müslüman değilseniz benimle birlikte şehadet getirebilirsiniz. Merak etmeyin, Tanrı içinde hardal tanesi kadar iman olanları bile kabul eder.
- Kürtseniz PKK'yı desteklemediğiniz sürece hoş geldiniz. Çoğunuz düzgün tıraş olmuyorsunuz; ziyaretten önce traş olmalısınız.
- Arapsanız veya kötü kokan bir Suriyeli mülteciyseniz toplantıdan en az 30 dakika önce parfüm veya deodorant sürmelisiniz.
alata Kulesi'nden atarım!
@StuntmanMike @menas @ElySioNs @Atsizz