bu hafta sonu buluşuyoruz

SecularIslamist

SecularIslamist

𝕯𝖝𝕯 intersectional feminist and Islamist jihadi
Uyarı: Aşağıdaki metin nefret söylemi ve aşağılayıcı ifadeler içerir; çeviri kullanıcı tarafından sağlanan orijinal içeriğin sadık bir çevirisidir.

@bobbyp343 'ün ameliyat için Türkiye'yi ziyaret edeceği haberinin benim ziyaretimle çakışması üzerine — Arnavutluk uçuşumdan önce orada 48 saatten az bulunacağım. Şu anda Bulgaristan'dayım, yakında orada olacağım — bir kez yaşanacak bir buluşma fırsatı düzenlemeye karar verdim.

1759364165792

Tarih: 📅 6 Kasım, 14:00
Yer: 📍Galata Kulesi'ndeki en yakın Tayland Restoranı

Her katılımcının karşılaması gereken PAZARLIK EDİLEMEZ bazı şartlar ve koşullar var:
  • BOYUNUZ 170 cm veya daha kısa OLMALIDIR. 171 cm'den uzunsanız yüzünüz LTN olmalıdır. Sahtecels kabul edilmiyor.
  • NT (nörotipik) olmalısınız ve otistik olmamalısınız. Basit bir soruya cevap vermesi 5 saniyeden uzun süren ve yabancılar karşısında gerginleşen herkes evde çürümeye devam etsin.
  • İngilizce B2 veya üstü olmalı. Burası insanların ikinci dil olarak İngilizce konuşmadığı tek ülke! Bu da ne böyle?
  • Kemalistler / Laikçiler veya Yahudi fikirlerini destekleyen kimse kabul edilmez.
  • Herhangi bir eşcinsel veya eşcinselleri destekleyen kişi yasaklıdır. Bunu söylememe gerek yok ama anlaşılan söylemem gerekiyor....
  • Müslüman olmalısınız. Müslüman değilseniz benimle birlikte şehadet getirebilirsiniz. Merak etmeyin, Tanrı içinde hardal tanesi kadar iman olanları bile kabul eder.
  • Kürtseniz PKK'yı desteklemediğiniz sürece hoş geldiniz. Çoğunuz düzgün tıraş olmuyorsunuz; ziyaretten önce traş olmalısınız.
  • Arapsanız veya kötü kokan bir Suriyeli mülteciyseniz toplantıdan en az 30 dakika önce parfüm veya deodorant sürmelisiniz.
Bu şartları karşılamıyorsanız sizi bizzat G
alata Kulesi'nden atarım!

@StuntmanMike @menas @ElySioNs @Atsizz

• JFL
  • WTF
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Kayra139, Aven and 11 others
Fuck dude we need some thick Turkish girls

Also I barely speak Turkish lmaoo

• Love it
Reactions: SecularIslamist
Fuck dude we need some thick Turkish girls
Go north Africa instead.

I want this hoe so badddd

@flippasav send thicc Turkish baddies. They're so rare.
Also I barely speak Turkish lmaoo
Over. That's what happens when you immigrate to America and not Europe.

• JFL
Reactions: reanrao, Arisylva and Menas
nigga what the fuck is this

• JFL
Translate it :feelsyay::lul:
i don't use chrome, no auto translate and too lazsy to copy paste, just slay the LTB and call it even for wasting her 1k :ogre: I think she will accept

• Hmm...
i don't use chrome, no auto translate and too lazsy to copy paste,
Its conditions for a meetup. TLDR: be a manlet or ugly and NT.
just slay the LTB and call it even for wasting her 1k :ogre: I think she will accept
I didn't wast her 1k - she was the one who tried to visit me with 1 day notice! :hnghn::lasereyes:

• Hmm...
Reactions: JohnDoe
Its conditions for a meetup. TLDR: be a manlet or ugly and NT.

I didn't wast her 1k - she was the one who tried to visit me with 1 day notice! :hnghn::lasereyes:
>170cm or shorter
OH OH SEEMS YOU CAN GO MR MANLET, NOT LIKE THEY'LL BE ABLE TO TELL THE DIFFERENCE BETWEEN 170 AND 169, IF I GO I WON'T BE ALLOWED SINCE I AM 174!!!!!!!!!!!! :soy::soy::soy::soy::soy::soy::soy::soy::soy::soy:

• JFL
Go north Africa instead.

I want this hoe so badddd

@flippasav send thicc Turkish baddies. They're so rare.

Over. That's what happens when you immigrate to America and not Europe.

Send

Kemalizmi temsilen orada olacağım.

Fotoğrafını istememe gerek yok, bok ten rengine sahip çirkin bir curry gördüğümde direkt sen olduğunu anlayacağım.

• JFL
  • +1
Reactions: Kakeru, sentrix, Deleted member 110731 and 12 others
yemeği sen mi ısmarlıyorsun

• Love it
Reactions: Atsizz

Fotoğrafını istememe gerek yok, bok ten rengine sahip çirkin bir curry gördüğümde direkt sen olduğunu anlayacağım.
Eski postlarında sanki Atatürke laf ediyordun da neyse

• JFL
  • +1
Reactions: atess, Auchelius, Arisylva and 1 other person
  • JFL
Reactions: Auchelius, Atsizz and Resistance.
birbirinize sövdügünüz threadı kim sildi la çok komikti
Ben sildim,

Threadleri silme yetkisini bana tahsis ettikleri için forum yönetimine teşekkür ediyorum.

Görevimi kötüye kullanacağım.

• JFL
  • +1
Reactions: Poyraz1607, nevaevametheratall, cakdripa and 5 others
neden 170 üstü gelemiyor ben gelmek istiyordum? 😢

değişmişsin

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius and Atsizz
Ben sildim,

Threadleri silme yetkisini bana tahsis ettikleri için forum yönetimine teşekkür ediyorum.

Sana yetkiyi verenin amını götünü sikeyim bi el atman lazım şu olaya @Resistance.

• JFL
Reactions: Resistance., Serialsuicide and Arisylva
Ben sildim,

@Resistance.

• +1
Reactions: Resistance.
  • So Sad
Reactions: Arisylva and cakdripa
  • JFL
Reactions: why not me?
kısacası beni çağırıyor

Realse ben gelirim kanka tüm şartları karışıyorum

Uyarı: Aşağıdaki metin nefret söylemi ve aşağılayıcı ifadeler içerir; çeviri kullanıcı tarafından sağlanan orijinal içeriğin sadık bir çevirisidir.

@bobbyp343 'ün ameliyat için Türkiye'yi ziyaret edeceği haberinin benim ziyaretimle çakışması üzerine — Arnavutluk uçuşumdan önce orada 48 saatten az bulunacağım. Şu anda Bulgaristan'dayım, yakında orada olacağım — bir kez yaşanacak bir buluşma fırsatı düzenlemeye karar verdim.

View attachment 4166038

Tarih: 📅 6 Kasım, 14:00
Yer: 📍Galata Kulesi'ndeki en yakın Tayland Restoranı

Her katılımcının karşılaması gereken PAZARLIK EDİLEMEZ bazı şartlar ve koşullar var:
  • BOYUNUZ 170 cm veya daha kısa OLMALIDIR. 171 cm'den uzunsanız yüzünüz LTN olmalıdır. Sahtecels kabul edilmiyor.
  • NT (nörotipik) olmalısınız ve otistik olmamalısınız. Basit bir soruya cevap vermesi 5 saniyeden uzun süren ve yabancılar karşısında gerginleşen herkes evde çürümeye devam etsin.
  • İngilizce B2 veya üstü olmalı. Burası insanların ikinci dil olarak İngilizce konuşmadığı tek ülke! Bu da ne böyle?
  • Kemalistler / Laikçiler veya Yahudi fikirlerini destekleyen kimse kabul edilmez.
  • Herhangi bir eşcinsel veya eşcinselleri destekleyen kişi yasaklıdır. Bunu söylememe gerek yok ama anlaşılan söylemem gerekiyor....
  • Müslüman olmalısınız. Müslüman değilseniz benimle birlikte şehadet getirebilirsiniz. Merak etmeyin, Tanrı içinde hardal tanesi kadar iman olanları bile kabul eder.
  • Kürtseniz PKK'yı desteklemediğiniz sürece hoş geldiniz. Çoğunuz düzgün tıraş olmuyorsunuz; ziyaretten önce traş olmalısınız.
  • Arapsanız veya kötü kokan bir Suriyeli mülteciyseniz toplantıdan en az 30 dakika önce parfüm veya deodorant sürmelisiniz.
Bu şartları karşılamıyorsanız sizi bizzat G
alata Kulesi'nden atarım!

@StuntmanMike @menas @ElySioNs @Atsizz
170 ve altı mi ananiz babanız cüce mi amk one öyle

• +1
Reactions: Kayra139 and Serialsuicide
185 lion 170 niganin düşüncelerini umursamiyor
forumda sana tavsiye verecek kişilerin %50 si falan 170 sanırım kopek gibi umursuyorsun o yuzdende burdasin

forumda sana tavsiye verecek kişilerin %50 si falan 170 sanırım kopek gibi umursuyorsun o yuzdende burdasin
Yo öyle takılıyorum ne ihtiyacım olucak size