D
Deleted member 104802
Bronze
![E5HrwhHAzYQY5UhlkvMjmA os zygomaticum atlas pREqzwaN5NJo4ScEzcBwCg E5HrwhHAzYQY5UhlkvMjmA os zygomaticum atlas pREqzwaN5NJo4ScEzcBwCg](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4501454_E5HrwhHAzYQY5UhlkvMjmA_os_zygomaticum_atlas_pREqzwaN5NJo4ScEzcBwCg.jpeg)
![Maxilla Maxilla](https://i.looksmax.org/attachments/2024/11/4501455_Maxilla.jpeg)
Bende ikiside aşırı iyi ama supralarim burnum kolajenim subhuman tier fat padlerim chubby cheekslerim kısa lower thirdim nedeni ile çirkinim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
fat pad icin napcanAma benim yazdığım her şey düzeltilmesi zor olmayan şeyler fakat bu iki kemik kötü olunca duzeltmek aşırı zor
Volufiline. Ama içlerinde yazdığım en zoru bu kısa lower third ile beraber çünkü trde volufiline yok. Kısa lower thirdi de braces cozer brutal lvl değil. Dudaklarim renksizdi lipbalmmaxxing ile o sorunu da çözdük yağlı cildi çözdük yves rocherin temizleyicisi+c vitamini+niacimide ile sabah akşam, dişler beyazladi. Sivilce çıktı birsuru yazın hiç yoktu su an çok var kendiliğinden geciyo benimki bisey yapmicam.fat pad icin napcan
GENISLIGI ZTN ZYGOLARIDA ETKILIYOR DEMI BEN OLE BILIYOMVolufiline. Ama içlerinde yazdığım en zoru bu kısa lower third ile beraber çünkü trde volufiline yok. Kısa lower thirdi de braces cozer brutal lvl değil. Dudaklarim renksizdi lipbalmmaxxing ile o sorunu da çözdük yağlı cildi çözdük yves rocherin temizleyicisi+c vitamini+niacimide ile sabah akşam, dişler beyazladi. Sivilce çıktı birsuru yazın hiç yoktu su an çok var kendiliğinden geciyo benimki bisey yapmicam.
Maxillanin forward growthu overrated genişliğinin iyi olması daha önemli
CHAD OLUNMAZZ DOGULURRDediğim her şey iyi olsa chad olurdum. Chad olsam bile burada bulunmaya devam ederdim çünkü eğlenceli
bide yazdigim tum postlari reple sikmiyimlip balm ne kullankyon?
Haklisin. Ama ufak ihtimaller var lifefuelimicalma orosbucocuCHAD OLUNMAZZ DOGULURR
Bee beauty aq bide gidip Niveaninkine falan mı para verem. Zaten 2 kere yolda dusurup kaybettim asla para abanmamlip balm ne kullankyon?
Olm benim cilt yaşlı cildi gibi ag bence tüm kusurlarimi geriye atıyor buGENISLIGI ZTN ZYGOLARIDA ETKILIYOR DEMI BEN OLE BILIYOM
VOLUFULINE UBUYDAN ALIRSIN GENÇ ABI TAVSIYESIUBUYDAN AL 3 K AMATEKSIKINTI O
94 lira tek kuponla alirim nivea ama seninki renkli mi renksiz mkBee beauty aq bide gidip Niveaninkine falan mı para verem. Zaten 2 kere yolda dusurup kaybettim asla para abanmam
Kolajenmaxx her gun fida kemik iligi suyu 1 litre yaziyorum 10 gram jelatin yaziyorum KaybolOlm benim cilt yaşlı cildi gibi ag bence tüm kusurlarimi geriye atıyor bu
Renkli94 lira tek kuponla alirim nivea ama seninki renkli mi renksiz mk
Fida marka ismi miKolajenmaxx her gun fida kemik iligi suyu 1 litre yaziyorum 10 gram jelatin yaziyorum Kaybol
maxillanin iyi olmasi nasil bir görüntü sağlıyor tam olarak nası bir fark olusturuyoView attachment 3286596View attachment 3286597
Bende ikiside aşırı iyi ama supralarim burnum kolajenim subhuman tier fat padlerim chubby cheekslerim kısa lower thirdim nedeni ile çirkinim
Her şeyi etkiliyor. Daha geniş yüz daha geniş orbitaller bunun sonucu daha geniş pfl daha kompakt göz şekli daha iyi burun şekli, nasal kemiği boyutunu etkilemiyor ama burnunun aşağı uzamasini engelliyor. Benim burnum baya büyük ama aşağı doğru gitmiyor ornekmaxillanin iyi olmasi nasil bir görüntü sağlıyor tam olarak nası bir fark olusturuyo