Bu iki kemik sizde iyi olmadığı için cirkinsiniz

D

Deleted member 104802

Bronze
E5HrwhHAzYQY5UhlkvMjmA os zygomaticum atlas pREqzwaN5NJo4ScEzcBwCg
Maxilla

Bende ikiside aşırı iyi ama supralarim burnum kolajenim subhuman tier fat padlerim chubby cheekslerim kısa lower thirdim nedeni ile çirkinim

• +1
Reactions: Peter Steele
Ama benim yazdığım her şey düzeltilmesi zor olmayan şeyler fakat bu iki kemik kötü olunca duzeltmek aşırı zor

• +1
BENDE ZYGO VAR
AMA MAXILLA COK FLATDS DEGIL AMA GELISMISDE DEGIL
yinede htnyim
YA MAXILLAMIZ FORWARDGROWTHOLSAUDI?:):):):):)

fat pad icin napcan
Volufiline. Ama içlerinde yazdığım en zoru bu kısa lower third ile beraber çünkü trde volufiline yok. Kısa lower thirdi de braces cozer brutal lvl değil. Dudaklarim renksizdi lipbalmmaxxing ile o sorunu da çözdük yağlı cildi çözdük yves rocherin temizleyicisi+c vitamini+niacimide ile sabah akşam, dişler beyazladi. Sivilce çıktı birsuru yazın hiç yoktu su an çok var kendiliğinden geciyo benimki bisey yapmicam.

Maxillanin forward growthu overrated genişliğinin iyi olması daha önemli

• +1
Dediğim her şey iyi olsa chad olurdum. Chad olsam bile burada bulunmaya devam ederdim çünkü eğlenceli

• +1
Volufiline. Ama içlerinde yazdığım en zoru bu kısa lower third ile beraber çünkü trde volufiline yok. Kısa lower thirdi de braces cozer brutal lvl değil. Dudaklarim renksizdi lipbalmmaxxing ile o sorunu da çözdük yağlı cildi çözdük yves rocherin temizleyicisi+c vitamini+niacimide ile sabah akşam, dişler beyazladi. Sivilce çıktı birsuru yazın hiç yoktu su an çok var kendiliğinden geciyo benimki bisey yapmicam.

Maxillanin forward growthu overrated genişliğinin iyi olması daha önemli
GENISLIGI ZTN ZYGOLARIDA ETKILIYOR DEMI BEN OLE BILIYOM
VOLUFULINE UBUYDAN ALIRSIN GENÇ ABI TAVSIYESI:):):):) UBUYDAN AL 3 K AMATEKSIKINTI O

• +1
Reactions: Deleted member 104802
lip balm ne kullankyon?

• +1
Reactions: Deleted member 104802
lip balm ne kullankyon?
Bee beauty aq bide gidip Niveaninkine falan mı para verem. Zaten 2 kere yolda dusurup kaybettim asla para abanmam

• JFL
GENISLIGI ZTN ZYGOLARIDA ETKILIYOR DEMI BEN OLE BILIYOM
VOLUFULINE UBUYDAN ALIRSIN GENÇ ABI TAVSIYESI:):):):) UBUYDAN AL 3 K AMATEKSIKINTI O
Olm benim cilt yaşlı cildi gibi ag bence tüm kusurlarimi geriye atıyor bu

• +1
Bee beauty aq bide gidip Niveaninkine falan mı para verem. Zaten 2 kere yolda dusurup kaybettim asla para abanmam
94 lira tek kuponla alirim nivea ama seninki renkli mi renksiz mk

Olm benim cilt yaşlı cildi gibi ag bence tüm kusurlarimi geriye atıyor bu
Kolajenmaxx her gun fida kemik iligi suyu 1 litre yaziyorum 10 gram jelatin yaziyorum Kaybol

gaymisiniz olm siz ne oyle lip balm nvidea falan

• JFL
Reactions: maarda
maxillanin iyi olmasi nasil bir görüntü sağlıyor tam olarak nası bir fark olusturuyo
Her şeyi etkiliyor. Daha geniş yüz daha geniş orbitaller bunun sonucu daha geniş pfl daha kompakt göz şekli daha iyi burun şekli, nasal kemiği boyutunu etkilemiyor ama burnunun aşağı uzamasini engelliyor. Benim burnum baya büyük ama aşağı doğru gitmiyor ornek
Screenshot 20241109 113542 Gallery

Daha iyi elmacık kemikleri de dahiliye. Çeneye de etkisi var bence ben maxillasi geniş olup çenesi aşağı buyuyen ve gonionlari inward olan adam görmedim. Öne büyümesi daha iyi infraorbitaller daha iyi göz altı desteği verir ayrıca gözleri daha küçük gösterir ve orta yüzü daha yoğun gösterir