Bu ilaçları nası saklicam aq 0-8 derece lazım

serenade

serenade

Iron
somatropin saklayacamda soğuk bi yerde olması lazım aile evindeyim daha önceden saklayan var mı benim gibi nası becerdiniz

• +1
Reactions: orbitalover
somatropin saklayacamda soğuk bi yerde olması lazım aile evindeyim daha önceden saklayan var mı benim gibi nası becerdiniz
Yulaf al yulafın içine sakla onuda dolaba koy kimse yulaf yemez herhalde ailende

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, Kayra139, Zagro and 3 others
Eski kiyafetler olan yere koya bilirsin ama soguk kalirmi bilmem

• +1
Reactions: serenade and orbitalover
Açılmadığı sürece oda sıcaklığında saklayabilirsin
Acarsanda 1 gün falan saklaman gerekir onuda hallet bı şekil amk

• +1
Reactions: Zodiac and orbitalover
mini buzdolabı al aksesuar de kimse kontrol etmez zaten

• +1
Reactions: orbitalover
nerden ve ne kadara aldın bu arada

• +1
Reactions: cakdripa and orbitalover
Açılmadığı sürece oda sıcaklığında saklayabilirsin
Acarsanda 1 gün falan saklaman gerekir onuda hallet bı şekil amk
problemi çözdüm zaten daha kolay hiç soğutmaya falan gerek yok norditropinde genotropin bitince ona geçicem 21 gün dayanıyor oda sıcaklığında

• +1
Reactions: maarda
ne ise yariyoki

ne ise yariyoki
igf-1 seviyeni arttırıyor bi tür hormon ilacı işte kısaca plakların hala açıksa doğru ilaçlarla beraber tabi estradiol seviyelerin düşükse almana gerek yok ekstra başka bi ilaçda uzamanı sağlıyo bonemass arttırıyo kas iyileşimi hızlanıyo cildin temizleniyo falan

• +1
Reactions: htn666 and turcoman
igf-1 seviyeni arttırıyor bi tür hormon ilacı işte kısaca plakların hala açıksa doğru ilaçlarla beraber tabi estradiol seviyelerin düşükse almana gerek yok ekstra başka bi ilaçda uzamanı sağlıyo bonemass arttırıyo kas iyileşimi hızlanıyo cildin temizleniyo falan
iğne mi yoksa içiliyor mu

• +1
Reactions: serenade
problemi çözdüm zaten daha kolay hiç soğutmaya falan gerek yok norditropinde genotropin bitince ona geçicem 21 gün dayanıyor oda sıcaklığında
Demek istediğim günde kaç iu kullaniyon ki
Bir vialda 10 iu varsa günlük 6 iu kullansan sterilize etmiş olacaksın sterilize edildikten sonra kalanı kesin soğuk bir yerde saklaman lazim

Demek istediğim günde kaç iu kullaniyon ki
Bir vialda 10 iu varsa günlük 6 iu kullansan sterilize etmiş olacaksın sterilize edildikten sonra kalanı kesin soğuk bir yerde saklaman lazim
yok diyorumki norditropin somatropin etken maddesi aynı sadece adamlar bunu oda sıcaklığında 21 gün dayancak şekilde ayarlamışlar ona geçcem daha rahat kullanışlı olur

nerden aldın bide kalem mi

yazsa götünü siktircek amk sg bida burda yardım istersen götünü sikerim senin google dan bak piç

• JFL
Reactions: htn666
yazsa götünü siktircek amk sg bida burda yardım istersen götünü sikerim senin google dan bak piç
Kardeşim dedimki aç google bak daha net eczane fiyatları çıkar karşına iyi misin sen diğer sordun sorulara zaten cevap vermişim bide sövüyo olum ne garip türk forumu la

• JFL
Reactions: htn666