Angutoid
roped
3 YILLIK KARAHAPÇI BİR GENCO OLARAK BUGÜN İTİBARİYLE KARI MERKEZLİ KARA HAP YOLCULUĞUMUZ SONA ERMİŞTİR.
KALANLARA BAŞARILAR.
KALANLARA BAŞARILAR.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
OT GİBİ KARILAR İLGİMİZİ CEKMİYOR KARDESİM KEKO OLSUN ELİT OLSUN FARKETMEZ OK.
psikologlar cope herseyin cözümü yok tüm paramı yedi orospu çocuklarıBU İŞLERİN NEDEN BOŞ OLDUĞUNU ANLATMAYACAĞIM TEK TAVSİYEM ZEKİ BİR PSİKOLOG BULUN KONUŞUN MANTIĞA OTURTMAYA ÇALIŞIN ALLAH İZİN VERİRSE ANLARSINIZ DÜZELİRSİNİZ HA İZİN VERMEZSE ÖMRÜNÜZ ÇED OLACAGUM ABİ DİYE EVDE COPELAYARAK GEÇER HAYALİYLE YAŞADIĞINIZ AMA DA ULAŞAMAZ BAKİR ÖLÜR GİDERSİNİZ OKEY DAHA DA BİŞEY SÖYLEMİYORUM
BEN BİR SÜRÜ PSİKOLOGA GİTTİM BİR TANESİ ZEKA KÜPÜ ÇIKTI SADECE SANA DENK GELMEMİŞ OLMASI MUHTEMEL BU ADAMI ZATEN PSİKİYATR ÖNERDİ REFERANSLA BULDUK YANİ SOSYAL MEDYADIR SEODUR SANALDA ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU SANMIYORUM.psikologlar cope herseyin cözümü yok tüm paramı yedi orospu çocukları
ama haklısın blackpill cope ve bunu fark etmek için psikoloğa gitmene gerek yok
hgh ile ascendleyince sende böyle yapmaLL PARASI BULMUŞ BU ADAM BIZE GATEKEEPION ALLAHINI CAKMAYA CALISIYOR KANMAYIN
isim verBEN BİR SÜRÜ PSİKOLOGA GİTTİM BİR TANESİ ZEKA KÜPÜ ÇIKTI SADECE SANA DENK GELMEMİŞ OLMASI MUHTEMEL BU ADAMI ZATEN PSİKİYATR ÖNERDİ REFERANSLA BULDUK YANİ SOSYAL MEDYADIR SEODUR SANALDA ÇOK GÜÇLÜ OLDUĞUNU SANMIYORUM.
ŞEHİR NEREisim ver
izmirŞEHİR NERE
UYUSMADİ MLSFizmir
istanbula falan gidiyom arada söyle sen amk istersen pm denUYUSMADİ MLSF
gel bulusalimizmir
Yarrama bak önce benle buluş aqgel bulusalim
en blackpilled sehirlerden biri çünkü forumun cogu izmir cogu da antalya amkOğlum bu forumda niye herkes İzmirde lan
cigdem gevrek darıOğlum bu forumda niye herkes İzmirde lan
izmirde ilk günüm buca'da balsa'da otururken yabancı uyruklu bir karı alkolden bayılmıştı cocuklar onu götürüyordu asdasdasden blackpilled sehirlerden biri çünkü forumun cogu izmir cogu da antalya amk