angrybirds
Sma Vurgunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ŞPQDPQMDPQMDPQMDPQMDPW
bu arada iyi anime aslında ama manipülasyon31ciler yüzünden kötü duruma düştü aqView attachment 3467712 monster izleyen agalar anladi
vu iste bi itlik var
kanka sıkıyo yabu arada iyi anime aslında ama manipülasyon31ciler yüzünden kötü duruma düştü aq
beni hiç sıkmamıştı ama bazılarını ilk bölümlerde sıkmış. bence mükemmeldi aq hikayenin yavaş yavaş derinleşmesi içine çekti beni, finali de çok iyiydi. Sen kaçıncı bölümdesin?kanka sıkıyo ya
usta 26. bölümde bırakmışım ben. manga da okuyamıyorum amk berserkin mangayı da 30. bölümde falan bıraktımbeni hiç sıkmamıştı ama bazılarını ilk bölümlerde sıkmış. bence mükemmeldi aq hikayenin yavaş yavaş derinleşmesi içine çekti beni, finali de çok iyiydi. Sen kaçıncı bölümdesin?
bende dizi bitiremiyorum amınakoyim şu zamana kadar hic anime bitirmedim heralde dizi olarakta sıkılmadan bitirdiğim bi skins vardırusta 26. bölümde bırakmışım ben. manga da okuyamıyorum amk berserkin mangayı da 30. bölümde falan bıraktım
Monster ne kadar güzel bulsam da cidden herkese hitap etmeyebilir ya. johan'ın karakteri cidden karmaşık baya. hikaye de biraz karışık ilerliyor. her şeyi tekte anlamak çok zor ama anlayınca cidden hayran oluyorsun naoki urasawa'ya. Manga bende okuyamıyordum sonra berserk bir başladım 1 haftadan kısa sürede hayatsız gibi okuyup bitirdim aq.usta 26. bölümde bırakmışım ben. manga da okuyamıyorum amk berserkin mangayı da 30. bölümde falan bıraktım
Skins başlayacağım da ergen dizisi diyorlar aq nası sencebende dizi bitiremiyorum amınakoyim şu zamana kadar hic anime bitirmedim heralde dizi olarakta sıkılmadan bitirdiğim bi skins vardır
evet ergen dizisi fena sarıyor ama kanka sürekli o onla bu bunla yatıyor ama bazen üzücü bazen sevindirici sahneler oluyor banada başlama dediler başladım fena sardı bide her 2 sezonda bir mi ne karakter kadrosu değişiyor onun için hep merak ediyonSkins başlayacağım da ergen dizisi diyorlar aq nası sence
effy e çakma hayallerievet ergen dizisi fena sarıyor ama kanka sürekli o onla bu bunla yatıyor ama bazen üzücü bazen sevindirici sahneler oluyor banada başlama dediler başladım fena sardı bide her 2 sezonda bir mi ne karakter kadrosu değişiyor onun için hep merak ediyon
crystal castles sahnesi vardı bi tane favori bölümüm bi o bide effynin mantar yediği bölüm fena karamsar bi bolumdu fenaydı
kanka oyle dızılerde ınsel rage gecırıyom ben(ınsel degılım turk devletı)evet ergen dizisi fena sarıyor ama kanka sürekli o onla bu bunla yatıyor ama bazen üzücü bazen sevindirici sahneler oluyor banada başlama dediler başladım fena sardı bide her 2 sezonda bir mi ne karakter kadrosu değişiyor onun için hep merak ediyon
crystal castles sahnesi vardı bi tane favori bölümüm bi o bide effynin mantar yediği bölüm fena karamsar bi bolumdu fenaydı
knk burası turkiye ordaki kadar gevşeklik bekleme ama sana durust olayım benim yaşadığım çevrede son 2-3 sene genel olarak skate tayfa falan skins ve kids filmindeki gibi bende biraz oyleyimkanka oyle dızılerde ınsel rage gecırıyom ben(ınsel degılım turk devletı)
drug alıp partilere gidip seks yapıp alkol alıp yeter ulaannnnnn bızde alkol falan alıyozda drug ne hacı parti ne hacı seks ne hacı bıze ters abi ters reverse fetullah gulenknk burası turkiye ordaki kadar gevşeklik bekleme ama sana durust olayım benim yaşadığım çevrede son 2-3 sene genel olarak skate tayfa falan skins ve kids filmindeki gibi bende biraz oyleyim
ne dedin de caktı manpulupul oldugunu
supernatural basla kardes 15 sezonbende dizi bitiremiyorum amınakoyim şu zamana kadar hic anime bitirmedim heralde dizi olarakta sıkılmadan bitirdiğim bi skins vardır
fredi sen misin kardesimknk burası turkiye ordaki kadar gevşeklik bekleme ama sana durust olayım benim yaşadığım çevrede son 2-3 sene genel olarak skate tayfa falan skins ve kids filmindeki gibi bende biraz oyleyim
sevgi bombası sonrası gaz lambası yapmak yasak kankam
drug alıp partilere gidip seks yapıp alkol alıp yeter ulaannnnnn bızde alkol falan alıyozda drug ne hacı parti ne hacı seks ne hacı bıze ters abi ters reverse fetullah gulen
kıza goruldu atıyodum sonra bi iki kere kandirdim bariştik sonra çaktı yalan soylediğimi muhtemelen çok salak bi kiz degilne dedin de caktı manpulupul oldugunu
supernatural basla kardes 15 sezon
keşke o olsam amınakoyum ölmese iyiydi çok lüzumsuz öldü yarım kalmış hissettirdifredi sen misin kardesim
Berserk i biraktiydan missed outusta 26. bölümde bırakmışım ben. manga da okuyamıyorum amk berserkin mangayı da 30. bölümde falan bıraktım