bu nası bi gen aktarımı

angrybirds

angrybirds

Iron
bu nası bi sikişme pozisyonunda ortaya çıkmış olabilir amına koyim sikişip karın pokemon kılıklı bi çocuk doğuracağına onun pişmanlığını çekeceğine 5 posta 31 çeker onun pişmanlığını yaşarsın yazık günah yav
Screenshot 2024 11 25 23 02 19 983 edit comzhiliaoappmusically

• JFL
Reactions: gargomel
Gayet yakışıklı turp gibi çocuk işte niye öyle diyorsun ki

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Söyle ona acil androjenler vursun bütün kızlar peşinde koşacak söz

• JFL
Reactions: zygomaticdisability
cocugum boyle dogsaydı anasının amından cıktıgı an bacagından tutar hastanenin penceresinden fırlatırdım bune amınakoyşm

• +1
Reactions: gargomel, auitistsurvior and elemanzelvadre
bu nası bi sikişme pozisyonunda ortaya çıkmış olabilir amına koyim sikişip karın pokemon kılıklı bi çocuk doğuracağına onun pişmanlığını çekeceğine 5 posta 31 çeker onun pişmanlığını yaşarsın yazık günah yav
31 çekip ciddi ciddi pişman olan var mı aq

31 çekip ciddi ciddi pişman olan var mı aq
pişman olmuyosan yeterince 31 çekmemişsin demektir belli bi zamandan sonra pişmanlık başlayacak ergenliğimin ilk zamanı makina gibiydim sonra pişmanlık başladı

pişman olmuyosan yeterince 31 çekmemişsin demektir belli bi zamandan sonra pişmanlık başlayacak ergenliğimin ilk zamanı makina gibiydim sonra pişmanlık başladı
Pişman olmandaki sebep ney

View attachment 3315322
PİTBUL VE İNSAN ÇİFTLEŞMESİ

aciklanabilecek bisey degil kardes sirf bu yuzden bosalmayi biraktim cekip bosalmiyom retention yapiyom
Zor abi Allah kolaylık versin

Neyse daha var şimdilik yapıştırmaya devam

Users who are viewing this thread

Back