growthplatessss111
186 kürt htn
neden böyle bi eğim var göğüs kafesimde hayır olm flared ribs fln değil bence ona benzemiyo ama bu niye var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
hayır
ne ki buUnlucky kingim öyle bir şey varsa. Değiştirebileceğin şeylere odaklan
demek istedigini anladim aklima geliyor nasil bir sey oldugu, ama bunu degistirebilecegini sanmiyorum, internetten fotosunu falan bulabilir misin?hayır
bulamadım da öyle pektus karinatum falan gibi bi deformite yok ama işte yandan bakınca vücudum üste doğru daralıyordemek istedigini anladim aklima geliyor nasil bir sey oldugu, ama bunu degistirebilecegini sanmiyorum, internetten fotosunu falan bulabilir misin?
postür sorunun yoksa dert edilcek bişey değildir bencebulamadım da öyle pektus karinatum falan gibi bi deformite yok ama işte yandan bakınca vücudum üste doğru daralıyor
postür sorunu veya jinekomasti bencepostür sorunun yoksa dert edilcek bişey değildir bence
kemiklerde sorun yoksa cok rahat duzeltebilirsin o zaman, uste dogru daralmasi normal, postur duzeltme vs gibi seylerle duzeltebilirsin gibibulamadım da öyle pektus karinatum falan gibi bi deformite yok ama işte yandan bakınca vücudum üste doğru daralıyor
tier 1 jino bendede var ama benim böyle değil postürdür bencepostür sorunu veya jinekomasti bence
evet bencede buyuk ihtimalle posturden dolayi boyle, rahat bir sekilde duzeltebilirtier 1 jino bendede var ama benim böyle değil postürdür bence
kanka hip rotary le başka omuzlarına bak onlarda biri aşağı biri yukarıda ise fixle hipleriView attachment 4784365
neden böyle bi eğim var göğüs kafesimde hayır olm flared ribs fln değil bence ona benzemiyo ama bu niye var