D
Deleted member 87737
Nomad
http://looksrate2-dev.42web.io/ bu siteden measurementslara baktırdım legit gözüküyor ölçümleri ne açıdan çekerseniz çekin analiz ediyor
Hemen özelliklerimi yazayım size
Midface ratio 1referans aralığı 1 to 1.05 perfect vermiş
FWHR 2.17 turanid pheno classic perfect vermiş (%21 yağ oranındayım yani 2 lere düşecektir still mogger)
Chin to philtrum ratio 2.23 perfect vermiş
Canthal tilt 2 si birbirinden değişik çıkmış bu normal mi ama perfect vermiş left 9 derece right 6 derece
Mouth to nose ratio perfect vermiş
Eye separation perfect
bigonial 1.19 vermiş taşşak geçiyor orospu cocugu 1.19 değil 1.15 kendim elime ölçtüm tam ideal yani
lip ratio ben buna çok takıldım dudaklar geniş ama lip ratio üst dudağın alt dudağa oranını ölçüyomuş yani geniş zygoları olanlar için suifuel muhtemelen maxillamdan kaynaklı çok gelişmiş bir maxilla değil ama ortalama buna uneven lips demiş
Eye to mouth 48 derece angle perfect demiş
Lower third height 1.19 slightly short lower third demiş
PFS Perfect çıkmış
Yani 11 de 9 perfect/iyi yapıyorum
Geri kalan 2 flaw şunlar
1.19 lower third
lip ratio kötü
lip rationun kötü olma sebebi ananızın amına kadar zygom olması ve maxillamın tam gelişmiş olmaması galiba ortalama bir maksillam var
Bigonial ve lower third için filler düşünüyom çeneye filler copelame sebebim ise param yok bunla idare edicem çalışıp para kazandıktan sonrada implant yaptırırım
2.17 fwhr sülalenizin anasının amında yoktur ok?
turanid pheno ananızı siker hepinizin üstün ırk olduğumu kanıtladım
tek sorun alt çenede ama o kadar dar gözükmüyo orbunkinin biraz daha kalını bence bigonialı ölçemiyor başka bi fotoda perfect dedi lip ratioyada aynı şekil
kendim ölçtüğümde 1.15 çıkıyor tam ideal amk bigonial
lip ratioda perfect çıktı
lower third perfect çıktı başka fotoda değişik
Hemen özelliklerimi yazayım size
Midface ratio 1referans aralığı 1 to 1.05 perfect vermiş
FWHR 2.17 turanid pheno classic perfect vermiş (%21 yağ oranındayım yani 2 lere düşecektir still mogger)
Chin to philtrum ratio 2.23 perfect vermiş
Canthal tilt 2 si birbirinden değişik çıkmış bu normal mi ama perfect vermiş left 9 derece right 6 derece
Mouth to nose ratio perfect vermiş
Eye separation perfect
bigonial 1.19 vermiş taşşak geçiyor orospu cocugu 1.19 değil 1.15 kendim elime ölçtüm tam ideal yani
lip ratio ben buna çok takıldım dudaklar geniş ama lip ratio üst dudağın alt dudağa oranını ölçüyomuş yani geniş zygoları olanlar için suifuel muhtemelen maxillamdan kaynaklı çok gelişmiş bir maxilla değil ama ortalama buna uneven lips demiş
Eye to mouth 48 derece angle perfect demiş
Lower third height 1.19 slightly short lower third demiş
PFS Perfect çıkmış
Yani 11 de 9 perfect/iyi yapıyorum
Geri kalan 2 flaw şunlar
1.19 lower third
lip ratio kötü
lip rationun kötü olma sebebi ananızın amına kadar zygom olması ve maxillamın tam gelişmiş olmaması galiba ortalama bir maksillam var
Bigonial ve lower third için filler düşünüyom çeneye filler copelame sebebim ise param yok bunla idare edicem çalışıp para kazandıktan sonrada implant yaptırırım
2.17 fwhr sülalenizin anasının amında yoktur ok?
turanid pheno ananızı siker hepinizin üstün ırk olduğumu kanıtladım
tek sorun alt çenede ama o kadar dar gözükmüyo orbunkinin biraz daha kalını bence bigonialı ölçemiyor başka bi fotoda perfect dedi lip ratioyada aynı şekil
kendim ölçtüğümde 1.15 çıkıyor tam ideal amk bigonial
lip ratioda perfect çıktı
lower third perfect çıktı başka fotoda değişik
Last edited: