Bugün hiç ders çalışamadım

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

femboy pilled
Ananı sikeyim blackpill yine ruhumu ele geçirdi asla ascendleyebilecek kadar para kazanamayacağım meanwhile tırrok milleti böyle zengin herifleri daha da zengin ediyor. Deliriyorum amınakoyim aklımı yitircem intihar etmeyi düşinüyorum

1000038484

1000038879

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, stacyworshipper and 4 others
Brutal amınakoyim @maarda
1000038880

• JFL
  • +1
Reactions: Tornoviaa, Thrill, stacyworshipper and 4 others
kameraya çirkin yüzünü göstermen gerek

• JFL
Reactions: Fridx, Thrill, stacyworshipper and 1 other person
  • +1
Reactions: Thrill and stacyworshipper
Dost zengin mi aq lavuk karısının annesinin evinde kalıyo evi arabası yok kirayı bile ödeyemediği için iç güveysi oldu

Videoyu da izledim özele gidecek parası olmadığından kanseri 2 yıl geç keşfetmiş amk tabi videoda öyle demiyor ama belli yani

• +1
  • JFL
Reactions: Tornoviaa, Orcairis, Thrill and 6 others
Dost zengin mi aq lavuk karısının annesinin evinde kalıyo evi arabası yok kirayı bile ödeyemediği için iç güveysi oldu

Videoyu da izledim özele gidecek parası olmadığından kanseri 2 yıl geç keşfetmiş amk tabi videoda öyle demiyor ama belli yani
Yaw datho da klasik bir ork olduğu için ilk işi kıskanmak olmuş. Sanki bu adamlar bu paraları ilk günden kazanmaya başladılar jahonun hayatı yayıncılıkla geçti amk

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, szenn, Atsizz and 6 others

1000038887

1000038888

• JFL
Reactions: Tornoviaa, Aven, anathema and 4 others

Özele gidecek benim de param yok brutal

• So Sad
Reactions: Thrill, Dathomirian Zabrak and Gordon Freeman

Users who are viewing this thread

Back