erkenboşalangarson
Iron
Dış görünüş olarak olur kişiliğinize kattığınız şeylerde olur merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Okula gittim şaklabanlık yaptım suanda eve geliyorum dış görünüş olarakta dişlerimi sıktım masseter gelişimi için okadarDış görünüş olarak olur kişiliğinize kattığınız şeylerde olur merak ettim
35 yapmısım amk hayatımın en kotu denemeseydı koymussuntyt ozdebir denemesi 55 geldi allahınıs bide kitap okudum 30 saife
artar zamanla bu denemede edebiyattaki sorular çok uğraştırıcıydı35 yapmısım amk hayatımın en kotu denemeseydı koymussun
kanka sosyalı normalde hep 15 ustu yapıyorum bunda 0 geldı cok koyduartar zamanla bu denemede edebiyattaki sorular çok uğraştırıcıydı
tarih ve felsefe tamamen soruyu anlamayla alakalı paragraflarda iyiysen yapıyosunkanka sosyalı normalde hep 15 ustu yapıyorum bunda 0 geldı cok koydu
kgkardiyo yapiyorum su an
tret akşam sürülmesi daha iyi değilmisabah kalktim dus alip yuzume trentonin surdum
ordan gyme gittim 45dk spor yaptim
tekrar hizli bir dus alip giyinip ofise gittim
ofiste mola sirasinda sigara patlattim
eve arabayla donerken kirmizi isikta beklerken flaskimden vodka yudumladim
eve geldim simdi baska bir client icin yapmam gereken is var onu halledicem sonra da viski icip yatakta sizicam
kral sen ne iş yapiyosunsabah kalktim dus alip yuzume trentonin surdum
ordan gyme gittim 45dk spor yaptim
tekrar hizli bir dus alip giyinip ofise gittim
ofiste mola sirasinda sigara patlattim
eve arabayla donerken kirmizi isikta beklerken flaskimden vodka yudumladim
eve geldim simdi baska bir client icin yapmam gereken is var onu halledicem sonra da viski icip yatakta sizicam
bankada siber guvenlikciyim bi de kendi isim olarak fiyat karsiligina sistemlerde acik var mi testi (pen test) yapiyorum test sonucuna gore de patch yaziyorumkral sen ne iş yapiyosun
Sicarken Klasik muzik dinledimDış görünüş olarak olur kişiliğinize kattığınız şeylerde olur merak ettim
kac para kazaniyosun aylikbankada siber guvenlikciyim bi de kendi isim olarak fiyat karsiligina sistemlerde acik var mi testi (pen test) yapiyorum test sonucuna gore de patch yaziyorum
3 k dolar kazaniyoeum kardssimkac para kazaniyosun aylik
3200 euro netkac para kazaniyosun aylik
vay amina koyim3200 euro net
Söylesene bizi de alsın yanına kayırsınvay amina koyim
aga cok kolaySöylesene bizi de alsın yanına kayırsın
1.68 almanyada nasil yasadin aq helal olsun. Ll dusunuyon mu bu aradabu yastan sonraaga cok kolay
liseyi surda okuyorsun:
T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İSTANBUL / FATİH / İstanbul Erkek Lisesi
İSTANBUL / FATİHistanbulerkeklisesi.meb.k12.tr
sonra suraya lisans icin gidiyorsun:
sonrada yuksek lisans olarakda suraya gidiyorsun:
hepsi devlet unisi, ogrenci vizesi almak zor degil, buyuksehirde ozel uni okuyacagina okul parasini euro bazinda yurt/yasam ucretlerine cevirince ayni miktara geliyor
ha bu arada soyleyim zamaninda ozel discilikte kazanmistim osymde ama dedim ulan bu bok cukurunda mi kalinir basak almanyaya (dedim ve mezun olur olmaz geri geldim)
Hocam ben de IT Sistem uzmanıyım, bir yıllık tecrübem var sektörde 2 3 yıl daha tecrübeli olunca 81/a ya da mavi kart ile falan gelinir mi? Türkler için o yollar hala açık mı bilmiyorum önerir misin? İngilizcem B2, Almancam a2 falan bir ara heves edip a2 ye kadar öğrenmiştim ama sonra devam etmedim türklere vize vermiyorlar diye falan.3200 euro net
Afd gelirse sıçtın. Bu sağcılar o kadar salak ki anca farklı ırktan okumaya veya işe gelenleri postalayabilir.Hocam ben de IT Sistem uzmanıyım, bir yıllık tecrübem var sektörde 2 3 yıl daha tecrübeli olunca 81/a ya da mavi kart ile falan gelinir mi? Türkler için o yollar hala açık mı bilmiyorum önerir misin? İngilizcem B2, Almancam a2 falan bir ara heves edip a2 ye kadar öğrenmiştim ama sonra devam etmedim türklere vize vermiyorlar diye falan.
Düşündüm ama sonra dedim ki LL e para basacağıma altıma ev çekip spor araba alırım evi hallettik konut kredi ödemelerim bitsin de Egeayı yükselticem1.68 almanyada nasil yasadin aq helal olsun. Ll dusunuyon mu bu aradabu yastan sonra
İngilizcem iyi sadece IELTS falan girip belgeyle kanıtlamam lazım, girecektim ama onun yerine Azure ya da CISCO nun sertifika sınavlarına gireyim dedim ama emin olamadım biliyorsun fiyatları çok tuzlu.. Daha 18 yaşındayım meslek lisesi bilişim, y ile başlayan bankanın genel ofisinde IT departmanında staj yaptım sonra ordan edindiğim network ile işe girdim üniversiteye gitmek yerine. Üniversiteyi aöf okuyorum sırf yurtdışında bachelor's degree yerine geçsin diye, bilmiyorum 20 21 yaşına geleyim Avrupa deneyeceğim ABD de sektör çok tıkalı sanırım oradakiler bile işe giremiyormuş. Varsa sektör ile ilgili tavsiyen dinlerim hocam ileride bende siber güvenliğe atlamayı düşünüyorumAfd gelirse sıçtın. Bu sağcılar o kadar salak ki anca farklı ırktan okumaya veya işe gelenleri postalayabilir.
Adam ülkene botla gelmiş hala deport edicem diyorsun sanki geri gelmeyecek o adamın kaybedecek bir şey kalmamış ülkeden atman imkansız… kıçı boklu almanların gücü anca vize reddetmeye yetiyor xD
Tecrübe sonrası şansını deneyebilirsin… imkan var ama illa Almanya’ya kilitlenmek zorunda değilsin kendini bazı arkadaşlarım Hollanda/Norveç yaptı
İngilizce B2 yeterli ama C1 daha iyi olur. Almanya 81/a için dil istemiyor ama çoğu alman şirketi minimum B2 ister. Full İngilizce çalışsan bile yaşamak için minimum B1 lazım.
Oha bu kadar emeğe 3200 az değil miaga cok kolay
liseyi surda okuyorsun:
hepsi devlet unisi, ogrenci vizesi almak zor degil, buyuksehirde ozel uni okuyacagina okul parasini euro bazinda yurt/yasam ucretlerine cevirince ayni miktara geliyor
ha bu arada soyleyim zamaninda ozel discilikte kazanmistim osymde ama dedim ulan bu bok cukurunda mi kalinir basak almanyaya (dedim ve mezun olur olmaz geri geldim)
orada tüm mesleklerin birbirine maaşları çok yakın gelir eşitliği var zırrrkiye gibi aynı mesleği yapan biri 15k alıp diğeri 50k almıyor(aynı şart ve aynı ligde)Oha bu kadar emeğe 3200 az değil mi
italya hakkinda bilgin var mi uni icinaga cok kolay
liseyi surda okuyorsun:
Avrupa’da gelir vergisi çok yüksek ve maaş tavanları alçak… yüzde 45 gelir vergisi ödüyorum.Oha bu kadar emeğe 3200 az değil mi
Unileri bilmiyorum ama şu aralar Türkler baya tercih ediyormuşitalya hakkinda bilgin var mi uni icin
maliyet dusukmus baya galiba devlet unilerinin burs falan da veriyolarmis
anladim tesekkur ederimUnileri bilmiyorum ama şu aralar Türkler baya tercih ediyormuş
İtalya yaşam olarak daha ucuz bir yer öğrenci hayatı olarak daha ideal görülüyor
Zürih’te 2 sene Yüksek lisans yaptım bildiğin cehennemdi kıçı kırık devlet yurt kirasını yetiştirmek için part time işe girmiştim haftada 20 saat yoksa düz cep harçlığım yetmiyordu