Bugün kendiniz için ne yaptınız

erkenboşalangarson

erkenboşalangarson

Iron
Dış görünüş olarak olur kişiliğinize kattığınız şeylerde olur merak ettim

• +1
Reactions: Deleted member 93990
Dış görünüş olarak olur kişiliğinize kattığınız şeylerde olur merak ettim
Okula gittim şaklabanlık yaptım suanda eve geliyorum dış görünüş olarakta dişlerimi sıktım masseter gelişimi için okadar

• JFL
Reactions: Tornoviaa, temelyeterliliktest, menas and 1 other person
Gym
Ders

• +1
Otobüs durağından eve yürüdüm kardiyo

• JFL
Viski icip doomscroll eyledim

• +1
  • Love it
Reactions: maximum cope31, chadmanlet04 and menas
tyt ozdebir denemesi 55 geldi allahınıs😭(y) bide kitap okudum 30 saife

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 93990 and Deleted member 100346
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Deleted member 93990 and temelyeterliliktest
artar zamanla bu denemede edebiyattaki sorular çok uğraştırıcıydı
kanka sosyalı normalde hep 15 ustu yapıyorum bunda 0 geldı cok koydu

• JFL
kanka sosyalı normalde hep 15 ustu yapıyorum bunda 0 geldı cok koydu
tarih ve felsefe tamamen soruyu anlamayla alakalı paragraflarda iyiysen yapıyosun

kardiyo yapiyorum su an

sabah kalktim dus alip yuzume trentonin surdum

ordan gyme gittim 45dk spor yaptim

tekrar hizli bir dus alip giyinip ofise gittim

ofiste mola sirasinda sigara patlattim

eve arabayla donerken kirmizi isikta beklerken flaskimden vodka yudumladim

eve geldim simdi baska bir client icin yapmam gereken is var onu halledicem sonra da viski icip yatakta sizicam

eve geldim simdi baska bir client icin yapmam gereken is var onu halledicem sonra da viski icip yatakta sizicam
tret akşam sürülmesi daha iyi değilmi

kral sen ne iş yapiyosun

kral sen ne iş yapiyosun
bankada siber guvenlikciyim bi de kendi isim olarak fiyat karsiligina sistemlerde acik var mi testi (pen test) yapiyorum test sonucuna gore de patch yaziyorum

• +1
Reactions: Deleted member 100346
bankada siber guvenlikciyim bi de kendi isim olarak fiyat karsiligina sistemlerde acik var mi testi (pen test) yapiyorum test sonucuna gore de patch yaziyorum
kac para kazaniyosun aylik

• JFL
Reactions: chadmanlet04
  • JFL
Söylesene bizi de alsın yanına kayırsın
aga cok kolay

liseyi surda okuyorsun:

sonra suraya lisans icin gidiyorsun:

sonrada yuksek lisans olarakda suraya gidiyorsun:

hepsi devlet unisi, ogrenci vizesi almak zor degil, buyuksehirde ozel uni okuyacagina okul parasini euro bazinda yurt/yasam ucretlerine cevirince ayni miktara geliyor

ha bu arada soyleyim zamaninda ozel discilikte kazanmistim osymde ama dedim ulan bu bok cukurunda mi kalinir basak almanyaya (dedim ve mezun olur olmaz geri geldim)

• +1
Reactions: Deleted member 70692
aga cok kolay

liseyi surda okuyorsun:

hepsi devlet unisi, ogrenci vizesi almak zor degil, buyuksehirde ozel uni okuyacagina okul parasini euro bazinda yurt/yasam ucretlerine cevirince ayni miktara geliyor

ha bu arada soyleyim zamaninda ozel discilikte kazanmistim osymde ama dedim ulan bu bok cukurunda mi kalinir basak almanyaya (dedim ve mezun olur olmaz geri geldim)
1.68 almanyada nasil yasadin aq helal olsun. Ll dusunuyon mu bu aradabu yastan sonra

• Hmm...
3200 euro net
Hocam ben de IT Sistem uzmanıyım, bir yıllık tecrübem var sektörde 2 3 yıl daha tecrübeli olunca 81/a ya da mavi kart ile falan gelinir mi? Türkler için o yollar hala açık mı bilmiyorum önerir misin? İngilizcem B2, Almancam a2 falan bir ara heves edip a2 ye kadar öğrenmiştim ama sonra devam etmedim türklere vize vermiyorlar diye falan.

• Hmm...
Hocam ben de IT Sistem uzmanıyım, bir yıllık tecrübem var sektörde 2 3 yıl daha tecrübeli olunca 81/a ya da mavi kart ile falan gelinir mi? Türkler için o yollar hala açık mı bilmiyorum önerir misin? İngilizcem B2, Almancam a2 falan bir ara heves edip a2 ye kadar öğrenmiştim ama sonra devam etmedim türklere vize vermiyorlar diye falan.
Afd gelirse sıçtın. Bu sağcılar o kadar salak ki anca farklı ırktan okumaya veya işe gelenleri postalayabilir.

Adam ülkene botla gelmiş hala deport edicem diyorsun sanki geri gelmeyecek o adamın kaybedecek bir şey kalmamış ülkeden atman imkansız… kıçı boklu almanların gücü anca vize reddetmeye yetiyor xD

Tecrübe sonrası şansını deneyebilirsin… imkan var ama illa Almanya’ya kilitlenmek zorunda değilsin kendini bazı arkadaşlarım Hollanda/Norveç yaptı

İngilizce B2 yeterli ama C1 daha iyi olur. Almanya 81/a için dil istemiyor ama çoğu alman şirketi minimum B2 ister. Full İngilizce çalışsan bile yaşamak için minimum B1 lazım.

• +1
Reactions: Deleted member 100346
1.68 almanyada nasil yasadin aq helal olsun. Ll dusunuyon mu bu aradabu yastan sonra
Düşündüm ama sonra dedim ki LL e para basacağıma altıma ev çekip spor araba alırım evi hallettik konut kredi ödemelerim bitsin de Egeayı yükselticem

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
Afd gelirse sıçtın. Bu sağcılar o kadar salak ki anca farklı ırktan okumaya veya işe gelenleri postalayabilir.

Adam ülkene botla gelmiş hala deport edicem diyorsun sanki geri gelmeyecek o adamın kaybedecek bir şey kalmamış ülkeden atman imkansız… kıçı boklu almanların gücü anca vize reddetmeye yetiyor xD

Tecrübe sonrası şansını deneyebilirsin… imkan var ama illa Almanya’ya kilitlenmek zorunda değilsin kendini bazı arkadaşlarım Hollanda/Norveç yaptı

İngilizce B2 yeterli ama C1 daha iyi olur. Almanya 81/a için dil istemiyor ama çoğu alman şirketi minimum B2 ister. Full İngilizce çalışsan bile yaşamak için minimum B1 lazım.
İngilizcem iyi sadece IELTS falan girip belgeyle kanıtlamam lazım, girecektim ama onun yerine Azure ya da CISCO nun sertifika sınavlarına gireyim dedim ama emin olamadım biliyorsun fiyatları çok tuzlu.. Daha 18 yaşındayım meslek lisesi bilişim, y ile başlayan bankanın genel ofisinde IT departmanında staj yaptım sonra ordan edindiğim network ile işe girdim üniversiteye gitmek yerine. Üniversiteyi aöf okuyorum sırf yurtdışında bachelor's degree yerine geçsin diye, bilmiyorum 20 21 yaşına geleyim Avrupa deneyeceğim ABD de sektör çok tıkalı sanırım oradakiler bile işe giremiyormuş. Varsa sektör ile ilgili tavsiyen dinlerim hocam ileride bende siber güvenliğe atlamayı düşünüyorum

• +1
aga cok kolay

liseyi surda okuyorsun:

Oha bu kadar emeğe 3200 az değil mi

orada tüm mesleklerin birbirine maaşları çok yakın gelir eşitliği var zırrrkiye gibi aynı mesleği yapan biri 15k alıp diğeri 50k almıyor(aynı şart ve aynı ligde)

• +1
Reactions: chadmanlet04 and Deleted member 70692
aga cok kolay

liseyi surda okuyorsun:

italya hakkinda bilgin var mi uni icin
maliyet dusukmus baya galiba devlet unilerinin burs falan da veriyolarmis

• +1
Avrupa’da gelir vergisi çok yüksek ve maaş tavanları alçak… yüzde 45 gelir vergisi ödüyorum.

Biraz daha deneyim ile benim maaş maks 5-6k olur ki onun içinde baya senior olmak gerek.

TR / ABD o açıdan daha iyi. Kaliteli işin varsa Avrupalılardan daha lüks yaşayabilirsin.

italya hakkinda bilgin var mi uni icin
maliyet dusukmus baya galiba devlet unilerinin burs falan da veriyolarmis
Unileri bilmiyorum ama şu aralar Türkler baya tercih ediyormuş

İtalya yaşam olarak daha ucuz bir yer öğrenci hayatı olarak daha ideal görülüyor

Zürih’te 2 sene Yüksek lisans yaptım bildiğin cehennemdi kıçı kırık devlet yurt kirasını yetiştirmek için part time işe girmiştim haftada 20 saat yoksa düz cep harçlığım yetmiyordu

okula gittim geldim ailemin parasını harcadım

Unileri bilmiyorum ama şu aralar Türkler baya tercih ediyormuş

İtalya yaşam olarak daha ucuz bir yer öğrenci hayatı olarak daha ideal görülüyor

Zürih’te 2 sene Yüksek lisans yaptım bildiğin cehennemdi kıçı kırık devlet yurt kirasını yetiştirmek için part time işe girmiştim haftada 20 saat yoksa düz cep harçlığım yetmiyordu
anladim tesekkur ederim