Bulk meselesi

Eren151

Eren151

Iron
Aranızda bulk yapan varmı bulku bıraktıgımda aynı kiloda nasıl kalıcam şuan günde 550 gram fln basmati pirinç yiyom yediğim tam bugday ekmegide 250-300gran 3 muz yiyorum bide bunlarin yerine ne koyabilirim lean olmak için (gittigim salondaki hoca diyet yazmiyor):hnghn: bunlar karb olarak yediklerim sadece

kalori takibi yapmıyor musun?

kuru üzüm ekle

Bulk ne baba slave misiniz salonda agirlik kaldiriyonuz falan hamal olmayın amk sagliginizida sikiyor zaten kizlarda sevmiyor lean olcan prettyboy vucudu olcak babus hicbirimizde hypermaskulen ogre nichesi yapcak kemik yok zaten

• +1
Reactions: Ashoimex
Bulk ne baba slave misiniz salonda agirlik kaldiriyonuz falan hamal olmayın amk sagliginizida sikiyor zaten kizlarda sevmiyor lean olcan prettyboy vucudu olcak babus hicbirimizde hypermaskulen ogre nichesi yapcak kemik yok zaten
Salona aylık 1k veriyoz ne bisey ogreten var ne baska bisi yapan sporumu yapıp sktr olup gidiyom antremanı bile kendim buldum diyet alıcam en sonunda bu tiktokculardan parayla

• JFL
Reactions: yuda
3700 kalori alıyormusum hesapladim
amk ben bile 550 pirinç yemiyom la sen kimsin gereğinden fazla yiyosun yüksek ihtimal siciyosun onu kullanamıyosun

• +1
Aranızda bulk yapan varmı bulku bıraktıgımda aynı kiloda nasıl kalıcam şuan günde 550 gram fln basmati pirinç yiyom yediğim tam bugday ekmegide 250-300gran 3 muz yiyorum bide bunlarin yerine ne koyabilirim lean olmak için (gittigim salondaki hoca diyet yazmiyor):hnghn: bunlar karb olarak yediklerim sadece
Basmatinin glisemiki düşük olm diğerlerine göre tok tutar bence

• +1
Reactions: Eren151
amk ben bile 550 pirinç yemiyom la sen kimsin gereğinden fazla yiyosun yüksek ihtimal siciyosun onu kullanamıyosun
Suan bunu yazarken yiyorum vala cokta sıcmıyom aslında

Hesapladim bi kere sonra hep böyle devam ettim arada sırada farklı meyve yiyom sadece ek olarak
ben senin amacı anlamadım şimdi tam olarak ne yapmak istiyorsun şuan? bulku bıraktığında niye aynı kiloda kalıyon bide

• +1
ben senin amacı anlamadım şimdi tam olarak ne yapmak istiyorsun şuan? bulku bıraktığında niye aynı kiloda kalıyon bide
ben suan asiri temiz besleniyom aynı kiloda derken eski kiloma düsmek istemiyorum

Napcan zaraganami kalcan

Salona aylık 1k veriyoz ne bisey ogreten var ne baska bisi yapan sporumu yapıp sktr olup gidiyom antremanı bile kendim buldum diyet alıcam en sonunda bu tiktokculardan parayla
sen sorsana hocalara yarram git dümenden bi hareket sor sonra beslenmeyi sor nasi yapim diye bizim hoca onu yapma bunu yap diyor beslenme onerisi suplement onerisi veriyor hal hatir soruyor

sen sorsana hocalara yarram git dümenden bi hareket sor sonra beslenmeyi sor nasi yapim diye bizim hoca onu yapma bunu yap diyor beslenme onerisi suplement onerisi veriyor hal hatir soruyor
Sormadik sanki amkkk adam bilmiyom diyor

Sormadik sanki amkkk adam bilmiyom diyor
Yucehood 20241219 0001
bunu soyle hocaya

• JFL
Reactions: Eren151
Zargana degilde reelste bitane odun kıran chad cikiyo karsima surekli oyle olcak vucut dwdigin
Zargana vucudundan 2 3 tık kaslı ve lean

• +1
Zargana degilde reelste bitane odun kıran chad cikiyo karsima surekli oyle olcak vucut dwdigin
Bruce lee vucudunun 2 3 tik kaslisi
Ya da brad pitt fight club vucudunun 1 tik kaslisi

Amac o ztn

• Love it
Bruce lee vucudunun 2 3 tik kaslisi
Ya da brad pitt fight club vucudunun 1 tik kaslisi
Minyatür david laid olacam ben

• So Sad
Ilk olarak 60kg olup da 550gram basmati yiyen biri gormedim, ki ya gotunden salliyosun ya da harbi olcu nizam bilmeyen malin tekisin ya da hastaligin falan var. Ikinci olarak basmatiyle kilo alamazsin glisemik indeksi insulini yukseltip vucudun anabolizmasini arttirmasi icin cok dusuk. Kilo almak zaten basit termodinamik aq bunun mantigini anlayamiyosan hayatta cok basarili olamazsin.

Ayrica bulk 2-3kg alip birakmak degildir amin evladi en az bi 10kg al da degsin. Ilk bulkumda 80den 105kg a ciktim sonra 95e cut verdim mesela.

• +1
  • JFL
Reactions: htnesmaxxing, maarda and Ashoimex
Ilk olarak 60kg olup da 550gram basmati yiyen biri gormedim, ki ya gotunden salliyosun ya da harbi olcu nizam bilmeyen malin tekisin ya da hastaligin falan var. Ikinci olarak basmatiyle kilo alamazsin glisemik indeksi insulini yukseltip vucudun anabolizmasini arttirmasi icin cok dusuk.

Ayrica bulk 2-3kg alip birakmak degildir amin evladi en az bi 10kg al da degsin. Ilk bulkumda 80den 105kg a ciktim sonra 95e cut verdim mesela.
yasemin kokulu pirinc adamdır

• Ugh..
Reactions: szolliontaraelis
Ilk olarak 60kg olup da 550gram basmati yiyen biri gormedim, ki ya gotunden salliyosun ya da harbi olcu nizam bilmeyen malin tekisin ya da hastaligin falan var. Ikinci olarak basmatiyle kilo alamazsin glisemik indeksi insulini yukseltip vucudun anabolizmasini arttirmasi icin cok dusuk. Kilo almak zaten basit termodinamik aq bunun mantigini anlayamiyosan hayatta cok basarili olamazsin.

550 gram pismis diyodur bence o

• +1
550 gram pismis diyodur bence o

İlk olarak 550 gram pişmemiş olarak demiştim
2. Olarak ölçü nizam biliyorum günde 3700 kalori alıyorum degismez, dedigin gibi basmari pirinç pldugu için olabilir 70kg ye bende çıkmak isterim ama şuanki şartlarda 65i zor görürüm. yani salonda dogru düzgün diyet yazan hoca olsa şuan zaten bulku bitirip cuta geçerdim ve neden sallayayim yiyorum diyosam yiyorumdur bunun flexinimi atıcam:feelswat:

İlk olarak 550 gram pişmemiş olarak demiştim
2. Olarak ölçü nizam biliyorum günde 3700 kalori alıyorum degismez, dedigin gibi basmari pirinç pldugu için olabilir 70kg ye bende çıkmak isterim ama şuanki şartlarda 65i zor görürüm. yani salonda dogru düzgün diyet yazan hoca olsa şuan zaten bulku bitirip cuta geçerdim ve neden sallayayim yiyorum diyosam yiyorumdur bunun flexinimi atıcam:feelswat:
3700 kalori çok fazla yağ tulumuna dönersin

1 aydır alıyorum bu kaloriyi ve aşırı yavaş kilo alıyorum 4-5 kg anca aldım
1 ayda 4-5kg nasıl aşırı yavaş oluyor kaç almayı bekliyordun fazla bile 4-5kg

1 ayda 4-5kg nasıl aşırı yavaş oluyor kaç almayı bekliyordun fazla bile 4-5kg
yani cok yiyorum daha fazla almayı bekliyordum 4 kg max fazla soyledim 3bucuk kg falanda olabilir

ozaman yanlış sayıyorsun 3700 kaloriyle senin ayda 4kg civarı alman gerek
Bi dk uygulamadan bakıcam kaçtan baslamisim diye
Edit: 41 gün olmuş 4.5kg almışım kb

Last edited:

Users who are viewing this thread

Back