Lihito
Kraken
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
i sam si ciganin, popuši mi kuracPičke ciganske
sve ti mrtvo jebemi sam si ciganin, popuši mi kurac
Ahah yes I totally speak stupid and understand every fucking word you said kill yourself albino, I mean Albaniandabogda ti djeca unazad hodala
Btw I'm missing money for the jawlinergonna find some online gig soon enough to make some cash, spent everything I had left on a cheap haircutdabogda ti djeca unazad hodala
tvoja djeca nakon što jebeš 5foot foidAhah yes I totally speak stupid and understand every fucking word you said kill yourself albino, I mean Albanian
Yeah yeah bla bla bla 6 foot kill yourself motherfuckertvoja djeca nakon što jebeš 5foot foid
moja djeca nakon što jebem 6 foot foid
de aga tah am ito geise alo dabodga ti otac invalid gledo sestru na grobu kako ju konj jebe haahaha
I know russian, let me translate:e alo dabodga ti otac invalid gledo sestru na grobu kako ju konj jebe haahaha
Bro tf did @Lihito type here, I don't speak dyslexicde aga tah am ito geis
idk i jus typed random shitBro tf did @Lihito type here, I don't speak dyslexic
Brutalidk i jus typed random shit
odjebi sad shvaćam sve što si napisao.. pa da tvoja djeca popuše moj dugi židovski kuracdabogda ti djeca unazad hodala
djecu su ti ustaše i partizani silovali u minecraftu naravnoodjebi sad shvaćam sve što si napisao.. pa da tvoja djeca popuše moj dugi židovski kurac
russian
Blb bla bla Minecraftdjecu su ti ustaše i partizani silovali u minecraftu naravno
Bro I know it's serbo croation, I just understand some Slavic words that are similarсука
Bro how am I supposed to read this Bible of words? At least I write straight to the point:djecu su ti ustaše i partizani silovali u minecraftu naravno