bunu dinledim 1.78 den 1.88 e çıktım

whoishe

whoishe

Silver

• +1
Reactions: angrybirds
Kanıt at
böyle oldum
Male model francisco lachowski on top of being handsome asf v0 69jv1i9ie29c1
1731965484389
böyleyken

• JFL
Reactions: Deleted member 103276 and Deleted member 114712
o değil de chico niye bu kadar uzun mk fotoğrafa dikkatli bakınca dev gibi duruyor
yanındaki kısa kendisi de zaten uzun

Al burasına geliyoruz

Attachments

• 1735610416502.png
    1735610416502.png
    45.5 KB · Views: 0
iyi lan o kadar da kötü değilmişiz
Yarrak değil enayi büllüğü. Karılar seni 190 adamın yanında çük kadar görüyor amigdalalarındaki narşist sinyalleriyle. Boyun en az 1.85 değilse 1.90 adamın yanında hiçbir şansın yok silah bul kadınları vur:feelshah::feelshah:

• So Sad
Reactions: whoishe
Yarrak değil enayi büllüğü. Karılar seni 190 adamın yanında çük kadar görüyor amigdalalarındaki narşist sinyalleriyle. Boyun en az 1.85 değilse 1.90 adamın yanında hiçbir şansın yok silah bul kadınları vur:feelshah::feelshah:
attığın resimde niye öyle değiliz aq

attığın resimde niye öyle değiliz aq
Al kardeşim research falan var yani karılar bu boy farkını daha ilüzyonel boyutlarda görüyor aq.

Attachments

• Screen-Shot-Media-What-is-a-manlet-Here-s-everything-you-need-to-know-about-the-internet-s-fa...webp
    Screen-Shot-Media-What-is-a-manlet-Here-s-everything-you-need-to-know-about-the-internet-s-fa...webp
    10.8 KB · Views: 0
  • images.png
    images.png
    6.3 KB · Views: 0
  • So Sad
Soldaki shitskin nigger mogluyor ne yazık ki tcde jason stathamla foidler daşşak geçerdi cüce kel diye.
cüce kelin çıktığı kadına bak mk
E235b87e6e66c5e7f7a2aabcfa8bb105
şu sırf boyu 1.93 diye beni moglayacak mı yani

Attachments

• images.png
    images.png
    6.3 KB · Views: 0
  • Screen-Shot-Media-What-is-a-manlet-Here-s-everything-you-need-to-know-about-the-internet-s-fa...webp
    Screen-Shot-Media-What-is-a-manlet-Here-s-everything-you-need-to-know-about-the-internet-s-fa...webp
    10.8 KB · Views: 0
  • So Sad
o dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostum :)

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, oguzk and whoishe
o dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostum :)
Yok hocam valla asla yok amk. Öyle olduğunu düşündüğüm 2 kızla 4 gün çıktım ikisinden de cuck yedim uzun boylu biri geldi mi direkt giderler boş her şey.

Yok hocam valla asla yok amk. Öyle olduğunu düşündüğüm 2 kızla 4 gün çıktım ikisinden de cuck yedim uzun boylu biri geldi mi direkt giderler boş her şey.
Bune aaaaaa

bune aq 2007 senesinde yazılmış bide

KENDİ KENDİME LIFEFUEL VERİRKEN BEN ;)

• JFL
Reactions: Deleted member 114712