![whoishe](/data/avatars/l/110/110475.jpg?1735744528)
whoishe
Silver
- Joined
- Dec 2, 2024
- Posts
- 599
- Reputation
- 342
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Süper sonuç tekrar dinle 1.98 olböyle oldum View attachment 3392516 View attachment 3392521 böyleyken
o değil de chico niye bu kadar uzun mk fotoğrafa dikkatli bakınca dev gibi duruyorSüper sonuç tekrar dinle 1.98 ol
yanındaki kısa kendisi de zaten uzuno değil de chico niye bu kadar uzun mk fotoğrafa dikkatli bakınca dev gibi duruyor
yanındaki kaç senceyanındaki kısa kendisi de zaten uzun
1.64-67 arası çünkü 1.75 olsa omzuna rahat gelirdi elemanın.yanındaki kaç sence
1.64-67 arası çünkü 1.75 olsa omzuna rahat gelirdi elemanın.
ben 1.78 im neresine geliyorum1.64-67 arası çünkü 1.75 olsa omzuna rahat gelirdi elemanın.
Yarrağınaaaaaaaaaben 1.78 im neresine geliyorum
yav ohoYarrağınaaaaaaaaa
iyi lan o kadar da kötü değilmişiz bide 1.93 değil mi çikoAl burasına geliyoruz
Yarrak değil enayi büllüğü. Karılar seni 190 adamın yanında çük kadar görüyor amigdalalarındaki narşist sinyalleriyle. Boyun en az 1.85 değilse 1.90 adamın yanında hiçbir şansın yok silah bul kadınları vuriyi lan o kadar da kötü değilmişiz
attığın resimde niye öyle değiliz aqYarrak değil enayi büllüğü. Karılar seni 190 adamın yanında çük kadar görüyor amigdalalarındaki narşist sinyalleriyle. Boyun en az 1.85 değilse 1.90 adamın yanında hiçbir şansın yok silah bul kadınları vur![]()
Al kardeşim research falan var yani karılar bu boy farkını daha ilüzyonel boyutlarda görüyor aq.attığın resimde niye öyle değiliz aq
Soldaki shitskin nigger mogluyor ne yazık ki tcde jason stathamla foidler daşşak geçerdi cüce kel diye.
hayat başladıiyi lan o kadar da kötü değilmişiz bide 1.93 değil mi çiko
cüce kelin çıktığı kadına bak mkSoldaki shitskin nigger mogluyor ne yazık ki tcde jason stathamla foidler daşşak geçerdi cüce kel diye.
Hayat hiç başlamadıhayat başladı
o dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostumYarrak değil enayi büllüğü. Karılar seni 190 adamın yanında çük kadar görüyor amigdalalarındaki narşist sinyalleriyle. Boyun en az 1.85 değilse 1.90 adamın yanında hiçbir şansın yok silah bul kadınları vur![]()
Vay ananı skeyim senin travmalarımı gözümün önüne getirdin sil şu fotoyu aq.cüce kelin çıktığı kadına bak mk View attachment 3392557 şu sırf boyu 1.93 diye beni moglayacak mı yani
doğru dedin üstad bu sitede nadirsino dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostum![]()
ya sen ne alaka mkVay ananı skeyim senin travmalarımı gözümün önüne getirdin sil şu fotoyu aq.
Yok hocam valla asla yok amk. Öyle olduğunu düşündüğüm 2 kızla 4 gün çıktım ikisinden de cuck yedim uzun boylu biri geldi mi direkt giderler boş her şey.o dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostum![]()
Yok hocam valla asla yok amk. Öyle olduğunu düşündüğüm 2 kızla 4 gün çıktım ikisinden de cuck yedim uzun boylu biri geldi mi direkt giderler boş her şey.
KENDİ KENDİME LIFEFUEL VERİRKEN BENo dediğin orospu ve orospu ruhlular için geçerli. eminim ki boyu ve tipi umursamayan kadınlar da var dostum![]()