Bunu önleyecek ilaç var mı

recai iskender

recai iskender

Lowest iq,unfunniest,brownest on forum
Hayatımdan çıkan insanlar durduk yere aklıma gelmeye başladı daha önce vardı ama son 1 aydır her gün olmaya başladı eski arkadaşlarımı sevgililerimi aklımdan çıkartamıyorum ama özlem üzülme yok sadece sebepsizce aklıma gelip duruyor

• +1
Reactions: starboi.
sende ne değişik bi yaratıksın be reco

• Woah
  • So Sad
Reactions: Deleted member 100697 and recai iskender
Hayatımdan çıkan insanlar durduk yere aklıma gelmeye başladı daha önce vardı ama son 1 aydır her gün olmaya başladı eski arkadaşlarımı sevgililerimi aklımdan çıkartamıyorum ama özlem üzülme yok sadece sebepsizce aklıma gelip duruyor
Bendede oluyo kanka

Bende rüyamda görüyom hep gün içinde aklıma gelmesin diye günümü dolu dolu geçirmeyr çalışıyom ama rüyalarımda görmeye devam ediyorum

• So Sad
Reactions: recai iskender
Bende rüyamda görüyom hep gün içinde aklıma gelmesin diye günümü dolu dolu geçirmeyr çalışıyom ama rüyalarımda görmeye devam ediyorum
usta sen nıye subforuma az uğruyon

usta sen nıye subforuma az uğruyon
Aga ben uğruyorum aslında her gün yazılanları okuyup çıkıyorum forumdan telefona pcye fln çok bakmıyorum evde monk gibi oturuyom

Aga ben uğruyorum aslında her gün yazılanları okuyup çıkıyorum forumdan telefona pcye fln çok bakmıyorum evde monk gibi oturuyom
kanka en iyisi eğer sosyal hayatın yoksa bile sosyal medya vb yahudi şeyleriyle uğraşmıyorsun

kanka en iyisi eğer sosyal hayatın yoksa bile sosyal medya vb yahudi şeyleriyle uğraşmıyorsun
Aynen aga mentalim daha iyi oldu internet kullanımını azalttıkça herkese tavsiye ederim yakında socialmaxxinge de başlicaz 🙏🏻

arkadaşlar propranolol kullanın allaha dönüşceksiniz amk bu gün ilk dozumu aldım kendimi harika hiss ediyorum korkusuzum kavgaya gitmeden önce falanda içilebilir zararsız bir ilaç hemde

Users who are viewing this thread

Back