Buraya Geri Geleceğim

Tornoviaa

Tornoviaa

Bronze
Buraya uzun süredir bakmıyorum.

Şuan için sınavım var onu verirsem mezun olacağım. Onun harici psikiyatrist randevusuna da gidip, tedaviye devam edeceğim. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.

1 aylık dinlenme sürecinde finansal borsa kitapları aldim ve hardmax üzerine okumalar yapacağım amk. Manik dönemim bitecek gibi hissediyorum amk . Böyle isin Allah'ini tokatlayayim 🤬🤬

Sonra da ise girip psikolojimi iyice sıkıp yaşayan ölü olurum. Belli para biriktirmek lazım. Sektör de Cv'me bir bok yazdırıp. Ondan sonra memur olma yolunda çalışacağım.

Bunları yazasım geldi öyle yazdım hepinizin belasini sikim :lul:

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: MogEater, Ashoimex, cakdripa and 6 others
hardmax üzerine okumalar yapacağım amk.
kaynak lazım olursa yaz ama birkaç dolar domalman gerekebilir (bana değil)
kolay gelsin sans diliyorum :feelsautistic:

• +1
Reactions: cakdripa and Tornoviaa
Saol kankam, eski adamları buralarda görmek güzel

• +1
Reactions: maarda

Şuan için sınavım var onu verirsem mezun olacağım. Onun harici psikiyatrist randevusuna da gidip, tedaviye devam edeceğim. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışacağım.

1 aylık dinlenme sürecinde finansal borsa kitapları aldim ve hardmax üzerine okumalar yapacağım amk. Manik dönemim bitecek gibi hissediyorum amk . Böyle isin Allah'ini tokatlayayim 🤬🤬

Sonra da ise girip psikolojimi iyice sıkıp yaşayan ölü olurum. Belli para biriktirmek lazım. Sektör de Cv'me bir bok yazdırıp. Ondan sonra memur olma yolunda çalışacağım.

holy memurcell🤣

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Tornoviaa, Dathomirian Zabrak and 2 others
Ne okuyon sen

• +1
Reactions: Tornoviaa

Arabid fenonu nasıl duzeltcen onu düşün

Arabid fenonu nasıl duzeltcen onu düşün
Borsa da yeterli para kazanmaya başladım. Ayrıca sen kimsin amk ? Turanid orientalid fenotipe sahipsin diyorlar bana. Yeterli param olursa boka benzeyim, istersem. İstediğim şeyi yapabilirim

Borsa da yeterli para kazanmaya başladım. Ayrıca sen kimsin amk ? Turanid orientalid fenotipe sahipsin diyorlar bana. Yeterli param olursa boka benzeyim, istersem. İstediğim şeyi yapabilirim
Siktir amina hani bida gelmicektin???

kaynaklari alabilir miyim?

Users who are viewing this thread

Back