Burda LL olacak göte sahip kimse yoktur

A

ascendantwill

Bronze
Parayı geçtim götünüz yemez düşünsene sakat kalacan 1 sene tuvalete felan gidemeyeceksin doğru düzgün çekilmez amk

• +1
Reactions: whitemonster6
Parayı geçtim götünüz yemez düşünsene sakat kalacan 1 sene tuvalete felan gidemeyeceksin doğru düzgün çekilmez amk
175 ustuysen hiç gerek yok amk.ömur boyu onla mi uğrascan+ ucubeye benzicen.Bahsettiklerin de cabası

• JFL
  • +1
  • Ugh..
Reactions: recai iskender, temelyeterliliktest, Afrab and 1 other person
sakat kalma yalanını size kim sıktıysa iyi sıkmış
aynen knk ll olunca kesin sakatsın 1 yıl yuruyemıyon ama dünyada onlarca klinik var insanlar binlerce dolar para veriyor üzerine arastırmalar yapılıyor salak bu millet

• +1
  • Ugh..
Reactions: Tornoviaa, IlI, recai iskender and 3 others
ben olurum. apple değer amk

• +1
  • Ugh..
Reactions: Afrab and Ashoimex
aynen knk ll olunca kesin sakatsın 1 yıl yuruyemıyon ama dünyada onlarca klinik var insanlar binlerce dolar para veriyor üzerine arastırmalar yapılıyor salak bu millet
? 1 sene sakat kalıyorsun ki iyleşesin bunlar kemiği kırıp aparatı takacakki uzasın o süre boyunca yürüyebileceğini mi zannediyorsun

• JFL
  • Ugh..
Reactions: recai iskender, Afrab, Ashoimex and 1 other person
? 1 sene sakat kalıyorsun ki iyleşesin bunlar kemiği kırıp aparatı takacakki uzasın o süre boyunca yürüyebileceğini mi zannediyorsun
bencede hatta süre 5-10 seneye de uzuyo bazen iyi iyileşsin istiyosan

• JFL
  • Woah
  • Ugh..
Reactions: Tornoviaa, recai iskender, Afrab and 2 others
Paleyde yapacak param olsa 1 saniye düşünmem

• Ugh..
Reactions: Afrab
Ne kadar sürdüğüne inanıyorsun?
Uzatma miktarı,yaş,kullanılan teknik ve fizik tedaviye uygunluğun gibi çok fazla faktör var bide seninde tembel olmaman lazım,yine de en kötü senaryoda 1 yıl olmadığına eminim

• Ugh..
Reactions: Afrab
Cockroach Roach GIF by MOODMAN

bahsettigim her surgery icin gecerli bu arada sadece ll icin degil beni sadece lefortlar çok korkutuyor
Sen hiç yatağa düştün mü? Sakat kaldın. Mı kanka hadi 1 sene değil 3 ay olsun çekilecek dert değil

Sen hiç yatağa düştün mü? Sakat kaldın. Mı kanka hadi 1 sene değil 3 ay olsun çekilecek dert değil
aci hayatin bir gercegi aci olmadan gelisemezsin gozu kararmis adamin aci cekmek gram umrunda olmaz disarida 150 erkek kime sorsan parayi hazir etsen hiç dusunmeden olur

aci hayatin bir gercegi aci olmadan gelisemezsin gozu kararmis adamin aci cekmek gram umrunda olmaz disarida 150 erkek kime sorsan parayi hazir etsen hiç dusunmeden olur
Kanka havalı havalı konuşma acı acı çekmemişsin belli bide sence bu acıyla mı ilgili amk yürüyemiyceksin diyorum full yataktasın sıçmak mı istiyorsun seni götürmesini gerek götünü silemiyeceksin tek işemeye mi gidecen olmaz şişeye işeyecen eğer 150 değilsen çekilmez

• JFL
  • +1
Reactions: orbitalover and IlI
Kanka havalı havalı konuşma acı acı çekmemişsin belli bide sence bu acıyla mı ilgili amk yürüyemiyceksin diyorum full yataktasın sıçmak mı istiyorsun seni götürmesini gerek götünü silemiyeceksin tek işemeye mi gidecen olmaz şişeye işeyecen eğer 150 değilsen çekilmez
bu bahsettiklerin bir surec zaten olacak kisinin cooktaan kabullenmesi lazim ayrica 4-5 ayda normal hayatina donersin o kadar bilimsel kaynak, olmus kisiler var. tek sorun ll olduktan sonra hayatini ona gore sekillendirmek ofis memuru falan geliyo aklima sadece sürekli oturduklari icin ama ll imkansiz birsey zaten 150 falan degilseniz ayni paraya chad olursunuz

Olum destek ile çok rahat yürüyorsun bacağın tamamen gitmiyor amk bilgin olmadan yazma su konuya

• +1
Reactions: Tornoviaa and Ashoimex
150 adama silah ver kafasina da sikar 150 adam hakkinda konusmak mantiksiz

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, whitemonster6 and yenesy
Uzatma miktarı,yaş,kullanılan teknik ve fizik tedaviye uygunluğun gibi çok fazla faktör var bide seninde tembel olmaman lazım,yine de en kötü senaryoda 1 yıl olmadığına eminim
tb500 bpc157 ile daha hızlı iyileşmek mümkün mü la acaba kemiğe etki eder mi

Org'un aydınlık yüzü

Asıl korku lefort2 ve 3 de

Attachments

• Screenshot_20250512_135612_Gallery.jpg
    Screenshot_20250512_135612_Gallery.jpg
    558.7 KB · Views: 0
  • +1
  • Ugh..
Reactions: maarda and orbitalover
dogru, knk kosu olayindan emin degilim ama sprint atilmiyor herhalde ama hayatimda son 5 senede kac kere sprint attin dersen max 5 filan herhalde

• +1
Reactions: orbitalover
ll olacagin zaman hayatinda 1 seneyi harcamayi kabul etmelisin, 3 ay recovery 9 ay gain ve toparlanma frame filan, bu tek isin bu olacak buna mukemmel odaklanacaksin, bence 25ten sonra ll zorlasiyor ve sacma 21 24 arasi daha iyi toparlanma ve gelecek anlaminda

175 ustuysen hiç gerek yok amk.ömur boyu onla mi uğrascan+ ucubeye benzicen.Bahsettiklerin de cabası
dogru, en iyi ikinci boy 178 188den sonra, 178 boyda proporsiyonlarin iyiyse ve vucut gelistirme genetigin iyiyse 185 normieden cok daha iyi gozukebilirsin, ape index 1-1 shoulder waist leg to torso + iyi short torso bu ozeliklerin varsa ve yaglanmiyorsan biceps genetigin iyiyse hizli iyilesiyorsan glikozun genelde dusukse, zaten bir cok anlamda mukemmel vucudu bulmussun, daha uzun olmanin avantaji olsada 178 mukemmel proporsiyon ve vucut genetik ozelikleri tecih ederim

• +1
dogru, en iyi ikinci boy 178 188den sonra, 178 boyda proporsiyonlarin iyiyse ve vucut gelistirme genetigin iyiyse 185 normieden cok daha iyi gozukebilirsin, ape index 1-1 shoulder waist leg to torso + iyi short torso bu ozeliklerin varsa ve yaglanmiyorsan biceps genetigin iyiyse hizli iyilesiyorsan glikozun genelde dusukse, zaten bir cok anlamda mukemmel vucudu bulmussun, daha uzun olmanin avantaji olsada 178 mukemmel proporsiyon ve vucut genetik ozelikleri tecih ederim
olum eleman gibi yazmaya basladim ne dedigim belli olmamaya basladi

• JFL
Reactions: orbitalover, yenesy and Tornoviaa
150-160lar ll olsun zaten de zaten trde 170e kadar kız gelir sana amk geri kalan özelliklerin ikna ediciyse. Ve 188-190 üstü boylar dezavantaj artık nerdeyse fark yok 195sen.Ayrica 178 adam hafif fraudlayarak 180 olur vücudunu yapar takılır 195lerde vücudu dolduracam diye çabalasin

Ayrıca 170 biri ll ile boy uzatınca ucubeye benziyor bacaklar uzun gövde kısa olunca

Attachments

• images (17).jpeg
    images (17).jpeg
    24.8 KB · Views: 0
Ayrıca 170 biri ll ile boy uzatınca ucubeye benziyor bacaklar uzun gövde kısa olunca
yanlisin var
birinciisi uzun verisyonu cok daha iyi kisa verisyonunda birseyler ters gozukuyor
ikicnisi kis govde ve uzun bacaklar mukemmel estetiktir, tum iyi vucutcualr veya insta fitness modelleri buna yakindir, elbette istisnalar her durumda var.
objektiflikten uzak bilgilerle kendinizi llden sogutmayin, ape index normalde kimsenin sikinde degil gittigim doktorda herkesin ape indexi 1-1 veya daha buyuk degil ve goze batmiyor cogunla dedi ben sadece mukemmeli kovalayan biri oldugum icin ape index takiyorum, bu cocugun kotu durma sebebi omuzlar genis degil vucudunu oturtamamis boyuna gore, 2 yil disiplinli gyme duruma gore 2 kure bakar iyi goukmesi.

• +1
Reactions: maarda and orbitalover
150-160lar ll olsun zaten de zaten trde 170e kadar kız gelir sana amk geri kalan özelliklerin ikna ediciyse. Ve 188-190 üstü boylar dezavantaj artık nerdeyse fark yok 195sen.Ayrica 178 adam hafif fraudlayarak 180 olur vücudunu yapar takılır 195lerde vücudu dolduracam diye çabalasin
188 best male model height ama 188 olup kanziye benzeyen cok insan var, ama en azindan temeli sgalam olur 188 insanin ama daha uzun olmak gercekten gereksiz

• +1
oha amına koyim
sadece gorsel olarakta degil tecrube yetersizligi ve teknik olarakta cok sikinti, bu sebeple lefort 1 olmaktan bile korkuyorum, evet kemik kaynadigi zaman sorun yok ama bsso gibi basit gelmiyor, doktorumda olma diyor bilemiyorum.

• +1
yanlisin var
birinciisi uzun verisyonu cok daha iyi kisa verisyonunda birseyler ters gozukuyor
ikicnisi kis govde ve uzun bacaklar mukemmel estetiktir, tum iyi vucutcualr veya insta fitness modelleri buna yakindir, elbette istisnalar her durumda var.
objektiflikten uzak bilgilerle kendinizi llden sogutmayin, ape index normalde kimsenin sikinde degil gittigim doktorda herkesin ape indexi 1-1 veya daha buyuk degil ve goze batmiyor cogunla dedi ben sadece mukemmeli kovalayan biri oldugum icin ape index takiyorum, bu cocugun kotu durma sebebi omuzlar genis degil vucudunu oturtamamis boyuna gore, 2 yil disiplinli gyme duruma gore 2 kure bakar iyi goukmesi.
194üm aga.ben 170 falan olsam ölsem yaptırmazdim ll çünkü cidden bazı şeyler eskisi gibi değil. Biraz abarttım o konuda haklısın

188 best male model height ama 188 olup kanziye benzeyen cok insan var, ama en azindan temeli sgalam olur 188 insanin ama daha uzun olmak gercekten gereksiz
Kızlar içinde unattractive bişey bu arada 2m olmak. Çoğu 155-160 hobbit olduğu için çok uzun geliyon çoğuna.Çogu hayır demez ama 188 bencede en iyisi

194üm aga.ben 170 falan olsam ölsem yaptırmazdim ll çünkü cidden bazı şeyler eskisi gibi değil. Biraz abarttım o konuda haklısın
yani evet trde yasamayi dusunen biri icin 170 iyi vucut ve yuz ile gayet okay, zaten 25ten sonra herkes kambur kotu postur oluyor ama trde yasamayan kuzey amerikada yasamak isteyen mukemmeliyetcilige takintili biri olarak ll cok kafami karisitiyor, ama kollarim 10cm daha uzun olsa 1 saniye dusunmem 188 quadrilateral 1 year recovery rushlardim recoveryde roid kullanirim bidelt olarkata siritmazdi

yani evet trde yasamayi dusunen biri icin 170 iyi vucut ve yuz ile gayet okay, zaten 25ten sonra herkes kambur kotu postur oluyor ama trde yasamayan kuzey amerikada yasamak isteyen mukemmeliyetcilige takintili biri olarak ll cok kafami karisitiyor, ama kollarim 10cm daha uzun olsa 1 saniye dusunmem 188 quadrilateral 1 year recovery rushlardim recoveryde roid kullanirim bidelt olarkata siritmazdi
Kanka 178 falansin herhalde gayet yeterli boy. 10cm boy için kas tendonlarda esniyor kemikle o yüzden kordinasyon vb gibi şeylerin gelmeme ihtimali var. Yürüme biyomekanigini bozabilir bu normal yürürken birden aksayabilirsin Sinirler kemikle birlikte uzarken zarar görme ihtimali de var. Bunların hepsi ihtimal fakat olabilir yüksek ihtimal diye tahmin ediyorum.Ayrica ameliyat izi olacak vücudunda. Herşeyi geçersen eklemlere çok fazla yük bindiği için ileri yaşlarda yine sana sıkıntı çıkartır bu tür ameliyatlar.Ee doktorlar boşuna mı araştırıyor falan dersen çoğu doktor parasına bakıyor,seni düşünen doktorlar zaten göz rengi değiştirme gibi sikko ameliyatları yapmaz.Yani hiçbir mantığı yok 150 hobbit değilsen

Ayrıca kuzey Amerika'da baktım ortalama erkek 175 kadın da 161'miş yine boyun iyi oraya göre

dediginden daha kisayim ama cokta degilim, trde ortalama boyda sayilirim, izler basit tret + co2 laser izler gorunmez oluyor, sureci zamanaya yayarsan sinir problemlerini baya azaltmis oluyor, ama ileride sorun yasanabilir, ek olarak sanirim hayatinin sonuna kadar backflip atamicaksin, ama hayatimin baslangicindan itibaren hic backflip atmadim lol

alman kokenli beyaz amerikalilar 190 oluyor genelde
Herkes 190 değil ya olm. Bide Amerika Avrupa gibi yerlerde insanları boyu kendisinden kısa diye küçümseyecek veya alçak Görecek insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.

Herkes 190 değil ya olm. Bide Amerika Avrupa gibi yerlerde insanları boyu kendisinden kısa diye küçümseyecek veya alçak Görecek insan sayısının çok az olduğunu düşünüyorum.
bilinç altında sende kendi kendine küçümsüyosun

Ondan çok bahsettiğim diğer seyler sıkıntı zaten orası öyle de
bahsettiğin diğer herşey iyi cerrah ve iyi geçirilmiş pt ile cok rahat sekilde engellenebiliyor,önemsiz sorunlar

bahsettiğin diğer herşey iyi cerrah ve iyi geçirilmiş pt ile cok rahat sekilde engellenebiliyor,önemsiz sorunlar
Eklem sıkıntıları ilerde sıkıntı çıkartır büyük ihtimalle kanka doğal olan kemiği uzatmanın elbet zararı vardır. Eskisinin aynısı olacak olsan parayı bulan herkes yaptırır zaten

Eklem sıkıntıları ilerde sıkıntı çıkartır büyük ihtimalle kanka doğal olan kemiği uzatmanın elbet zararı vardır. Eskisinin aynısı olacak olsan parayı bulan herkes yaptırır zaten
elbet zararı vardır ve herkes yaptırır bir argüman değil

Yaptıran insanlardan sprint atmasını istesen yeterli bir argüman olur diye düşünüyorum
Yaptıranın kaç cm uzadığı yaşı fiziği pt dönemi cerrahı gibi 10 tane faktör var
Anladım ki böyle konularda 60 yaş dedelere benzer fikirlerin var daha çok konusma sen

Yaptıranın kaç cm uzadığı yaşı fiziği pt dönemi cerrahı gibi 10 tane faktör var
Anladım ki böyle konularda 60 yaş dedelere benzer fikirlerin var daha çok konusma sen
3-5 cm uzatılıp iyi rehabilite olursan pek bişey olmaz fakat 10+ cm oluyor olan kişiler genelde.Seninde argümanın yok benimde yok fakat hiç sağlıklı birşey değil Ll ki olan herkeste de görülüyor eskisi gibi koşmak ve yürümek istersen en iyi şekilde rehabilite ol 10cm uzadıktan sonra konfor sıkıntısı çıkarır. Konuşmamakla alakalı biseyde yok bunda zararlı ameliyat çok bariz ortada bunu zararsız göstermek absürt

• JFL
Reactions: maarda

Users who are viewing this thread

Back