Burnumdaki göçme için devlet mi özel mi

dgn.b

dgn.b

Iron
Tahminen 3-4 ay önce,doktor burnumda bi göçme olduğunu söylemişti(özelde ki)
Bu göçük yüzünden uyurken mecburen ağzımdan nefes alıyorum,bunun için ameliyat olmak istediğimi söyleyeceğim doktora ancak 18 yaş altına yapıyorlar mıdır ve özelde mi olayım devlette mi ameliyat olmak istediğimi söyleyeyim.
Ayrıca yüzümde ne kadar etkisi olur bu ameliyat olursa?

• +1
Reactions: pashanimair and auitistsurvior
ilk devlete git olmazsa ozele git

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and dgn.b
Ameliyat istediğimde hayır derlerse mi?Bide devletteki doktorada pek güvenim yok niye bilmiyorum
yasadıgın sorunun burnunda bi medikal adı varmı

• +1
Reactions: pashanimair and dgn.b
yasadıgın sorunun burnunda bi medikal adı varmı
Bilmiyorum açıkçası zaten ben aslında bu sorun için bile gitmemiştim özele ama yinede röntgenden sonra doktor belirtti öyle bir sorun olduğunu

• +1
Bilmiyorum açıkçası zaten ben aslında bu sorun için bile gitmemiştim özele ama yinede röntgenden sonra doktor belirtti öyle bir sorun olduğunu
o zaman bilemem adını ogren arastıralım yani

doktora git abi bu niye oldu adı ne falan diye sor ogren aklıma baska bisi gelmiyo

onun harici boyle medikal anlamda herhangi bi sıkıntıda her zaman özel daha iyidir uzun uzun anlatmıyım bunuda paran varsa tabi ozele git paran azsa devlet tabiki

• +1
Reactions: pashanimair and dgn.b
o zaman bilemem adını ogren arastıralım yani

doktora git abi bu niye oldu adı ne falan diye sor ogren aklıma baska bisi gelmiyo

onun harici boyle medikal anlamda herhangi bi sıkıntıda her zaman özel daha iyidir uzun uzun anlatmıyım bunuda paran varsa tabi ozele git paran azsa devlet tabiki
Sağol peki eğer ameliyatla çözersem bu sorunu yüzümde bi iyileşme olur mu sence çözdükten sonra artık hep burundan nefes alacağım ağız yerine.

• +1
Sağol peki eğer ameliyatla çözersem bu sorunu yüzümde bi iyileşme olur mu sence çözdükten sonra artık hep burundan nefes alacağım ağız yerine.
deedigin gibi burun kemigindeki ufak degisimler yuzde yuz duzeliyor en kotu rinoplasti

• +1
Reactions: dgn.b and pashanimair
özele gitme masada bırakırlar mk özel tehlikeli

Users who are viewing this thread

• Back