![zygomaticdisability](/data/avatars/l/103/103223.jpg?1732358146)
zygomaticdisability
Sleeping Sun
kemiğe yapılan dolgular migrate olmuyor ok??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
oyle bisi varsa yapak usta ciddimisin sakamı proof falanda atkemiğe yapılan dolgular migrate olmuyor ok??
migrate dedikleri olay dudak, nazolabial dolgu da oluyor. iyi bir enjektör dolguyu kemiğin üstüne yapar o da migrate olmaz. orgta dolguların migrate ettiği muhabbetini kim çıkardıysa bacağına takacamoyle bisi varsa yapak usta ciddimisin sakamı proof falanda at
simdi ben zygolarıma dolgu yaparsam hayat boyu durcakmımigrate dedikleri olay dudak, nazolabial dolgu da oluyor. iyi bir enjektör dolguyu kemiğin üstüne yapar o da migrate olmaz. orgta dolguların migrate ettiği muhabbetini kim çıkardıysa bacağına takacam
oyleytse direk permanant olanın yapalım hayat boyu chad tier zygolarımmı olucakjmigrate dedikleri olay dudak, nazolabial dolgu da oluyor. iyi bir enjektör dolguyu kemiğin üstüne yapar o da migrate olmaz. orgta dolguların migrate ettiği muhabbetini kim çıkardıysa bacağına takacam
ya hayır amk öyle değilsimdi ben zygolarıma dolgu yaparsam hayat boyu durcakmı
anlat baba anlat fillerlar gercekci hardmaxxlerya hayır amk öyle değil
anlat baba anlat fillerlar gercekci hardmaxxler
birisi permanant yazmıstı oyle permanant olanı yokmuyenileyeceksin
maksimum 2 yıl bildiğimbirisi permanant yazmıstı oyle permanant olanı yokmu
yok baba olmaz oyle implantta cok pahalı kac lira lan bi implantmigrate dediğim dolgunun kayıp farklı yerlere gitmesi. yine yılda bir yenilemek zorundasın
filler yapılır aq abartma sendeHiçbiriniz estetik olmucanız çocuğum hayal kurmayın ok
3 ay sonra 18 oluyorum para hazır ok? fakecel değilizHiçbiriniz estetik olmucanız çocuğum hayal kurmayın ok
dolgu 20 dakikalık işlem amk 365 günde bir kere yaptırcaksın. implantlar 50k dolar minimum. implant yaptıranların çoğunun sonucu da bok gibi btwyok baba olmaz oyle implantta cok pahalı kac lira lan bi implant
çok ufak bir miktarı kalıyorher yenilediğinde biraz daha kalmıyormu dolgular
pagnonide bile yaptırsan 50 bin dolar değildolgu 20 dakikalık işlem amk 365 günde bir kere yaptırcaksın. implantlar 50k dolar minimum. implant yaptıranların çoğunun sonucu da bok gibi btw
kac lira simdi implantlarpagnonide bile yaptırsan 50 bin dolar değil
bimaxi bile 30 bin dolar küsür
kesin bir bilgim yok bimaxi 30-40 bin dolara yapıyordu ama 50 bin gibi uçuk bir rakam değildirkac lira simdi implantlar
zygo dolgusunu kemik yerine yanağa yapıyorlar yarrama benziyorlar o yüzden. kemiğin üzerine yapılan dolgu sonuçları iyidirBarbiedeki ken gibi gezersin artık
%50 ihtimalle implantı çıkarıp yenisini takıyorlar zaten. bazen iltihap kapıyor bazen şeklini beğenmiyorlarkesin bir bilgim yok bimaxi 30-40 bin dolara yapıyordu ama 50 bin gibi uçuk bir rakam değildir
giant x celal çandırlı türk vatandaşlarına daha ucuza yapıyor diye duydum istanbuldalar hem