burun estetiği, zygo dolgusu çene ucu dolgusu, yeux clairs sonrası cl-chad seviyesine gelip bluepill alıyorum ok

zygomaticdisability

zygomaticdisability

Sleeping Sun
kemiğe yapılan dolgular migrate olmuyor ok??

bp hayatimi mahvetti

• +1
Reactions: auitistsurvior
oyle bisi varsa yapak usta ciddimisin sakamı proof falanda at
migrate dedikleri olay dudak, nazolabial dolgu da oluyor. iyi bir enjektör dolguyu kemiğin üstüne yapar o da migrate olmaz. orgta dolguların migrate ettiği muhabbetini kim çıkardıysa bacağına takacam

• Woah
migrate dedikleri olay dudak, nazolabial dolgu da oluyor. iyi bir enjektör dolguyu kemiğin üstüne yapar o da migrate olmaz. orgta dolguların migrate ettiği muhabbetini kim çıkardıysa bacağına takacam
simdi ben zygolarıma dolgu yaparsam hayat boyu durcakmı

oyleytse direk permanant olanın yapalım hayat boyu chad tier zygolarımmı olucakj

yenileyeceksin

• So Sad
anlat baba anlat fillerlar gercekci hardmaxxler
Screenshot 638

• Woah
migrate dediğim dolgunun kayıp farklı yerlere gitmesi. yine yılda bir yenilemek zorundasın

• +1
her yenilediğinde biraz daha kalmıyormu dolgular

• Hmm...
Hiçbiriniz estetik olmucanız çocuğum hayal kurmayın ok

• WTF
yok baba olmaz oyle implantta cok pahalı kac lira lan bi implant
dolgu 20 dakikalık işlem amk 365 günde bir kere yaptırcaksın. implantlar 50k dolar minimum. implant yaptıranların çoğunun sonucu da bok gibi btw

dolgu 20 dakikalık işlem amk 365 günde bir kere yaptırcaksın. implantlar 50k dolar minimum. implant yaptıranların çoğunun sonucu da bok gibi btw
pagnonide bile yaptırsan 50 bin dolar değil

bimaxi bile 30 bin dolar küsür

• +1
Reactions: maarda and auitistsurvior
kac lira simdi implantlar
kesin bir bilgim yok bimaxi 30-40 bin dolara yapıyordu ama 50 bin gibi uçuk bir rakam değildir

giant x celal çandırlı türk vatandaşlarına daha ucuza yapıyor diye duydum istanbuldalar hem

• +1
Barbiedeki ken gibi gezersin artık

• JFL
Reactions: Deleted member 80812 and auitistsurvior
Barbiedeki ken gibi gezersin artık
zygo dolgusunu kemik yerine yanağa yapıyorlar yarrama benziyorlar o yüzden. kemiğin üzerine yapılan dolgu sonuçları iyidir

kesin bir bilgim yok bimaxi 30-40 bin dolara yapıyordu ama 50 bin gibi uçuk bir rakam değildir

giant x celal çandırlı türk vatandaşlarına daha ucuza yapıyor diye duydum istanbuldalar hem
%50 ihtimalle implantı çıkarıp yenisini takıyorlar zaten. bazen iltihap kapıyor bazen şeklini beğenmiyorlar

Bende periorbital ve bimax sonrasi cl/chadim
(Tırrık oldugum icin asla param olmıycak ameliyatta olamıycam)

bu fillerlar chin crease'i düzeltirmi

Users who are viewing this thread

Back