Burun gh

D

Deleted member 90503

Platinum
Bizim 7 sulalede tum akrabalar anne baba dahil düz burunlu istisinasiz duz burunlu herkes gh injectionda burnum çıkarmı genetigimde olmamasina ragmen

Bizim 7 sulalede tum akrabalar anne baba dahil düz burunlu istisinasiz duz burunlu herkes gh injectionda burnum çıkarmı genetigimde olmamasina ragmen
Benim babam düz burunlu ama ben keleş burunluyum

Benim babam düz burunlu ama ben keleş burunluyum
Usta bende tek baba değil yedi ceddim düz burun annem babam tum akrabalar ama ihtimali varmi hgh ,gh falan alırken burnumun buyumesi

Endişe etmen gereken son şey burun aq

Herşey in bir bedeli var

kral anlamadım ghnin olayı ne 15 yaşında 165 boyundasın ghnin burdaki vasfı ne olacak ben bunu anlamıyorum

kral anlamadım ghnin olayı ne 15 yaşında 165 boyundasın ghnin burdaki vasfı ne olacak ben bunu anlamıyorum
Yok lan uzamaya başladım yeniden 2 hafta once 164 dum 166 olmusum simdi(2 degilde 3 fakanda olabilir belki) randevu ertelendi doktor icin cumartesi gidecegim iste

Ama yinede ostrojeni 13 pg de tutmaya calisicam her türlü bide gh alirim heralde

Ama yinede ostrojeni 13 pg de tutmaya calisicam her türlü bide gh alirim heralde
östrojeni düşürmek senin igfini ve hücrelere besin taşıma kapasiteni düşürecek tek başına alma dedim ya ben sana

• +1
Reactions: Deleted member 90503
östrojeni düşürmek senin igfini ve hücrelere besin taşıma kapasiteni düşürecek tek başına alma dedim ya ben sana
Gh de alicam dedimya tek basina aromasin neden alayim

Users who are viewing this thread

Back