çabalamaktan bıktım artık bırakıyorum

recai iskender

recai iskender

6’8
“Doğru kişiyi” bulmak için son 7 aydır çabalıyorum bir çok kızla aynı anda konuştum hiç biri bir yere varmadı 12. Sınıf boyunca kız konusunda çabalamayı bırakıyorum ve derslere çalışıyorum benden küçüklere tavsiye sınav senesine kadar konuşmadık kız bırakmayın mümkünse kendinizden 2-3 yaş küçük kız bulun ilki olun ve kendinize bağlayın ve asla 1 kişiye bağlı kalmayın en büyük pişmanlığım bunlardır seneye üniversiteye gideceğim orada bakire amcık bulamayacağım mesela kızla konuşacağım 1 ay sonra exini özleyip soğuk davranacak

• +1
  • JFL
Reactions: menas, Black_Pill_Enjoyer1, gargomel and 1 other person
Ya recai abim niye kafana takıyon kankam

Boy kacdı senin?

Ex falan hikaye just be chad

alla alla niye olmadı ki yav
kimsenin ilk aşkı değilim o yüzden beni umursamıyorlar ve exlerini özlüyorlar

• So Sad
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
ya reco sus bi amk kimsenin ilk aski olamazsin tirrikistanda

• +1
  • So Sad
Reactions: Tornoviaa, recai iskender and ER enjoyer
Yarramı şapur şupur ye reco tamam ook???? Birden fazla kadınla konusuyo ibne ben daaa bitanesi ile konusmuyom

• Hmm...
Reactions: recai iskender
ya reco sus bi amk kimsenin ilk aski olamazsin tirrikistanda
Gerçek teenage love ı kaçırdım ya o koyuyor

Yarramı şapur şupur ye reco tamam ook???? Birden fazla kadınla konusuyo ibne ben daaa bitanesi ile konusmuyom
Git mahalle abilerinden tavsiye al amk ben öyle yaptım işe yarıyor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Gerçek teenage love ı kaçırdım ya o koyuyor

Git mahalle abilerinden tavsiye al amk ben öyle yaptım işe yarıyor
Kızlardan çekinmeyin mk bir ara köpek gezdiriyordum parkta kızlar falan seviyordu köpeği iki abi vardı onlar da köpekle foto çektiler neyse kız ltb zaten abiler de keko gibi ama değilde adliyeden gelmistiler imza falan neyse konuya "ablani taniyom sanki" ile girdi kıza baya kotu konuştu laf attı falan (sebebi de başta bende suçlu tipi var mı diye sordu kıza kız da evet var dedi)
Kufur falan da etti dumenden kız sadece utanıp gülüyordu. Kısacası kaba olun asdasdasd @ER enjoyer tavsiye ederim kardo 😁

• +1
Reactions: recai iskender and ER enjoyer
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and menas
Doğru kişiden kastın ne
Beni umursayacak mid mtb ve üstü her tartışmada engellemeyecek hafif zeki exinden nefret eden yakın erkek arkadaşı celebrity crushı falan olmayan her şansda buluşmak isteyen kız

Beni umursayacak mid mtb ve üstü her tartışmada engellemeyecek hafif zeki exinden nefret eden yakın erkek arkadaşı celebrity crushı falan olmayan her şansda buluşmak isteyen kız
Tipin boyun statün paran vs bilmiyorum ama kendinden 1-2 puan düşük kadınlara yürürsen istediğin ilişkiyi kurabilirsin, ilişkilerle alakalı taktikler ve stratejileri oku redpill içeriği. Buna ihtiyacın olmadanda yapabilirsin bu arada illa git oku demiyorum ama en azından aklında bir fikir oluşur

Tipin boyun statün paran vs bilmiyorum ama kendinden 1-2 puan düşük kadınlara yürürsen istediğin ilişkiyi kurabilirsin, ilişkilerle alakalı taktikler ve stratejileri oku redpill içeriği. Buna ihtiyacın olmadanda yapabilirsin bu arada illa git oku demiyorum ama en azından aklında bir fikir oluşur
İnsan ilişkileriyle alakalı şeyler okumak insana zarar vermez mi?

İnsan ilişkileriyle alakalı şeyler okumak insana zarar vermez mi?
Redpill ile lise 9 başında çok tesadüfi bir şekilde tanıştım, o zamanlar Blackpill Türkiye Şubesi yaygın değildi ve 50 iq anasının evinden çıkmayan primatlar sosyal medyada blackpill kuryeliği yapmıyordu. Mahmut abi mahlaslı biri vardı erkekadamblogda redpill yazıyordu. Kadınların şeytani doğasını, hipergamiyi falan öğrenince biraz bozulmuştum, acı bir gerçek gibiydi. Ama hayatta erkek-kadın ilişkilerinden daha çok endişelenecek şeyler olduğunu farkettim, sitede yazılan her yazıyı okuyordum ve güzel taktik-stratejiler vardı. Mesela daygamelere başlamıştım kantinde falan kadınlara yürüyordum, sosyal ortam yaratıyordum, çevrem vardı.

5 ilişkim oldu 2 kısa 3 uzun. Uzunlardan biri ile bu haziran ayrıldım okul bittiğinde.

Bu arada 5 ilişki az diyenler olacaktır, şöyle diyim ben meslekteydim ve bilişimdeyim, bilişim - tesisat bölümlerinde kız hiç yok amk hepsi grafikte çiçek böcek çiziyor ve sayıları bayağı az. Öyle bir ortamda 5 ilişki hayvani sayı. Anadolu’da olsam haremimi kurmuştum aq:ogre:

Yani zarar vermez ama ne okuduğuna bağlı, lafı oraya getirecektim yanlışlıkla göndere tıkladım amk. Akşam akşam o anılar aklıma geldi sen bunu yazınca yazasım geldi

Redpill ile lise 9 başında çok tesadüfi bir şekilde tanıştım, o zamanlar Blackpill Türkiye Şubesi yaygın değildi ve 50 iq anasının evinden çıkmayan primatlar sosyal medyada blackpill kuryeliği yapmıyordu. Mahmut abi mahlaslı biri vardı erkekadamblogda redpill yazıyordu. Kadınların şeytani doğasını, hipergamiyi falan öğrenince biraz bozulmuştum, acı bir gerçek gibiydi. Ama hayatta erkek-kadın ilişkilerinden daha çok endişelenecek şeyler olduğunu farkettim, sitede yazılan her yazıyı okuyordum ve güzel taktik-stratejiler vardı. Mesela daygamelere başlamıştım kantinde falan kadınlara yürüyordum, sosyal ortam yaratıyordum, çevrem vardı.

5 ilişkim oldu 2 kısa 3 uzun. Uzunlardan biri ile bu haziran ayrıldım okul bittiğinde.

Bu arada 5 ilişki az diyenler olacaktır, şöyle diyim ben meslekteydim ve bilişimdeyim, bilişim - tesisat bölümlerinde kız hiç yok amk hepsi grafikte çiçek böcek çiziyor ve sayıları bayağı az. Öyle bir ortamda 5 ilişki hayvani sayı. Anadolu’da olsam haremimi kurmuştum aq:ogre:

Yani zarar vermez ama ne okuduğuna bağlı, lafı oraya getirecektim yanlışlıkla göndere tıkladım amk. Akşam akşam o anılar aklıma geldi sen bunu yazınca yazasım geldi
adamın yazdıgıyla alakasız kendini kanıtlamak için bir şeyler zırvalamışsın kafayi yemişin olm sen

• +1
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, elemanzelvadre, recai iskender and 1 other person
adamın yazdıgıyla alakasız kendini kanıtlamak için bir şeyler zırvalamışsın kafayi yemişin olm sen
Adamın sorusu: insan ilişkileri okumak insana zarar verir mi?

Benim cevabım: Bunu küçüklükten beri yaptığım için kendim üzerinden örneklendirerek zarar vermediğini hatta işe yaradığını anlatmam

Sen: götünle okumak ve gözünde beni çok büyütmek

dogi sen niye böyle toxiclesiyosun ya

Hayatta erkek-kadın ilişkilerinden daha çok endişelenecek şeyler olduğunu fark ettim, demişsin. Seni endişelendiren şey, yaşanılarak öğrenilen insan ilişkileri hakkında okuduğun yazılar. Sen bunun endişe duyulmayacak bir şey olduğunu öğrenmişsin ama hangi insan seninle aynı düşüncelere sahip olabilir? Özellikle ergenliğin başında böyle şeyleri okuyan bir insan, ilişkilerinde sorun yaşamadan mi devam eder?

Hayatta erkek-kadın ilişkilerinden daha çok endişelenecek şeyler olduğunu fark ettim, demişsin. Seni endişelendiren şey, yaşanılarak öğrenilen insan ilişkileri hakkında okuduğun yazılar. Sen bunun endişe duyulmayacak bir şey olduğunu öğrenmişsin ama hangi insan seninle aynı düşüncelere sahip olabilir? Özellikle ergenliğin başında böyle şeyleri okuyan bir insan, ilişkilerinde sorun yaşamadan mi devam eder?
Hocam dediğim gibi beni etkilemedi ama insandan insana değişebilir sonuçta tecrübelere göre şekilleniyor. Bende işe yarar recaide yaramaz mesela ben sadece kendi tecrübelerimi yazıyorum kimseye “benim dediklerim %100 doğru” diye satmıyorum. Bu arada neden insan ilişkilerini okunanın inana zarar verebileceğini düşünüyorsun?

Bu arada neden insan ilişkilerini okunanın inana zarar verebileceğini düşünüyorsun?
İnsan ilişkileri kötü olan bir kişi, kendini geliştirmek için insan ilişkileri hakkında yazılar okumaya başlar. Bu yazılardaki tavsiyeleri ne kadar doğru bulsa bile, insan ilişkileri kötü olduğu için uygulamaya çekinir. Uygulasa bile başarılı olma olasılığı düşüktür. Başarılı bile olsa, illaki bir yerde başarısız olacaktır; o zaman başlangıçtan bile daha kötü olur.

• +1
Reactions: Simon Peter Gruber
İnsan ilişkileri kötü olan bir kişi, kendini geliştirmek için insan ilişkileri hakkında yazılar okumaya başlar. Bu yazılardaki tavsiyeleri ne kadar doğru bulsa bile, insan ilişkileri kötü olduğu için uygulamaya çekinir. Uygulasa bile başarılı olma olasılığı düşüktür. Başarılı bile olsa, illaki bir yerde başarısız olacaktır; o zaman başlangıçtan bile daha kötü olur.
Neden çekiniyor? Ve neden başarılı olma olasılığı düşük? Eğer sosyalleşmek adama acı veriyorsa o zaman acı çekecek, yani ya seve seve ya sike sike. İnsanlar yüzlerine çekiçle vuruyor aq, onu yapıyorsa bunu hayli hayli yapabilmeli. Başarısız olması onu daha kötü yapmaz, tecrübelendirir.

• +1
Reactions: Ethernal
insan ilişkileri okuyan kimse spesifik olarak bir yöntemi kendi hayatına geçirip uygulamamalı,
kendini geliştirebilmek için yapabileceği en iyi şey doğru mindsetleri almaktır.

örnek veriyorum simon şöyle dedi "ilişkilerden daha önemli düşüneceğim şeyler var"
kişi bu mindsetini alıp kendi hayatına uygularsa bu kesin bir başarıyla sonuçlanabilir, çünkü ilişkide yaşadığı bir olumsuzluğu umursamaz ve bunu büyük bir sorun haline getirip bundan etkilenmez, onun yanında ilişkide yaşadığı olumlu şeyleride umursamaz ve bir anlık gaza gelip hatalar yapmasına engel olur bu durum.

unutmayınız ki insan umursamadığı şeylerin galibidir, Umursadığı şeylerin de esiri.
Saygılar.

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: gargomel and Simon Peter Gruber
Neden çekiniyor? Ve neden başarılı olma olasılığı düşük? Eğer sosyalleşmek adama acı veriyorsa o zaman acı çekecek, yani ya seve seve ya sike sike. İnsanlar yüzlerine çekiçle vuruyor aq, onu yapıyorsa bunu hayli hayli yapabilmeli. Başarısız olması onu daha kötü yapmaz, tecrübelendirir.
insanlar acı çektikçe varlar, yaşadıkça öğrenirler, öğrendikçe tecrübelenirler.
başarılı olduğumuz herhangi bir konuda acı çekmeden o noktaya gelemedik,
acı yaşamın bir parçasıdır ve bize birşey katandır acı.
acı mutluluktur, acı kazanmaktır, acı kaybetmektir, acı sevmektir, acı sevilmemektir, acı sensindir.

Yaşamak, acı çekmektir. Hayatta... - Ankara Us Atölyesi | Facebook
Bilge Karınca on X: Beni öldürmeyen acı,güçlendirir.(Friedrich Nietzsche)  http://t.co/A6Sy3LMvFq / X

• +1
  • JFL
Reactions: gargomel, Neokrinshaaa and Simon Peter Gruber
insan ilişkileri okuyan kimse spesifik olarak bir yöntemi kendi hayatına geçirip uygulamamalı,
kendini geliştirebilmek için yapabileceği en iyi şey doğru mindsetleri almaktır.

örnek veriyorum simon şöyle dedi "ilişkilerden daha önemli düşüneceğim şeyler var"
kişi bu mindsetini alıp kendi hayatına uygularsa bu kesin bir başarıyla sonuçlanabilir, çünkü ilişkide yaşadığı bir olumsuzluğu umursamaz ve bunu büyük bir sorun haline getirip bundan etkilenmez, onun yanında ilişkide yaşadığı olumlu şeyleride umursamaz ve bir anlık gaza gelip hatalar yapmasına engel olur bu durum.

unutmayınız ki insan umursamadığı şeylerin galibidir, Umursadığı şeylerin de esiri.
Saygılar.
Çoğu insan böyle düşünmekten yoksun

• +1
Reactions: Ethernal

Users who are viewing this thread

Back