ÇALIŞMAKTAN BIKTIM

Heatmiser

Heatmiser

catch an edge
bıktım artık yeter bune aq her gün aynı bok bir sikim yapmıyoruz üniversiteye dönmek için götümü bile siktirirdim hayat üniversiteden sonra bitiyo.

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Peter Steele, Shade91 and 2 others
bıktım artık yeter bune aq her gün aynı bok bir sikim yapmıyoruz üniversiteye dönmek için götümü bile siktirirdim hayat üniversiteden sonra bitiyo.
ailen varsa geç aile evine sıfırdan başla, laf sokarlarsa da he de geç :feelsgood:

Gerçek bp'ci ve looksmaxçılar kimsenin finansal kölesi olmazlar, günde 4-5 saatten fazla çalışmak insanı erken yaşlandırır + mobbingmiş betalarmış sinir stres yapıp otistik olursun en sonunda

• JFL
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, Skull Knight and Kayra139
haklısın uni den sonrasına hayatimda bir planim yok. Buyuk ihtimal bende butun gun calisacagim

Daha iyi bir iş bulmaya çalış

• +1
Reactions: menas and Black_Pill_Enjoyer1
işim iyi zaten problem 8 saat boyunca bir yerde bulunma zorunluluğu insanın özgürlüğünü ve hayatını sikiyor
Yeni bir işe girersen ortamin değişir biraz da olsa monotonluktan kurtulursun diye dedim

• +1
Reactions: Heatmiser
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
guzel dedin evet ama bir sure sonra oda aynı boka donucek :/
Yeni insanlar tanıdıkça şans yüzüne gelebilir döngü kırılabilir denemekten korkma olumsuz düşünme

• +1
Reactions: roider122
işim iyi zaten problem 8 saat boyunca bir yerde bulunma zorunluluğu insanın özgürlüğünü ve hayatını sikiyor
çobanlık öneririm bütün gün geziyon

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, jackreacher52 and Heatmiser
Biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız...Hepimiz heba oluyoruz...Bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş...Reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz...Nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz... Bizler tarihin ortanca çocuklarıyız...Bir amacımız yok; ne büyük savaş ne de büyük bir buhran yaşadık...Bizim savaşımız ruhani savaş... Ve bunalımımız kendi hayatlarımız...

• +1
  • Love it
Reactions: xlegend, halatmaxxing, ER enjoyer and 2 others
harbi reis amina koyim ya

• JFL
sen ratedeki htn degil misin

• +1
Knk siz isi bilmiyonuz git barda ise gir yakisikli adamsan zengın bıtane mılf bulursun her siktiginde para verir irgat gibi calismayin bosa tabı cırkınsenız bılemıcem!

• JFL
Reactions: tetopsyop and Heatmiser
hayatın bok gibi olması ve bpnin hiçbi şeye çözüm getirmemesi. fight club vari bi şey açalım blackpill ne amk 2 dakikalık zevk için uğraştığımız şeye bak

Her gün aynı şeyi yapmayı aynı yollardan geçmeyi aynı insanları görmeyi aynı low iq muhabbetleri yaşamak kadar lanet bişey yok. Yapmak istemediğimiz şeyleri zorla yapmak durumunda kaldığımızda herhangi bir cope mekanizmasıda yok .Daha dün 18 yaşındaydım bugün 26 yım ve ruhumun enerjisinin nerdeyse yarısı bitti gibi hissediyorum…

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Skull Knight, Dathomirian Zabrak and recai iskender
Her gün aynı şeyi yapmayı aynı yollardan geçmeyi aynı insanları görmeyi aynı low iq muhabbetleri yaşamak kadar lanet bişey yok. Yapmak istemediğimiz şeyleri zorla yapmak durumunda kaldığımızda herhangi bir cope mekanizmasıda yok .Daha dün 18 yaşındaydım bugün 26 yım ve ruhumun enerjisinin nerdeyse yarısı bitti gibi hissediyorum…
İş değiştirmenin vakti gelmiş bence, en ufak mobbing, en ufak cehaletle karşılaşıyorsan alternatifleri düşünmeye başlamalısın

Blackpillden daha ağır tek şey modernhayatpill. Over

• So Sad
İş değiştirmenin vakti gelmiş bence, en ufak mobbing, en ufak cehaletle karşılaşıyorsan alternatifleri düşünmeye başlamalısın
0 mobbing rahat çalışıyorum aslında

kral aslında 100k falan btc basican sonra biraz artcak çekicen parayı motoru satmayi dusunuyorum bunu yapmak icin

• JFL
Reactions: tetopsyop
olm mantıksız değil aslında btcnin düsme imkanı yok zaten
uzun vadeli tamam da motoru satayim gireyim yuzde 1 artsa 1000 lira 5 artsa 5000 diye dusunursen icinde patlar kicina kacar

kral aslında 100k falan btc basican sonra biraz artcak çekicen parayı motoru satmayi dusunuyorum bunu yapmak icin
motorunu kaybetmen gelir durumunu etkilemeyecekse risk al

alacağın riski sikeyim sakın öyle birşey yapma

• +1
Reactions: orhanhic