elemancomeback31
LIFE TIME VEGAN NATURAL
vücudn bilir ne ihtiyacı var sen ver ne istiyosa o halleder hipotalamus baba 3 milyon yıllık devlet aklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
High iqvücudn bilir ne ihtiyacı var sen ver ne istiyosa o halleder hipotalamus baba 3 milyon yıllık devlet aklı
tarihin en iyi yemeğivücudn bilir ne ihtiyacı var sen ver ne istiyosa o halleder hipotalamus baba 3 milyon yıllık devlet aklı
3000000 yillik hipotalamus aklina kimse karsi gelemez aminakoyar adaminHigh iq
kanka sen bunu 100 bin lira karşılığu sikermiydin
Ne 100 bin lirasi amk ustune para verirdikanka sen bunu 100 bin lira karşılığu sikermiydin
kanka sikiceksin ama canını alıcaklar deseler kabul ederdim öyle diyimkanka sen bunu 100 bin lira karşılığu sikermiydin
zaten sen verecenNe 100 bin lirasi amk ustune para verirdi
siktir git bir am için o kadar para mı verilir hatta para mı verilir amk bu kadar ezik olmayın lazaten sen verecen
Paran komidinin ustunde dogu alirsin kardesim benimzaten sen verecen
babanın 80 yıllık birikimini niye ahrcıyon oglumParan komidinin ustunde dogu alirsin kardesim benim
o senin suçunDenendi onaylandi 28 bf olundu
Fast check true
Ben naptimo senin suçun
canın 28 bf olana kadar tavuk döner çekmez yalan söyleme kafana göre yemişsinBen naptim
Aciktigim an cekiyorcanın 28 bf olana kadar tavuk döner çekmez yalan söyleme kafana göre yemişsin
ben acıkmıyorum çokAciktigim an cekiyor
Suan acim mesela en son 12 de yedim deli gibi açim tavuk doner koysan onume var ya onu ananjn ami gibi parcalarim
cok yalanci bunlar yacanın 28 bf olana kadar tavuk döner çekmez yalan söyleme kafana göre yemişsin