Çene asimetrisi nasıl düzelir

santosxa

santosxa

Iron
Kafamı sikeyim 10 yasina kadar saf sağ tarafla cignedim sırf orda disim agriyor vs diye alışkanlık olmuştu daha sonra sağ sol cignemeye basladim asimetriyi gördüm dehset fazlaydi suan düzeldi baya ama yinede var örneğin sag cenem daha kemikli ve sert sol ise düz elmacık kemiği de aynı şekil sol daha küçük sag daha büyük ve dışa dogru

• So Sad
Reactions: Furkan Sarıkaya and Aven
Düzelmez knk

• +1
  • Hmm...
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide and Auchelius
Kafamı sikeyim 10 yasina kadar saf sağ tarafla cignedim sırf orda disim agriyor vs diye alışkanlık olmuştu daha sonra sağ sol cignemeye basladim asimetriyi gördüm dehset fazlaydi suan düzeldi baya ama yinede var örneğin sag cenem daha kemikli ve sert sol ise düz elmacık kemiği de aynı şekil sol daha küçük sag daha büyük ve dışa dogru
Kas ile olusan asimetriyi esit calisarak duzeltebilirsin, ama kemikten kaynakli bir asimetri varsa orthodontik mudahaleler veya implant, ameliyat vb. Seylerle duzeltebilirsin ayrica fazla goze baticak asimetrin yoksa takmayada gerek yok.

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, Serialsuicide, 0x22 and 1 other person
Kas ile olusan asimetriyi esit calisarak duzeltebilirsin, ama kemikten kaynakli bir asimetri varsa orthodontik mudahaleler veya implant, ameliyat vb. Seylerle duzeltebilirsin ayrica fazla goze baticak asimetrin yoksa takmayada gerek yok
Zygo anlaşılır duzeyde deil ama çene çok dikkat edersen anlaşılıyor

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
röntgen çektir bir bahaneyle kemiklerle alakaliyda yarragi yedin:lul:

Kas ile olusan asimetriyi esit calisarak duzeltebilirsin, ama kemikten kaynakli bir asimetri varsa orthodontik mudahaleler veya implant, ameliyat vb. Seylerle duzeltebilirsin ayrica fazla goze baticak asimetrin yoksa takmayada gerek yok.
Kas ile oluşanlar olması gerektiği şekilde vb ciğneyince kısa sürede düzeliyor arkadaşıj muhtemelen kemik yüzünden

• +1
Reactions: Auchelius and 0x22

Users who are viewing this thread

Back