Çene boşluğu

jsbera

jsbera

Heaviest burden is the potential you can't fulfill
Beyler çenemin ortasında böyle bir boşluk var rateyi kötü etkiler mi? Ve neden böyle birşey var haberim yok depremin olduğu gün bisikletten düşmüştüm tamda çenemin o tarafına. baya kanamisti ameliyat falan olmuştum sebebi ondan mıdır
1000002159

• +1
Reactions: Kayra139 and Resistance.
Beyler çenemin ortasında böyle bir boşluk var rateyi kötü etkiler mi? Ve neden böyle birşey var haberim yok depremin olduğu gün bisikletten düşmüştüm tamda çenemin o tarafına. baya kanamisti ameliyat falan olmuştum sebebi ondan mıdır View attachment 4177496
Çene ucu şeklin güzel bu arada knk kimseninde sikinde olmaz orası en kötü genioplasty olur halledersin ama boş yani iyi duruyor gayet

• +1
Reactions: Auchelius, jsbera, Arisylva and 5 others
Çene ucu şeklin güzel bu arada knk kimseninde sikinde olmaz orası en kötü genioplasty olur halledersin ama boş yani iyi duruyor gayet
Sağol knk, kötü hissettiriyoedu iyi oldu

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Kayra139, Arisylva and 1 other person
Beyler çenemin ortasında böyle bir boşluk var rateyi kötü etkiler mi? Ve neden böyle birşey var haberim yok depremin olduğu gün bisikletten düşmüştüm tamda çenemin o tarafına. baya kanamisti ameliyat falan olmuştum sebebi ondan mıdır View attachment 4177496
genioplastyi sabırsızlıkla bekleme nedenim, eğer benimki gibi belirginse ve yüzünü bozuyorsa ratei bayağı etkiler mesela şu an accutaneden dudak ortası çatlak aynı çizginin altında çenem ikiye yarık amk çok komik duruyo vazelin sürmeyince

genioplastyi sabırsızlıkla bekleme nedenim, eğer benimki gibi belirginse ve yüzünü bozuyorsa ratei bayağı etkiler mesela şu an accutaneden dudak ortası çatlak aynı çizginin altında çenem ikiye yarık amk çok komik duruyo vazelin sürmeyince
Benimde öyle la harbi o kadar düşürüyor mu

Bendede var göt çene

• So Sad
Reactions: jsbera

Users who are viewing this thread

• needtos
Back