angrybirds
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka alt sivri kemik kısmı ama kasa zarar verirsen arada kasılıyor kendi kendineCennede kas var zatem salak oraya smashleme
mal misin orayada yapma amkkanka alt sivri kemik kısmı ama kasa zarar verirsen arada kasılıyor kendi kendine
normalde bilinçsizce yaptım bi ara kasa zarar geldi kendi kendine kasılıyodu kas travmasını atlatmak için biraz zaman tanıdım şimdi daha ustaca vuruyorum darbelerimal misin orayada yapma amk
Chewing mogsnormalde bilinçsizce yaptım bi ara kasa zarar geldi kendi kendine kasılıyodu kas travmasını atlatmak için biraz zaman tanıdım şimdi daha ustaca vuruyorum darbeleri
gonionlara vurma direk niye bonesmash yapıyonkanka alt sivri kemik kısmı ama kasa zarar verirsen arada kasılıyor kendi kendine
Yalan söylemeyeyim yaz tatilimin 2 ayını gonionlarıma zygolarıma infralarıma çeneme paslı çekicle vurarak geçirdim bir sike yaramıyor aqgonionlara vurma direk niye bonesmash yapıyon
kırdığın kemiği onarabilmende lazım bunun için mumiyo kullan kırık uzuvlarda tedavi sürecini kısaltmak için kullananlar oluyor bunu bi kası yipratmak ve onu sonra gerekli protein sentezi ile onarmak gibi düşün ama genetiğindede yatıyor büyüme etkisi zaten belliyse daha da belli olurYalan söylemeyeyim yaz tatilimin 2 ayını gonionlarıma zygolarıma infralarıma çeneme paslı çekicle vurarak geçirdim bir sike yaramıyor aq
Ya baba ne uğraşıyon şöyle işlerle git masseter copela hayatı yaşaya kemiklerin hepsi genetikkırdığın kemiği onarabilmende lazım bunun için mumiyo kullan kırık uzuvlarda tedavi sürecini kısaltmak için kullananlar oluyor bunu bi kası yipratmak ve onu sonra gerekli protein sentezi ile onarmak gibi düşün ama genetiğindede yatıyor büyüme etkisi zaten belliyse daha da belli olur
Yalan söylemeyeyim yaz tatilimin 2 ayını gonionlarıma zygolarıma infralarıma çeneme paslı çekicle vurarak geçirdim bir sike yaramıyor aq
Estetık yaptırmıs gibi oldu bendekırdığın kemiği onarabilmende lazım bunun için mumiyo kullan kırık uzuvlarda tedavi sürecini kısaltmak için kullananlar oluyor bunu bi kası yipratmak ve onu sonra gerekli protein sentezi ile onarmak gibi düşün ama genetiğindede yatıyor büyüme etkisi zaten belliyse daha da belli olur
Yok ya loox diye bir adam var oda bonesmashing yspıyo baksana ascensionaEstetık yaptırmıs gibi oldu bende
Tek sefelik degil dimi bu
O kim laYok ya loox diye bir adam var oda bonesmashing yspıyo baksana ascensiona
yoğ yavO kim la