Trenmaxx1
From Htn to Chadlite
nerdeyse her 2 ayda bi hep aynı bölgede sürekli büyük sivilce cıkıyo normal sivilcenin 2-3 katı büyüklükte bide amk yaşayan var mı nasıl cözerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tam ucundan mı bahsediyorsun yoksa fotodaki gibimi böyleyse bendede çıkıyor habirenerdeyse her 2 ayda bi hep aynı bölgede sürekli büyük sivilce cıkıyo normal sivilcenin 2-3 katı büyüklükte bide amk yaşayan var mı nasıl cözerim
yüz temizliğine ve beslenme biçimine dikkat et bendede öyle bi sivilce vardı düzelttim bunları çıkmıyo artık ordanerdeyse her 2 ayda bi hep aynı bölgede sürekli büyük sivilce cıkıyo normal sivilcenin 2-3 katı büyüklükte bide amk yaşayan var mı nasıl cözerim
tam uçTam ucundan mı bahsediyorsun yoksa fotodaki gibimi böyleyse bendede çıkıyor habire
dikkat etmeye calısıyorum zaten tek bu noktada çıkıyo başka hicbiyerinde yok yüzümünyüz temizliğine ve beslenme biçimine dikkat et bendede öyle bi sivilce vardı düzelttim bunları çıkmıyo artık orda