Cerrahi rehber, paylasmalı mıyım?

H

hightestuser

Iron
Ortognatik cerrahi hakkında cok kapsamlı bir rehber üzerinde calısıyorum 1-2 aydır henuz bitmis degil haftasonuna yetistirmeye calısırım.Odak yüz estetigi (oranlar, profil, simetri, gülüş). Fonksiyonel konulara (uyku/nefes, TME, çiğneme) yüzeysel değindim ana hedef estetik tarafı net anlatmak.
Rehberde Le Fort I–III, segmental osteotomiler, SARPE/MSE, mandibula (BSSO/IVRO), genioplasti, kombine (bimax) planlar, rotasyon stratejileri (özellikle CCW), mikro ayarlar (pitch/roll/yaw), ve mini-FAQ var.Görüşlerinizi, eklemek istediğiniz noktaları ve kendi deneyimlerinizi yazarsanız rehberi birlikte daha da iyileştirebiliriz.Uyarı: Bu içerik tıbbi tavsiye değildir; kişiye özel planlama için cerrah/ortodontist şart

• +1
Reactions: nevaevametheratall, Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and 5 others
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

• Ugh..
Reactions: Auchelius
paylaşmalısın

• +1
Reactions: pashanimair, Serialsuicide, Auchelius and 2 others
Kesinlikle paylaş subforumda buna ihtiyaç var, ben bimax olmak istiyorum bu yüzden bu konuya vakıf olmak istiyorum, başka düşünen kişiler için de altyapı bilgiler olur.

• +1
Reactions: Auchelius and hightestuser
Kesinlikle paylaş subforumda buna ihtiyaç var, ben bimax olmak istiyorum bu yüzden bu konuya vakıf olmak istiyorum, başka düşünen kişiler için de altyapı bilgiler olur.
bayagı uzun ilginizi ceker mi bilmiyorum😔

• +1
Reactions: Auchelius
bayagı uzun ilginizi ceker mi bilmiyorum😔
Anlaşılabilir, çok karmaşık değilse çeker her türlü merak etme , ihtiyacı olan adam bir düzine paragraf olsa da okur.

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
Anlaşılabilir, çok karmaşık değilse çeker her türlü merak etme , ihtiyacı olan adam bir düzine paragraf olsa da okur.
hocam anlasabilir yapmak zor biraz tıbbi terimler iceriyor sonucta cerrahi operasyonlar ve bunun sonucları hakkında konusuyoruz ama elimden geldigince sadelestirmeye calısırım.

• +1
Reactions: tiredman and Auchelius
hocam anlasabilir yapmak zor biraz tıbbi terimler iceriyor sonucta cerrahi operasyonlar ve bunun sonucları hakkında konusuyoruz ama elimden geldigince sadelestirmeye calısırım.
Cerrahi işleme kafayı kırmış adam o tür tıbbi terimleri yalayıp yutmuştur zaten

• +1
Reactions: why not me?, Serialsuicide, hightestuser and 1 other person
Sorun yok o tıbbı terimleri araştırırız öğreniriz

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, hightestuser, Auchelius and 1 other person

Users who are viewing this thread

Back