D
Deleted member 68564
med pheno is always win
istanbul-ankara-izmir?
veya başka bir alternatif.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
eyvallah kardesim benim sen güzel baktıgın icin öyle görüyorsunSenin için Konya'da olur Kenya'da her türlü. Ama üstteki arkadaşın dediğine katılıyorum
boy sorun degil sabah 189-190 cıkıyorIzmir boy ortalamasi 185 ona gore secim yap.
italya'da bu boy muhabbeti nasıl peki?Izmir boy ortalamasi 185 ona gore secim yap.
Bende sordum soruşturdum İtalya'da boy sıkıntı değil en overatte ülkelerden birisiitalya'da bu boy muhabbeti nasıl peki?
benim italya tecrübesi var aslında da sonuçta orda yaşayan adam kadar iyi bilemeyiz o yüzden bi daha sordum.Bende sordum soruşturdum İtalya'da boy sıkıntı değil en overatte ülkelerden birisi
Benden uzunlarin hepsi hollandali sarisin ibnelerdi, genel olarak kisa boylu bir milletitalya'da bu boy muhabbeti nasıl peki?
ciddimisin amk DAHA benim yasadigim iskandinav sehri bile 182-183Izmir boy ortalamasi 185 ona gore secim yap.
izmir'in elit mahallelerinde belki bi tık uzun olabilir gençler evet ama genelinde ben de 185 olduğunu sanmıyorum benim 178 prettyboy arkadas orda yasiyor boydan sikayet ettiğini görmedim.ciddimisin amk DAHA benim yasadigim iskandinav sehri bile 182-183
ogrenci sehri kank, yeni nesil cok uzun ve cok balkan gocmeni varciddimisin amk DAHA benim yasadigim iskandinav sehri bile 182-183
Soyle arkadasa bornova, buca ve ekonomide universite yakinlarinda dolassin.izmir'in elit mahallelerinde belki bi tık uzun olabilir gençler evet ama genelinde ben de 185 olduğunu sanmıyorum benim 178 prettboy arkadas orda yasiyor boydan sikayet ettiğini görmedim.
izmir cidden brutal sehir +htn olmak lazım.ogrenci sehri kank, yeni nesil cok uzun ve cok balkan gocmeni var
bu yaz ben giderim bi bakmaya oralaraSoyle arkadasa bornova, buca ve ekonomide universite yakinlarinda dolassin.
eskiden bi thread yazmistim ama su an öyle düsünmüyorum 175 sonrası özellikle de 180 sonrası tamamen tip benceankara'da da semte göre çok değişiyor boy ortalaması gençlerde
Şu yeni nesil uzuyor muhabbeti bi bana vurmasın zaten amkogrenci sehri kank, yeni nesil cok uzun ve cok balkan gocmeni var
yeni nesil daha uzun muhabbeti abartıldığı kadar değil bence.Şu yeni nesil uzuyor muhabbeti bi bana vurmasın zaten amk
biraz algıda seçicilik biraz tiktok bunun üzerine ortalama da 2 cm artmis.yeni nesil daha uzun muhabbeti abartıldığı kadar değil bence.
çok kısa olan çocuklar neet yaşıyor zorbalamaya uğramamak için dışarı çok çıkmıyorlarŞu yeni nesil uzuyor muhabbeti bi bana vurmasın zaten amk
zorbalanmak değilde ortaokul çocuklarından heightmog yemek biraz acıtıyorçok kısa olan çocuklar neet yaşıyor zorbalamaya uğramamak için dışarı çok çıkmıyorlar
hayat zor..
Ben istanbula geliom valla gibi gozukuyor suan yada italyada olabilir ama bakicaz hala, puanlar 6 july da aciklanicak.istanbul-ankara-izmir?
Puanlar 6 july da aciklancakBen istanbula geliom valla gibi gozukuyor suan yada italyada olabilir ama bakicaz hala, puanlar 6 july da aciklanicak.