chad olsan bile turkiye nolifemax ve retardmax

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
tr soyle kotu boyle kotu kisimlarini geciyorum, barizden bahsetmek aptallik.

bu ulkede hayat imkansiz, ekonomik sebeplerden bagimsiz imkansiz.
insanlar saygisiz ve bilincsiz.

chad olsan bile sub5 yasama ( ekonomiden bagimsiz ) maruz kaliyorsun.

ulkede yasamaya deger 2 sehir filan filan, ikisininde ayri sorunlari var.
ulke ve yasadigin sehir sub5 zaten sub5 olacaksin.

dedigim hersey ekonomiden bagimsiz.
+ ekonomi ile hersey igrenc.

• Hmm...
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer, kurdistan and 1 other person
ne demek istedin anlamadım? chad neden sub 5 yaşama mağruz kalsın ? (ekonomik durumunu göz ardı edersek):unsure:

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, Kayra139 and 1 other person
insanlar saygisiz ve bilincsiz.
Sabah akşam insanların inancına küfür edip ırkçılık yaparak kendini saygılı ve bilinçli sanman ne komik

• +1
  • JFL
Reactions: codeine1119, nevaevametheratall, drakenryuguji and 7 others
ne demek istedin anlamadım? chad neden sub 5 yaşama mağruz kalsın ? (ekonomik durumunu göz ardı edersek):unsure:
toplum yapisindan kulturel yapidan dolati diyor
chad olsanda zengin degilsen elit ortamlarda takilmiyosan sub5 hayat yasiycaksin dogru diyor

• +1
Reactions: kurdistan
Sabah akşam insanların inancına küfür edip ırkçılık yaparak kendini saygılı ve bilinçli sanman ne komik
Gerçek hayatta etmiyor ki aq ne alaka o

• JFL
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, churmaxxed and 2 others
Gerçek hayatta etmiyor ki aq ne alaka o
Dostum asıl gerçek hayatta etmemesi ile ne alakası var tam olarak?

Ahlaklı olmak ile Ahlaklı davranmak arasındaki farkı gel sana özetleyeyim.

Burada adam sabah akşam Allaha ona buna küfür ediyor neden çünkü cezası yok fakat içten içe insanların inancına etnik kimliğine saygısız.

Fakat dışarı çıktığında halkın coğu tarafından bu hoş karşılanmadığı için adam bu hareketlerini anonim bir profilde yapıyor yani reelde yapmamasının sebebi ahlaklı olması değil bir otoriteden dolayı ahlaklı davranmak zorunda olması.

Ceza almaktan dolayı korktuğu için ahlaklı davranmak zorunda olan birisi de saygıdan söz edemez.

• +1
  • Love it
Reactions: nevaevametheratall, Serialsuicide, Misogynist_Maxxer and 4 others

Burada adam sabah akşam Allaha ona buna küfür ediyor neden çünkü cezası yok fakat içten içe insanların inancına etnik kimliğine saygısız.

Fakat dışarı çıktığında halkın coğu tarafından bu hoş karşılanmadığı için adam bu hareketlerini anonim bir profilde yapıyor yani reelde yapmamasının sebebi ahlaklı olması değil bir otoriteden dolayı ahlaklı davranmak zorunda olması.

Ceza almaktan dolayı korktuğu için ahlaklı davranmak zorunda olan birisi de saygıdan söz edemez.
İnsanların inancına saygısız çünkü insanlarda onun inancına saygısız, saygı karşılıklı olur müslümanların çok az bir kısmı diğer dinlere karşı hoşgörülüdür ki kuranı kerimde bile "Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Fitne öldürmekten daha kötüdür. Mescid-i Harâm civarında onlar sizinle savaşmadıkça siz de orada onlarla savaşmayın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün. İşte kâfirlerin cezası böyledir" denir eğer ateist, deist gördüklerinde eheheh cehennemde cayır cayır yanacan bende keyifle izleyeceğim!! Demek yerine bir şey demese kimse, herkes huzur içinde yaşicak yine haklı yani adam

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, kurdistan, maarda and 1 other person
İnsanların inancına saygısız çünkü insanlarda onun inancına saygısız, saygı karşılıklı olur müslümanların çok az bir kısmı diğer dinlere karşı hoşgörülüdür eğer ateist, deist gördüklerinde eheheh cehennemde cayır cayır yanacan bende keyifle izleyeceğim!! Demek yerine bir şey demese kimse herkes huzur içinde yaşicak yine haklı yani adam
Konuyla alakası yok.

Ama yine de yanıtlayayım karşı taraf saygısızca bir durumda bulunsa dahi sen bahsettiğin etik anlayışa göre davranmıyorsan yine saygıdan bahsedemezsin. Sadece yaptığın saygısızlığı meşrulaştırmış ve yasallaştırmış olursun bir nevi.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, kurdistan and Yagiz8928
bunu herkes biliyor ama çözüm yok

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and kurdistan
Konuyla alakası yok.

Ama yine de yanıtlayayım karşı taraf saygısızca bir durumda bulunsa dahi sen bahsettiğin etik anlayışa göre davranmıyorsan yine saygıdan bahsedemezsin. Sadece yaptığın saygısızlığı meşrulaştırmış ve yasallaştırmış olursun bir nevi.
Doğru.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, kurdistan and Resistance.
chad olsanda zengin degilsen elit ortamlarda takilmiyosan sub5 hayat yasiycaksin dogru diyor
trde elit ortam diye birsey yok, yada ben denk gelmedim, ayrica elit diye dusundugunuz kesim zengin degil orta ust kesim oluyor,
gercekten zenginler o kadar retard ki trde, yani gercek zenginlerden bahsediyorum net worth 100-200musd minimum, cunku cogu iktidar sayesinde zengin olan kisiler oluyor.

trde bireycilik yok,

• Hmm...
Reactions: kurdistan and jauscope
trde elit ortam diye birsey yok, yada ben denk gelmedim, ayrica elit diye dusundugunuz kesim zengin degil orta ust kesim oluyor,
gercekten zenginler o kadar retard ki trde, yani gercek zenginlerden bahsediyorum net worth 100-200musd minimum, cunku cogu iktidar sayesinde zengin olan kisiler oluyor.

trde bireycilik yok,
gerçekten elit burjuva kesim olsam trdekilerle takilmam zaten siktir olur giderim onlarda ayni dusunuyodur buyuk ihtimal

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan and reanrao
cope alt kesimsen mahallede statü edinirsin herkes sana saygı duyar mahallenın karıları senle beraber olmak ister orta kesimsen sahillerde ve cafelerde sosyalleşirsin belirli bölgelerde statü edinerek yine güzel bir hayat yaşayabilirsin elit ortama gerek duymadan

• +1
Reactions: kurdistan and churmaxxed
cope alt kesimsen mahallede statü edinirsin herkes sana saygı duyar mahallenın karıları senle beraber olmak ister orta kesimsen sahillerde ve cafelerde sosyalleşirsin belirli bölgelerde statü edinerek yine güzel bir hayat yaşayabilirsin elit ortama gerek duymadan
Alt kesimden saygı duymak neyine yarayacak ki , sıfır bir mi bu hayat

• +1
Reactions: Serialsuicide, kurdistan, jauscope and 2 others

1. gecen sanayide turkiyeden islami kaldirmamiz lazim peygamber yalanci ve pedofili konularina girdim, genel olarak herkes karsi cikti ama olay buyumedi, irlde heryerde allah kitap eletirisi yaparim,
2. irlde ( tanimadigim veya samimi olmadigim insanlarin yaninda ) tabii ki allaha kufur etmem, bu herseyden once seviyemi bozmak.
3.eger biri ATATÜRK'e hakaret ederse daha agirni kendi inanci uzerinden yaparim.
4. allahi sikmek ahlaksiz bir davranis degil, tam tersi allah kavrami yeterince ahlaksiz, ayrica ahlaki aradan cikarip ceza ( gunah ) almaktan korkutug icin ahlakli ( iyi davranis ) davranmak zorunda olan biriside saygidan ( kotu bir insan olmama ) soz edemez.

benim almaktan korktugum ceza hakaret cezasi max, kendi sinirlarimida max buna gore degerlendirebilirim, ama bir musluman ebedi cehennemden korktugu icin kendi sinirlarinin degerlendirmesini farkli yapacak.
bir Ateist bir muslumandan cok daha gercek anlamda ahlakli olur, toplum ve birey haklarina saygi duyar.

Ozgurluk paradoxu diye birsey var,
sen bir muslumana ozgur veya iyi davranirsan o senin ozgur veya iyi davranma hakkini elinden alacaktir.
bunu yapmamasinin temel sebepleri; dinini bilmemesi, dinini anlayacak kapasitede olmamasi, yada hem dinini bilip hemde dinini anlayacak kapasitede olmasina ragmen bunlari gerceklestiremeyecek kadar korkak olmasi, veya ozunde dininin sacma olmasi.

looksmax forumunda teolojik veya sosyo-politik tartismalara girmek cok mantikli degil.

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, kurdistan and 4 others
Konuyla alakası yok.
Var,kişinin inandığı tamamen kendini adadığı inanç sana düşmansa ve ölümünü istiyorsa ve her gün bu yüzden birilerini kesip asıyorsa sende düşman olup istediğin kadar saygısızca davranabilirsin,kimse enayi değil

• +1
Reactions: Serialsuicide, Misogynist_Maxxer, kurdistan and 2 others
Var,kişinin inandığı tamamen kendini adadığı inanç sana düşmansa ve ölümünü istiyorsa ve her gün bu yüzden birilerini kesip asıyorsa sende düşman olup istediğin kadar saygısızca davranabilirsin,kimse enayi değil
Konuyla alakası yok.

Bir eylemi meşrulaştırmak eşit değildir Saygı.

• +1
  • Hmm...
Reactions: drakenryuguji, jauscope, kurdistan and 2 others
1. gecen sanayide turkiyeden islami kaldirmamiz lazim peygamber yalanci ve pedofili konularina girdim, genel olarak herkes karsi cikti ama olay buyumedi, irlde heryerde allah kitap eletirisi yaparim,
2. irlde ( tanimadigim veya samimi olmadigim insanlarin yaninda ) tabii ki allaha kufur etmem, bu herseyden once seviyemi bozmak.
3.eger biri ATATÜRK'e hakaret ederse daha agirni kendi inanci uzerinden yaparim.
4. allahi sikmek ahlaksiz bir davranis degil, tam tersi allah kavrami yeterince ahlaksiz, ayrica ahlaki aradan cikarip ceza ( gunah ) almaktan korkutug icin ahlakli ( iyi davranis ) davranmak zorunda olan biriside saygidan ( kotu bir insan olmama ) soz edemez.

benim almaktan korktugum ceza hakaret cezasi max, kendi sinirlarimida max buna gore degerlendirebilirim, ama bir musluman ebedi cehennemden korktugu icin kendi sinirlarinin degerlendirmesini farkli yapacak.
bir Ateist bir muslumandan cok daha gercek anlamda ahlakli olur, toplum ve birey haklarina saygi duyar.

sen bir muslumana ozgur veya iyi davranirsan o senin ozgur veya iyi davranma hakkini elinden alacaktir.
bunu yapmamasinin temel sebepleri; dinini bilmemesi, dinini anlayacak kapasitede olmamasi, yada hem dinini bilip hemde dinini anlayacak kapasitede olmasina ragmen bunlari gerceklestiremeyecek kadar korkak olmasi, veya ozunde dininin sacma olmasi.

looksmax forumunda teolojik veya sosyo-politik tartismalara girmek cok mantikli degil.
ALLAHI SIKMEK AHLAKSIZ BIR DAVRANIS DEGIL FKSPSĞFKDPSMFOSMEOMFSOMSOSMVDMOSÖS

• JFL
  • Love it
Reactions: Serialsuicide, why not me?, mediocrite partout and 6 others
Bir eylemi meşrulaştırmak eşit değildir Saygı.
Saygı da önemi olmayan bir ifade zaten,ilk başta saygı görmüyorsun ki saygı gösteresin

• +1
Reactions: kurdistan, MogEater and Resistance.
Müslümanlar asıyor kesiyor hiçbir fikire saygı duymuyor en ufak şeyde ölmemizi diyenlere gelsin btw adam gayette fikirlerini rahat rahat belirtebiliyor. Ayrıca yine alakasız bir argüman ifade özgürlüğüne sahip olmanda saygı anlamına gelmiyor JFL
He kanki bi arada da anonsun diye maskeni düşürme de saygını seviyeni buradada takın.

Tamamdır saygıdan söz etme, eylemini meşrulaştırıyorsun yine burada. Biri cocuğunu öldürdü diye sende onun cocuğunu öldürürsen bu kısastır. Kısas eylemini meşrulaştırman yine saygı ile alakasızdır.
Bir Müslüman mı daha ahlaklı bir Ateist mi bunu tartışmıyoruz yine baya alakasız bir argüman. Ayrıca İslam da Ben sizi yakıcam ondan ahlaklı olun demiyor İslamın Ahlak anlayışı bu kadar yüzeysel değil. youtube shortsdan öğrendiğiniz argümanlarla İslama reddiye yapmayın.
Cope Terör örgütü diye anılan İslam devletinde bile Hristiyanların kendine özel mahkemesi vardı Aynısı Osmanlı içinde geçerli.

• +1
Reactions: kurdistan

trde bireycilik yok,
bak sana trde zengin olmanin en kolay ve temel 2 farkli yolunu anlatiyorum ( ikisinede denk geldim )
1. eskiden itibaren arsa toplamak veya arsalara cokmek ( klasik toprak zenginleri, bu kisiler ozelikle istanbul ankara veya dogu sehirlerinde olurlar )
sistem cok basit, ilk basta bir cevren olmali, ve kapitalin olmali,
arsalari toplamak icin cok fazla yontem var, ama cogu kisinin zor duruma dusmesinden faydalanmak veya buna tasfik etmek.
yada gercekten degerli bir arsa varsa mafya ile buna cokmek, bir ornek olarak ( kanitim yok sadece duyum ) trde suan bir gymbrand var, heryere yeni sube aciyor bu kisinin kiraladigi yerleri kiralamasini saglayan kisiler direk mhpli ile baglantili )

( BU OLAY TAMAMEN KURGU VE ORNEK DAHA IYI ANLAMANIZ ICIN KISILERDEN ORNEK VERIYORUM )
2. ihale, @dogu bu kismi daha iyi anlatir ama cok basit sekilde anlatiyorum, @dogu heykel sektorunde,
dogunun yakin bir tandigi bir devlet muzesinde calisiyor diyelim, bu muzeye 20 farkli ozel yapim heykel lazim diyelim.
normalde belirli spesifikasyonlar belirlenir ama dogunun arkadasi bu spesifikasyonlara sadece doguda olan veya sadece dogunun yapabilcegi birseyler ekler yada farkli bir yontemde dogunun ihaleyi alacak bir sistem kurar,
dogu ihaleyi alir, yuksek fiyattan muzeye satar ve bunu yapmasini saglayan kisinin esine bir audi hediye eder.

bu kislarden olusan toplumda elit diye birsey kalmaz, cunku sistem daha iyi olanin degil daha fazla uyum saglayani ve daha fazla tandigi olana kazandiriyor + karsi taraf adil oynamaya calisiyor,
bu karsi taraf muslumanlara kisisel ozgurluk diyen ayni kesim.

soft olmalari bir nesli yok etti ve etmeye devam ediyor.

AMA AGLAK OLMAMAK LAZIM
yapacak tek sey GELISMEK VE DAHA IYI OLMAK.

• +1
Reactions: jauscope, kurdistan and maarda
Saygı da önemi olmayan bir ifade zaten,ilk başta saygı görmüyorsun ki saygı gösteresin
Tamamdır bende şunu kastetmiştim : MogEater burada o benimkine ediyorsa bende onunkine ederim diyor.

1. Önerme = Bir müslüman mogeatere saygısızlık yaptı.
2. Önerme = Mogeater bunu saygısızlık olarak nitelendirdi.
3. Önerme = Mogeater saygısızlık olarak nitelendirdiği şeyin aynısını karşı tarafa yaptı.

Ben yapması haksız demiyorum zaten, fakat burada saygıdan bahsetmesi tutarlı değil.

• +1
Reactions: Yagiz8928 and kurdistan
ciddi ortamlarda bizim yirtik dondan cikan yarak gibi firlayış

• JFL
Reactions: Serialsuicide, reanrao and kurdistan
gürültülü ortam aniden sessizleşince bizim ifadeler

• JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, Resistance. and 2 others

Attachments

• IMG_3697.jpeg