![GatoradeTRZ8](/data/avatars/l/109/109389.jpg?1735828831)
GatoradeTRZ8
4 autoimmune disorders / Proud clima-activist
20 yasında ama 28 diyor amk veleti git dışarda oyun oyna
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Diğer hesabı sildim aq tüm hastalıkları leakledim fazla info verdimBunu neden diğer hesabından söyleyemedin çok tehdit kar birisi mi 1.65 boyunda birisi
BilmemSenin hesap niye banlanmis horunuyor
ATatürkte kısaydı amma dünyayadiz çöktürdü kıralBunu neden diğer hesabından söyleyemedin çok tehdit kar birisi mi 1.65 boyunda birisi
Kanka bende rickets varmış cocukken büyük ihtimal annemde onayladı araştırı yapsana sonradan hangi efektler kalıyormus bacaklar düzeldi sayılır kafa halı rickets kafaATatürkte kısaydı amma dünyayadiz çöktürdü kıral
uzarsın ameliyatını olursanKanka bende rickets varmış cocukken büyük ihtimal annemde onayladı araştırı yapsana sonradan hangi efektler kalıyormus bacaklar düzeldi sayılır kafa halı rickets kafa
Kanka ameliyat ne diyon ben ne diyom sen ne diyon rickets arastır lütfen zararları nedir ve boy cok mu kayb ettirir genetiğimden kac cıkarır diye sor lütfenuzarsın ameliyatını olursan
ya ne bileyim ben senin bacağın ne kdr yamuk ne kdr kaybettirdi özürlüoc sg doktoraKanka ameliyat ne diyon ben ne diyom sen ne diyon rickets arastır lütfen zararları nedir ve boy cok mu kayb ettirir genetiğimden kac cıkarır diye sor lütfen
Hastalık listem vardı ama rickets en büyük problem büyük ihtmal öbürleri max 7cm cıkarmıştır rickets kac cıkardı araştırsana
Özürlü olmak günah mı kanka evet özürlüyüm işte napim. Sana yolda özürlüsün deseler üzülmesmisin amk obeziya ne bileyim ben senin bacağın ne kdr yamuk ne kdr kaybettirdi özürlüoc sg doktora
ben kötü biri miyimÖzürlü olmak günah mı kanka evet özürlüyüm işte napim. Sana yolda özürlüsün deseler üzülmesmisin amk obezi
Ve low iq kankim benim bacak büküklükten kac cantim kayb ediyorum diye sormiyorum max 0,5cm zatem öyle bükük bacağım yok
Rickets hastalığı vardı büyük ihtimal cünkü o rickets özürlü bebeler aynı benim özürlü bebe halime benziyor ok bakabilirsin git google rickets yaz annem cocukken bu cocuk niye böyle diye kendi kendine soruyormuş dedi bana sonra düzeldim
Ama rickets varmış yani ok anlıyormusun oda boy baya bi sikiyor benim growth rate hep boktandı zaten belki ondan boktanmıştır anlıyormusum kardeşim cünkü kemikler gücsüz oluyor rickets ile uzamıyor kemikler tamamı benim güzel obez kardesim şimdi ben napim vit d overdose mu alim napim ben cok yaşlandım bana bi mucize lazım
Bilmemben kötü biri miyim