chalom 6'3

sladekilic

sladekilic

pretty boy
götünden mi sıkıyor 170 diyolar bu elemana

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Deleted member 100697 and superpsycho
daha önemli islerin yokmu knk ciddi soruyyom chalomun boyunu niye siklersin ki

• JFL
Reactions: Zodiac and ER enjoyer
daha önemli islerin yokmu knk ciddi soruyyom chalomun boyunu niye siklersin ki
1742588864990

• JFL
Reactions: Zodiac

• So Sad
ama sahnede fraud yasak genc dostumuz
Samo okadar fraud değil la ışıklandırma ile kemikleri 10 kat daha belirgin gözüküyor okadar

• +1
Reactions: TrustMeBro
Model videoları var herifin rahat 190 olm
%100 fraud
turkiyedeki kapıların %95i standart olarak 2 metre cogu okuldaki sinifn kapisida 2 metre ayni şekil bu iki videoda gordugun gibi boyu kapıyı aşıyor muhtemelen yuksek tabanli bi ayakkabi giymiş ve parmak ucunda sondaki videoda gordugun gibi kapiyla arasinda 1 kariştan fazla var ek olarak ilk videoda garip inip çıkmalar var parmak ucunda 180in ustunde degildir tahminimce

Attachments

• d1756e8e31dd24127ac4d08eaff65909.mp4
    1.5 MB
  • b2fff616973b7cdbd7b5e1ea64bc24b2.mp4
    2 MB
  • 2a95b4aaf695eafcc6eba035f52017db.mp4
    893.4 KB
Last edited:
  • +1
  • Woah
Reactions: Aviator, Ashoimex, yex and 1 other person
%100 fraud
turkiyedeki kapıların %95i standart olarak 2 metre cogu okuldaki sinifn kapisida 2 metre ayni şekil bu iki videoda gordugun gibi boyu kapıyı aşıyor muhtemelen yuksek tabanli bi ayakkabi giymiş ve parmak ucunda sondaki videoda gordugun gibi kapiyla arasinda 1 kariştan fazla var ek olarak ilk videoda garip inip çıkmalar var muhtemelen parmak ucunda 180in ustunde degildir tahminimce
aglama oc

%100 fraud
turkiyedeki kapıların %95i standart olarak 2 metre cogu okuldaki sinifn kapisida 2 metre ayni şekil bu iki videoda gordugun gibi boyu kapıyı aşıyor muhtemelen yuksek tabanli bi ayakkabi giymiş ve parmak ucunda sondaki videoda gordugun gibi kapiyla arasinda 1 kariştan fazla var ek olarak ilk videoda garip inip çıkmalar var parmak ucunda 180in ustunde degildir tahminimce
lets find his real height türkiye versiyon

• +1
Samo okadar fraud değil la ışıklandırma ile kemikleri 10 kat daha belirgin gözüküyor okadar
ışıklandırma ile yapabiliyosa atın ışık filtre isimlerini bizde yapak zaten

%100 fraud
yuh la o ilk videodaki açıdan ötürü kapidan uzunum kanka vaktini ayirdigin için özür dilerim ama üzgünüm boyumu fraudlamamistim ☹️

• +1
Reactions: Kayra139
yuh la o ilk videodaki açıdan ötürü kapidan uzunum kanka vaktini ayirdigin için özür dilerim ama üzgünüm boyumu fraudlamamistim ☹️
beyler 0 tassak harbi 190 varım ama 190 olsam ne değişiyor ki aq bakin frame kötü benim frame'e laf edin çünkü harbi kötü cuckold frame falan deseniz sıkıntı yok ben framecel olduğumu biliyorum keske iyi frame olsaydi ama neyse boyumu fraudlamadim bide evde tabanli ayakkabı giysem annem tokat manyağı yapar aq FXMWGMWMXWXGWGEDJBS ayakkabi niyr giyeyim evde la

• +1
Reactions: Kayra139
beyler 0 tassak harbi 190 varım ama 190 olsam ne değişiyor ki aq bakin frame kötü benim frame'e laf edin çünkü harbi kötü cuckold frame falan deseniz sıkıntı yok ben framecel olduğumu biliyorum keske iyi frame olsaydi ama neyse boyumu fraudlamadim bide evde tabanli ayakkabı giysem annem tokat manyağı yapar aq FXMWGMWMXWXGWGEDJBS ayakkabi niyr giyeyim evde la
Seni sanayiye geri yolluyorum

• +1
bir sıkıntın mı var delusional kardeşim
Seni sanayiye geri yolluyorum
:feelsokman:

ne vakti olm 2dk mantik yurutsen yazdiklarimi bulursun zaten

Bence 190’sın chaloum kendine karsida bu kadar sert olma frameine cuckold deme biraz kendinle barisik ol dostum

Sevgiler

TMB

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, sladekilic and Kayra139