whoishe
Diamond
chalom :

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
dogu kürdünü sevmiyorum ama tek haklı bulduğum konu chaloma olan duygularımız olabilir chalom harbi lavukbu niye ingilizce çekmiş amk comfortable demeyi bile bilmiyo lavuk
1 yıldır subforumun bunla bi beefi var ztndogu kürdünü sevmiyorum ama tek haklı bulduğum konu chaloma olan duygularımız olabilir chalom harbi lavuk
rezil olduk amına goyum dün aldığım ss i atmış dogu yorumlaraolm bişi dicem subforum dısımda calomu ve sevgilisini konusan başka nereler var amk birde ss falan alıyorlar diyo sizi kastediyo bence aq LKSDFKLDSFKLDFSKLDFSLKDFSKLDFSKLDSFKLDF
Adam yakışıklı bu arada
olum insanlar beni fraudcu olarak cağırıyor ve kız arkadaşımla olan fotoyu ss alıyor diyor allah carpsın sizi söylüyo amk KLDFSKLFSSKLDFKDLFDKFSLKLDFSKLDFSolm bişi dicem subforum dısımda calomu ve sevgilisini konusan başka nereler var amk birde ss falan alıyorlar diyo sizi kastediyo bence aq LKSDFKLDSFKLDFSKLDFSLKDFSKLDFSKLDSFKLDF
Adam yakışıklı bu arada
havalı knk o yüzdenolum insanlar beni fraudcu olarak cağırıyor ve kız arkadaşımla olan fotoyu ss alıyor diyor allah carpsın sizi söylüyo amk KLDFSKLFSSKLDFKDLFDKFSLKLDFSKLDFS
olm size cevap veriyosa ingilizce neden veriyo bu cevabı
bizi kastedşyo olm ztn burda hesabı bile vardı silmişolm bişi dicem subforum dısımda calomu ve sevgilisini konusan başka nereler var amk birde ss falan alıyorlar diyo sizi kastediyo bence aq LKSDFKLDSFKLDFSKLDFSLKDFSKLDFSKLDSFKLDF
Adam yakışıklı bu arada
bizi kastedşyo olm ztn burda hesabı bile vardı silmiş
olm bizi kastediyosa neden ingilizce veriyo onu cozemedım herhalde bızım dışımızda bp looksmax sunucularındada muhabbetı dönüyo adamın yoksa oturupta 30-40 kişilik subforuma ingilizce yanıt verrmez herhalde amkbizi kastedşyo olm ztn burda hesabı bile vardı silmiş
lan yok çekdiği videoları hep ingilizce çekiyo ztn burjuva olcam diye sanayide rotluyo budaolm bizi kastediyosa neden ingilizce veriyo onu cozemedım herhalde bızım dışımızda bp looksmax sunucularındada muhabbetı dönüyo adamın yoksa oturupta 30-40 kişilik subforuma ingilizce yanıt verrmez herhalde amk
lan yok çekdiği videoları hep ingilizce çekiyo ztn burjuva olcam diye sanayide rotluyo buda
Sanki iş adamıymış gibi calısma flexi atiyor birde sanayide pembe götünü ustalara sıktırıyor
Sanki iş adamıymış gibi calısma flexi atiyor birde sanayide pembe götünü ustalara sıktırıyor
bu bana looksmax tavsiye soruyodu ne yaptın fln diye şimdi kurs satıyo
olm bişi dicem subforum dısımda calomu ve sevgilisini konusan başka nereler var amk birde ss falan alıyorlar diyo sizi kastediyo bence aq LKSDFKLDSFKLDFSKLDFSLKDFSKLDFSKLDSFKLDF
Adam yakışıklı bu arada